2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Oyyy inşallah hiç gerekmesin hiç kullanmayalım bol bol duanızı isterim cumartesi detaylım var
Aynen öyle hiç gerekli olmasın bebiş kullanmasa bile eşime lazım olucak kesinlikle.Allah senide sevindirir kuzum cumartesi ikimizde güzel haberle gelicez doktordan

Aynen öyle hiç gerekli olmasın bebiş kullanmasa bile eşime lazım olucak kesinlikle.Allah senide sevindirir kuzum cumartesi ikimizde güzel haberle gelicez doktordan
Amin kuzum amin inşallah ben de kendim de kullancam inşallah gerekmesin ama

Bakıcam canım şimdi yeni doğan kullana bilirmi rahatsız etmicekmi

Kuzum hep yazdın bana bugün çok teşekkür ederim desteğin için öncelikle Recep hoca o kadar sağlıklı bir bebek dedi ki, tekrar baktı yarın saat asla bir delik yok küçük bir delik bile yok dedi. Ben çok ağladım oda yine sen çapaya gel için rahat etsin dedi

İnşallah inşallah canım. Hayırlısıyla plesenta yukarı çıksın şu riskli durumum geçsin de canım..
Plasenta yukarı çıkmıyormuş canım doktorum dedi ki plasenta yerinden oynamaz oynasa zaten geri yapışmaz mümkün değil öyle bir şey demişti ama doğum kasları gerildikçe doğum kanalı ile plasenta mesafesinin artma şansı var bu da bir ihtimal demişti bu ihtimale tutundum ben de

Reactions: The
Ne demek canım benim iyi haberlerini duyalım yeter ki oh çok şükür maşallah atlas kuzuma eğer görmedim dediyse yoktur kuzum için rahat olsun Recep hoca çapada sorunlu olan bebeklere de baktığı için bişey varsa direk görüyorlar artık makine gibi olmuşlar kalp doktoru da bakarsa için daha da rahat eder büyük ihtimalle heyet olduğu gün gideceksin kuzum çünkü ikisi bir araya heyet olduğunda geliyor içerisi çok kalabalık oluyor öğrenciler ve doktorlarla birlikte 8-9 kişi bakıyor seni panik yapmasın öyle olursa şimdiden bilirsen en azından o zaman ne oluyor bişey mi var gibi dusunmezsin

Kuzum benim çıkıyor ama çok şükür ikinci gebeliğimde %60 kapatiyordu rahmi 17. Haftada çıktı bu gebeliğimde de asagidaydi şuan gobegimin hizasına kadar çıktı çok şükür

Reactions: The
Hahah ben surekli istiyorum bide o gelene kadar canımın çekmesi gidiyor şimdi trilice istedim bakalim oda olmazsa kumpir istiycem adamı resmen zorluyorum saolsun gecenin bı vakti de çıkıp alıyor dayanamayip
Ayyy benimde canım hep vişne meyve suyu çekiyor nerdeyse her akşam içer oldummm, böyle serin serin ohhh nasıl iyi geliyor yaaaa normalde hazır meyvesuyu içmezdim ama bağımlılık mi yaptı ne yaptı anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…