2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ohhh bak şok şükür hiçbir şey yok doktorun seni boşuna endişelendirdi

Tahmin ediyorum hemen insanın morali bozuluyor , çoook güzel bir haber verdin vallahi çook sevindim canım , sağsalim gelecekler inşallah

Evet ya canım yavrum hiç zorlamadi. Bu yaramaz kız beni üzüyor

Hahaha benimde plesenta funduz ön duvarda , biraz geç hissetmeye başladım 22.haftadan itibaren daha net hissediyorum hareketleri , sende hissediyorsun değil mi
Evet canım ama plasenta önde olduğu için mi bilmiyorum ama göbeğimin tam önünden hissetmiyorum. Hep sağ sol alt üst çevresinde hissediyorum vuruşlarını

Eskiden çok nadir oluyordu şimdi sıklaşınca korktum, bebişin ağırlığı arttıkça artmıştır belki.
Evet canım hem bebiş büyüyor onun ağırlığı hemde hamilelik ilerledikçe vücut daha çok hazırlıyor kendini doğuma o yüzden

Oh çok şükür Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Kuzum ikinci bebeğimde anomali vardı ya bana çapada Recep hoca baktı kalp doktoru olarak söylediği kişi de Kazım hocadır büyük ihtimalle oda yanındaydı heyete çıkmıştım ikisi de çok başarılı işinin ehli kalp doktoru özellikle aşırı babacan çok güzel aydınlattı bizi inşallah oda çok güzel şeyler söyler gelmiş geçmiş olur rabbim size bağışlasın evladınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…