2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm bnım yedıklerim bna gdıyo bebiş normal kılolarda, göbüşüm var fakat bebek aşırı bi kıloda değilki, normal sınırlarda..

Oğlumdada çok yerdım ama oğlum 3 kilo doğdu
Benimde suanda böyle 24+2 yım ilk kızımda böyle değildi karnım çok belli olmuyordu bunda daha çok belli oluyor top gbi

Kızlar ya soğuklar başladı ya ben şu içmekte baya zorlanıyorum. Mesela şuana kadar anca 1 litre içtim

Kızlar ya soğuklar başladı ya ben şu içmekte baya zorlanıyorum. Mesela şuana kadar anca 1 litre içtim
Cnm bnde zorla zar zor gunde 2 lt falan içebılıyorum oda bardak bardak asla olmuyor, yarım kıloluk şişeyi bı kerette içiyorum. O şişeden 4 tane içsem zten 2 lt yapıyo yoksa bardakla bu sekılde hesap yapılmıyo

MaşAllah canımBende 10 kilo aldım ama göbüşüm böyle diğilsanırım ikinci çocuk öyle oluyor
Bence tamamen vücutla alakalı benim ilk bebek ama haftamdan daha büyük bir karnım var ve herkes kesin erkek diyor görür görmez, aslında kız şimdiden korkuyorum ben de mesela daha büyüdüğünde nasıl taşıcam diye.

Benim de şişem var kuzum okula onla geliyorum. Kendimi zorlaya zorlaya içiyorum. Ama bu ara iyice zorlanıyorum

Anladım canım bilmiyordum böyle bir şey atlattığını, çok geçmiş olsun. Tekrarı olmasın inşallah

Evet cnm vucutla ve bunyeyle alakalı bu tamamen

Ay kızlar 2 seferdir rüyamda altın bilezik görüyorum böyle çirkin bi şey ve bilezğin üstünde büyük büyük inciler var siz tahmin edin çirkinliğini ldkvpsldlv ama çalınıyor ve deli gibi arıyorum bu bileziği. Psikolojim bozuldu sürekli evde biri var gibi hissediyorum

Ama benim kardeşimde ilk kızında hamileyken mesela karnı çok büyüktü bence sanki erkekte daha minik oluyor kızda yuvarlak oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…