2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Reactions: The
Kaburgalarda sıkıntı yok kuzum. Benim plasenta önde ultrasonda kafası hep ona dayalı oluyor yastık niyetine kullanıyor sanırım

0-36 ay baktım yokmuş sanki tog ne kadar seninkinin?

Bu benim aldığım kuzum

Eklentiler

• IMG_5030.webp
    25 KB · Görüntüleme: 51
Ahahahahhahahahahahahaha ben de üşüdüğüm için bu ara biraz fazla kat kat giyiyorum
Eşim dedi ki neden çıkardın güzel olmuştun dedim ki (içine tayt giydim demiştim ya) bunaldım ya çok kat kat oldu dedim (diyemedim ki paranı boşa harcadim benim neyime şık pjama) gülmeye başladı bu senin en ince giyinmiş halin beline yorgan dolayıp geziyorsun dedi

Ahahahahahaah eşler isyanda yeni hallerimizden pek mutlu değiller galiba

Kızlar, nasıl bir gündü ben bilmiyorum. Annemin kayıbından sonra hayatım en zor günümü yaşadım. Detaylı kalbine tekrar bakıldı ama deligi göremedi Recep Hoca. iyiki bu dünyada Recep hoca gibi bir doktor var beni o kadar rahatlattı ki. İçinin rahat etmesi için dedi 6 aralıkta seni çapada iyi bir kardiyologa göstereceğim dedi. Bazen dedi renkli dooplerde renkle kayıyor dedi. Bebeğin gayet sağlıklı ince uzun bir cocuk olacak dedi. Hayatımın en zorlu günüydü.

Kaburgalarda sıkıntı yok kuzum. Benim plasenta önde ultrasonda kafası hep ona dayalı oluyor yastık niyetine kullanıyor sanırım
Hahaha benimde plesenta funduz ön duvarda , biraz geç hissetmeye başladım 22.haftadan itibaren daha net hissediyorum hareketleri , sende hissediyorsun değil mi

Ayyyy lütfen dün kitabın sonlarına doğru şöyle bi bakim dedim aman tanrım doğumlar her tür doğum hemen kapattım
Hahah benim de böyle bir tutkum var izin verseler doğuma girerim o derece sen merak etme ne biliyorsam aktaricam sana hep böyle korkanlarda kolay doğum yapıyor biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…