2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum benim çıkıyor ama çok şükür ikinci gebeliğimde %60 kapatiyordu rahmi 17. Haftada çıktı bu gebeliğimde de asagidaydi şuan gobegimin hizasına kadar çıktı çok şükür
Bana doktorum kaslar gerildikçe mesafe artar demişti bu da aslında kanaldan uzaklaşmış demenin başka bir yolu çünkü yerinden çıkıp bu işi yapması mümkün değil demişti ama bilemiyorum tabii ki

Evet canım heyet varmış ona gel dedi, 9 da gel sabah gel dedi, için çok daha rahat edecek dedi. Hatta sırayla alıyoruz öğlene kadar bitmiş olur dedi. Çapa mono bloğa gel dedi. Kanama alanınızda değerlendiririz hem daha iyi olur dedi. İçime su serpildi canım. Bazen renkle kayabiliyor kadın doğumcular onu delik olarak değerlendirebilir dedi. Ama canım ömrümden resmen ömür gitti zaten aylardır yatmakta beni perişan etti

Çok sevindim canım senin adına detaylı doktor çok önemli eğer o sorun yok dediyse demek yok..sen git rahat ediceksin

Kuzum bu daha inmez. Çok iyi fiyatta. Ben de çok gittim geldim almak için bugün ama dedim Cansu sakin ol Allah tan biraz da olsa tutuyorum kendimi. Ama bebek alışverişi olmasa kesinlikle alırdım

Bana doktorum kaslar gerildikçe mesafe artar demişti bu da aslında kanaldan uzaklaşmış demenin başka bir yolu çünkü yerinden çıkıp bu işi yapması mümkün değil demişti ama bilemiyorum tabii ki
Benim ki gaza gelip yürüdümü napti doğrudur kuzum doktor demiş daha iyi bilme ihtimalim yok

Kuzum bendede durum öyle burda kızlara hep dediğim bu oluyor yürüyemiyorum dışarıda çok kalamıyorum ağrılarım var
İşe de gittiğim için mecbur kalıyorum yürümeye yazdığını da görememişim canım. Doktorun bir şey söyledi mi peki bu durumla ilgili dinlenmek harici.

Kuzum bu daha inmez. Çok iyi fiyatta. Ben de çok gittim geldim almak için bugün ama dedim Cansu sakin ol Allah tan biraz da olsa tutuyorum kendimi. Ama bebek alışverişi olmasa kesinlikle alırdım
Ben bunu bebiş için almak istiyorum zatenbir yerde okudum kızlar dedi paranıza kıyın alın mama için dışarda 24 saat tutuyor sıcaklığı ve sağlam bir termos

oh çok şükürler olsun Recep Hoca bu işin piri o hocaların hocası için rahat olsun canım

Kuzum henüz almadım. Yatak da alcaz ona bir de. Onu yataş almayı düşünüyorum. Bu ay bunları almam artık dedim masraf çok oldu çünkü
Ay evet bende de mangırlar bitti Alacak tonla şey var. Yatak konusunu araştırmadım ben. Sert mi yumuşak mı daha iyidir bebekler için filan. Ben de kendime liste yaptık allınacaklar ve aldıklarım diye. Çevremdeki 2 arkadaşım da bir şeyler vereceklerdi. Onları da çizicem ne vereceklerse. Kayınvalidem yıllarca bir şeyler alıp alıp atmış kenarıya. Ne aldı hiç bilmiyorum bir ara gidip onlara bakmalıyım.

İşe de gittiğim için mecbur kalıyorum yürümeye yazdığını da görememişim canım. Doktorun bir şey söyledi mi peki bu durumla ilgili dinlenmek harici.
Ben doktora hep dedim bana hep cevabı bu oldu bebişten ağrılarama yani gerçekten çok zor yürüyorum geceler sağa sola zor dönüyorum

Evet kuzum asansörle 3. Kattı galiba çocuk onkolojinin yaninda tavsiyem bekleyen kimseyle konuşma çok üzücü hikayeler duyarsın zaten hassassin birde dediğim gibi içerisi çok kasvetli bir yer isiklar kapalı başında bı dünya insan ama sen hiç panik yapma ben ortamı bil diye söylüyorum senin çok şükür bebişin iyi kuzumm bebeğin iyi olsun sağlıkla dünyaya gelsinde bu günler sadece anı olarak kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…