2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
kız beni de çağırmadılwr baktım haftam gelmiş kendim gittim

senin kız biraz sinirli herhalde

beni de 8 ocakta çağırdı
Ahahaaha benim kız babasına benzerse sinirli ve atarlı olur zaten tipik Karadeniz erkeği

Offf aşıdan sonra da oraya buraya değince ağrıyor üzerine de yatamıyorsun. İkinciye gerek yok derse doktor olmam şahsen

Evet canım detaylıda bana da perinatolog alttan bakmadı açıklık yok dedi ama kendi kadın doğum doktorum alttan muayene ile uzunluğa bakarken açıklığı da kontrol ediyor ama alttan muayene olmadan da açıklık net görünüyor var mı yok mu endişe etme normal de tabi uzunluk 40 mm olanlar da var ama 25 mm ve aşağısı tehlikeli takip ve müdahale gerektiren durummuş

Ya ben şimdi detaylıdaki rapora baktım. Benim servikal uzunluk 32 yazıyor. Çok az değil mi ama hiç rahim ağzı uzunluğu kısa falan demedi
Kuzum doktorum bana sınır 25 mm dedi 35 ve üzeri olmasını bekleriz dedi birde çok değişiyor mesela çok aktif geçirdiğin bir günde daha az yatarak gecirdigin günde daha uzun çıkıyor bana tehlikeli değil ama çarşı pazar çok gezme kendini çok yorma dedi sende bunlara dikkat et kuzum her gittiğinde de mutlaka sor kaç şuan diye

Evet evet anlıyor benim detaylı sirasinda tamda doktor bebegi bitirmiş beni muayene ederken kasılmam oldu bana gösterdi açıklık yok sadece rahmin iki tarafı pazı gibi şişti yalancı kasilma dedi hunileşme yok yazar detaylı kağıdında o açılma yok demek oluyor sanırım

Kızlaarr
Bn yıne e - bebek turundayım, canım sıkıldıkça cıkıp cıkıp gelıyorum A Asliyokfotokopisivar cnm foruma yakın oturuyorum ben, sen geliyomusun foruma?

İndırıme gırenlerı gorunce alasım gelıyo bıdaha bu fıyata bulamam deyip yıne bıkaç parca bisey aldım
Aslında sadece alt açma örtusu almaya gelmiştım. Göğüs kalkanı alsammı gerk varmı dıye dusunurken bı baktım 150 tlye düşmüş hemn aldım.

Çoraplar 3 al 2 öde, bebek önlüklerıde çok ucuzdu, azar azar kaptım bıseyler

Ve koca bi kumpiri yine gömüyorum suan

Ohhh afiyet olsun keşke burada da olsa da gezsem ben de batar çıkardım kesin. Ben de netten alıyorum. Özellikle bol zıbın. Henüz alt açma vs almadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…