Kızlar, nasıl bir gündü ben bilmiyorum. Annemin kayıbından sonra hayatım en zor günümü yaşadım. Detaylı kalbine tekrar bakıldı ama deligi göremedi Recep Hoca. iyiki bu dünyada Recep hoca gibi bir doktor var beni o kadar rahatlattı ki. İçinin rahat etmesi için dedi 6 aralıkta seni çapada iyi bir kardiyologa göstereceğim dedi. Bazen dedi renkli dooplerde renkle kayıyor dedi. Bebeğin gayet sağlıklı ince uzun bir cocuk olacak dedi. Hayatımın en zorlu günüydü.
Kızlar, nasıl bir gündü ben bilmiyorum. Annemin kayıbından sonra hayatım en zor günümü yaşadım. Detaylı kalbine tekrar bakıldı ama deligi göremedi Recep Hoca. iyiki bu dünyada Recep hoca gibi bir doktor var beni o kadar rahatlattı ki. İçinin rahat etmesi için dedi 6 aralıkta seni çapada iyi bir kardiyologa göstereceğim dedi. Bazen dedi renkli dooplerde renkle kayıyor dedi. Bebeğin gayet sağlıklı ince uzun bir cocuk olacak dedi. Hayatımın en zorlu günüydü.
Hahah benim de böyle bir tutkum var izin verseler doğuma girerim o derece sen merak etme ne biliyorsam aktaricam sana hep böyle korkanlarda kolay doğum yapıyor biliyor musun
Senin bebek karnından beri usluymus maşallah lohusalıkta da seni zorlamamisti dimi doğru hatırlıyorum benim oğlan 32de karnimda paralel dumduz yatıyordu doktor şok olmuştu 35 te makat 36 da baş döndü dedik sukurrr sonunda
Hahaha benimde plesenta funduz ön duvarda , biraz geç hissetmeye başladım 22.haftadan itibaren daha net hissediyorum hareketleri , sende hissediyorsun değil mi
Evet canım ama plasenta önde olduğu için mi bilmiyorum ama göbeğimin tam önünden hissetmiyorum. Hep sağ sol alt üst çevresinde hissediyorum vuruşlarını
Kuzum ikinci bebeğimde anomali vardı ya bana çapada Recep hoca baktı kalp doktoru olarak söylediği kişi de Kazım hocadır büyük ihtimalle oda yanındaydı heyete çıkmıştım ikisi de çok başarılı işinin ehli kalp doktoru özellikle aşırı babacan çok güzel aydınlattı bizi inşallah oda çok güzel şeyler söyler gelmiş geçmiş olur rabbim size bağışlasın evladınızı