Senin başı nerene denk geliyor kaburganla alakalı şikayetin var mı, kafasını alıp elimle çekmek istiyorum oradan şurada dur diye benim canım acıyor kendinin acımıyor mu acaba o kadar yerden oraya dayanmış
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Early Birds Uyku Gurusu Owli Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0.5 TOG Owli Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0.5 TOG ile Bebeğinizin Uyku Deneyimini Yeniden Tanımlayın! Türkiye'nin ödüllü uyku giyim markası Owli, yenilikçi ve çok yönlü tasarımıyla Uyku Gurusu Kundak/Uyku Tulumu 0
Eşim dedi ki neden çıkardın güzel olmuştun dedim ki (içine tayt giydim demiştim ya) bunaldım ya çok kat kat oldu dedim (diyemedim ki paranı boşa harcadim benim neyime şık pjama) gülmeye başladı bu senin en ince giyinmiş halin beline yorgan dolayıp geziyorsun dedi
Eşim dedi ki neden çıkardın güzel olmuştun dedim ki (içine tayt giydim demiştim ya) bunaldım ya çok kat kat oldu dedim (diyemedim ki paranı boşa harcadim benim neyime şık pjama) gülmeye başladı bu senin en ince giyinmiş halin beline yorgan dolayıp geziyorsun dedi
Kızlar, nasıl bir gündü ben bilmiyorum. Annemin kayıbından sonra hayatım en zor günümü yaşadım. Detaylı kalbine tekrar bakıldı ama deligi göremedi Recep Hoca. iyiki bu dünyada Recep hoca gibi bir doktor var beni o kadar rahatlattı ki. İçinin rahat etmesi için dedi 6 aralıkta seni çapada iyi bir kardiyologa göstereceğim dedi. Bazen dedi renkli dooplerde renkle kayıyor dedi. Bebeğin gayet sağlıklı ince uzun bir cocuk olacak dedi. Hayatımın en zorlu günüydü.
Hahaha benimde plesenta funduz ön duvarda , biraz geç hissetmeye başladım 22.haftadan itibaren daha net hissediyorum hareketleri , sende hissediyorsun değil mi
Hahah benim de böyle bir tutkum var izin verseler doğuma girerim o derece sen merak etme ne biliyorsam aktaricam sana hep böyle korkanlarda kolay doğum yapıyor biliyor musun