Kızlar, nasıl bir gündü ben bilmiyorum. Annemin kayıbından sonra hayatım en zor günümü yaşadım. Detaylı kalbine tekrar bakıldı ama deligi göremedi Recep Hoca. iyiki bu dünyada Recep hoca gibi bir doktor var beni o kadar rahatlattı ki. İçinin rahat etmesi için dedi 6 aralıkta seni çapada iyi bir kardiyologa göstereceğim dedi. Bazen dedi renkli dooplerde renkle kayıyor dedi. Bebeğin gayet sağlıklı ince uzun bir cocuk olacak dedi. Hayatımın en zorlu günüydü.
Çok tatlışlar kuzum. Benim için önemli olan pamuklu olsun. Uygun fiyatlı ne olursa sanırım artık. Yoksa ipin ucu bişili değnek oradan 100TL buradan 200TL diye diye arttırarak başka şeyler alınıyor. Bir de 1 nevresim yetmez sanırım. Kusabilir yatağa işeyebilir sızabilir. Bir sürü durum var. en azından 2 tane almak mantıklı.
Ay evet bende de mangırlar bitti Alacak tonla şey var. Yatak konusunu araştırmadım ben. Sert mi yumuşak mı daha iyidir bebekler için filan. Ben de kendime liste yaptık allınacaklar ve aldıklarım diye. Çevremdeki 2 arkadaşım da bir şeyler vereceklerdi. Onları da çizicem ne vereceklerse. Kayınvalidem yıllarca bir şeyler alıp alıp atmış kenarıya. Ne aldı hiç bilmiyorum bir ara gidip onlara bakmalıyım.
Hiçbir zaman da bitmeyecek kuzum alacaklar benim çevremde yok verecek sadece hediye geliyor annemle kardeşim de alıyor. Yatak için de sünger diyorlar kuzum yataş ın var o da şu
Ben bunu bebiş için almak istiyorum zatenbir yerde okudum kızlar dedi paranıza kıyın alın mama için dışarda 24 saat tutuyor sıcaklığı ve sağlam bir termos
Çok tatlışlar kuzum. Benim için önemli olan pamuklu olsun. Uygun fiyatlı ne olursa sanırım artık. Yoksa ipin ucu bişili değnek oradan 100TL buradan 200TL diye diye arttırarak başka şeyler alınıyor. Bir de 1 nevresim yetmez sanırım. Kusabilir yatağa işeyebilir sızabilir. Bir sürü durum var. en azından 2 tane almak mantıklı.
Kızlar ben yeşilini aldım çok güzel hem bebek arabasına asılıyor hem sırta hem elde tasınıyor, fermuarlar sonuna kadar açılıyor iki tane kocaman fermuarlı gözü var bugünkü indirimle 300₺ ye gelıyor yanlıs hesaplamadıysam ihtiyacı olan kaçırmasın, içinde biberon vs tasımak için ek bir çanta daha çıkıyor
Evet kuzum asansörle 3. Kattı galiba çocuk onkolojinin yaninda tavsiyem bekleyen kimseyle konuşma çok üzücü hikayeler duyarsın zaten hassassin birde dediğim gibi içerisi çok kasvetli bir yer isiklar kapalı başında bı dünya insan ama sen hiç panik yapma ben ortamı bil diye söylüyorum senin çok şükür bebişin iyi kuzumm bebeğin iyi olsun sağlıkla dünyaya gelsinde bu günler sadece anı olarak kalsın
yemin ederim sana kuzum, annem öldügünde içime bir ateş düştü o gün, 9 sene sonunda o ateş birazda olsa sönmüştü. İnanır mısın bugün öyle acı hissettim çok zormuş çok. Aynen canım gideceğim sağlıklı bebeğin ama için rahat olsun diye gel diyorum dedi
yemin ederim sana kuzum, annem öldügünde içime bir ateş düştü o gün, 9 sene sonunda o ateş birazda olsa sönmüştü. İnanır mısın bugün öyle acı hissettim çok zormuş çok. Aynen canım gideceğim sağlıklı bebeğin ama için rahat olsun diye gel diyorum dedi
Canım benim seni en iyi ben anlarım detaylida bebeğimin durumunu ogrendigimde dünyam başıma yikilmisti rabbim elhamdülillah bu yavrumu şifa gibi gönderdi bana sen çok şanslısın ki sadece bir yanlış anlaşılma bak ben kaybettim evlat acısı emin ol bambaşka hiç bir şeye benzemiyor lütfen daha morelini bozma evladın için sağlığı için şükret