2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çok şükür, ne güzel şeyler söylemiş doktor, içini ferah tut yarında gğzel haberlerle geleceksin
İnşallah inşallah canım. Hayırlısıyla plesenta yukarı çıksın şu riskli durumum geçsin de canım..
İnşallah canım inşallah çıkacaktır
oh çok şükürler olsun Recep Hoca bu işin piri o hocaların hocası için rahat olsun canım
Canım sende mi Recep Hocaya gittin, cuma da ben gidiyorum

Çok tatlışlar kuzum. Benim için önemli olan pamuklu olsun. Uygun fiyatlı ne olursa sanırım artık. Yoksa ipin ucu bişili değnek oradan 100TL buradan 200TL diye diye arttırarak başka şeyler alınıyor. Bir de 1 nevresim yetmez sanırım. Kusabilir yatağa işeyebilir sızabilir. Bir sürü durum var. en azından 2 tane almak mantıklı.

Hiçbir zaman da bitmeyecek kuzum alacaklar benim çevremde yok verecek sadece hediye geliyor annemle kardeşim de alıyor. Yatak için de sünger diyorlar kuzum yataş ın var o da şu

Ben bunu bebiş için almak istiyorum zatenbir yerde okudum kızlar dedi paranıza kıyın alın mama için dışarda 24 saat tutuyor sıcaklığı ve sağlam bir termos
Evet kuzum bebişler için de kullanıyorlar. Ben kendime alacaktım Stanley çok iyi marka

Evet bence de 1 az olur. Yani henüz öylesine bakıyorum. Önce yatağı almak lazım malum bir de mesela müslin örtü ile de kaplanır diyorum

Kızlar ben yeşilini aldım çok güzel hem bebek arabasına asılıyor hem sırta hem elde tasınıyor, fermuarlar sonuna kadar açılıyor iki tane kocaman fermuarlı gözü var bugünkü indirimle 300₺ ye gelıyor yanlıs hesaplamadıysam ihtiyacı olan kaçırmasın, içinde biberon vs tasımak için ek bir çanta daha çıkıyor

Ben doktora hep dedim bana hep cevabı bu oldu bebişten ağrılarama yani gerçekten çok zor yürüyorum geceler sağa sola zor dönüyorum
Gerçekten çok zormuş, şubat grubunda pilatesten fayda gördüğünü yazan oldu deneyeceğim rahatlatan bir yöntem olursa buraya da yazarım

yemin ederim sana kuzum, annem öldügünde içime bir ateş düştü o gün, 9 sene sonunda o ateş birazda olsa sönmüştü. İnanır mısın bugün öyle acı hissettim çok zormuş çok. Aynen canım gideceğim sağlıklı bebeğin ama için rahat olsun diye gel diyorum dedi

Gerçekten çok zormuş, şubat grubunda pilatesten fayda gördüğünü yazan oldu deneyeceğim rahatlatan bir yöntem olursa buraya da yazarım
Bana olmaz canım pilates 5 aydır yatıyorum ben iğnelerim devam ediyor

Canım benim seni en iyi ben anlarım detaylida bebeğimin durumunu ogrendigimde dünyam başıma yikilmisti rabbim elhamdülillah bu yavrumu şifa gibi gönderdi bana sen çok şanslısın ki sadece bir yanlış anlaşılma bak ben kaybettim evlat acısı emin ol bambaşka hiç bir şeye benzemiyor lütfen daha morelini bozma evladın için sağlığı için şükret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…