Bence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kız şimdiden korkuyorum ben de mesela daha büyüdüğünde nasıl taşıcam diye.
Canım geçen de yazdım endol ben hastanede Allah kimseye göstermesin ağır bir kanamayla sancıyla hastanede kaldım 4 gün ondan sonra 10 gün sürekli düzenli kullandım endol ama doktorum suyun azalma yan etkisi olduğunu söyledi elimizden başka bir şey de gelmiyordu sancılar için mecbur onu deneyeceğiz dedi ama her gün ultrasona giriyordum her gün kullandığım için kontrol altındaydım suları azaldı hatta baya azaldı düzenli kullandığım için hareket edemiyorlardı alan kalmamıştı sonra endol bıraktırdı doktor hastaneden çıktım her şey normale döndü sonra doktorum 2 hafta boyunca 4 günde bir kontrole çağırdı su takibi için doktorum hep düzelecek ilaçtan dolayı endişe etme dedi bende doktoruma güvendim Allah’ıma şükürler olsun geçti o süre de bol su iç dedi doktorum dediği her şeyi yaptım şimdi çok mecbur kalmadıkça kullandırmıyor çok kötü olduğum zamanlar doktorum kontrollü yaptırıyor ama en son 3 hafta önce kullanmışımdır sürekli kullanmıyorum su takibi zaten sürekli yapılıyor şuna iyiyiz o konuda şükür
Bence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kız şimdiden korkuyorum ben de mesela daha büyüdüğünde nasıl taşıcam diye.
Ay kızlar 2 seferdir rüyamda altın bilezik görüyorum böyle çirkin bi şey ve bilezğin üstünde büyük büyük inciler var siz tahmin edin çirkinliğini ldkvpsldlv ama çalınıyor ve deli gibi arıyorum bu bileziği. Psikolojim bozuldu sürekli evde biri var gibi hissediyorum