2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ohhh afiyet olsun keşke burada da olsa da gezsem ben de batar çıkardım kesin. Ben de netten alıyorum. Özellikle bol zıbın. Henüz alt açma vs almadım ben
Cnm zıbınlar 60 tl ama kumaşlar fevkalade. E gorunce bu fıyata bulamam deyip artık 1-2 yaş almaya basladım

Kndımı tutamıyorumçoraplar 30-40 tl ama o kdr yumuşakki bayıldım. Göğüs kalkanını inş boşuna almamışımdr, kesın yara olacak o belli de...

Kız dün forumdaydim hahaha seninle bı denk gelemedik

Güzel haberlerle gel kuzum

Alıyorum ben de kuzum ama netten e bebekten aldım baya 3-6, 6-9,9-12 bile aldım

Cnm yara bence kaçınılmaz oluyor illa instegramda ebe kadın hurcan var yeni doğum yaptı onun bile yara oldu

Bende de varrr sol kalça kemiğim ayağa kalkarken basamıyorum üstüne pantolon giyerken filan.. Ama ben de bel fıtıgı var hamilielk tetikledi sanırım çok zor
Geçer inşallah bir an önce benim de fıtığım var belki de o yüzden. Ama bugün daha iyiyim sadece ağrım var ama yürüyebiliyorum. Dün yürürken canım çok yanıyordu.

Ya ben şimdi detaylıdaki rapora baktım. Benim servikal uzunluk 32 yazıyor. Çok az değil mi ama hiç rahim ağzı uzunluğu kısa falan demedi
canım o değişiyor sürekli bana 30 dedi doktorum üzüldüm aslında o normal demişti yine de çok şüphe duydum 2 hafta sonra detaylıya gittim 40 dedi normal yani 32 bence kafana takma:)

Maşallah 22+6 da +10 kilo göbeğim böyle değil top gibi bir göbeğim hiç olmayacak sanırım en özendiğim şeydir oysaki ikiz alan da dar artık ama hala yemişim de kilo almışım gibi
Cnm bnım yedıklerim bna gdıyo bebiş normal kılolarda, göbüşüm var fakat bebek aşırı bi kıloda değilki, normal sınırlarda..

Oğlumdada çok yerdım ama oğlum 3 kilo doğdu

Cnm bnım yedıklerim bna gdıyo bebiş normal kılolarda, göbüşüm var fakat bebek aşırı bi kıloda değilki, normal sınırlarda..

Oğlumdada çok yerdım ama oğlum 3 kilo doğdu
Kız bence genetik falan bu ya top gibi karın ciddiyim ya da önceden gebelik geçirdin ya rahim olaya yabancı değil bizim ki nasıl şekil alacağının farkında değil daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…