2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar açlık kan şekerim 67 çıkmış ama 1.saat tokluk daha cikmams tuhaf anlamadım 2.saat tokluk parmakta bakıldı 133 idi ve ayrıca T4 düşüm çıkmış anlayaniniz var mı

Kızlar açlık kan şekerim 67 çıkmış ama 1.saat tokluk daha cikmams tuhaf anlamadım 2.saat tokluk parmakta bakıldı 133 idi ve ayrıca T4 düşüm çıkmış anlayaniniz var mı
Canım 2. Saat 133 se 1.saat bı tık fazla çıkar, ama açlık değerin gayet iyi , diyet önerir mi bilmiorum dikkat et der sanırım sadece.

Kızlar ateş ölçer ve pompayıda sipariş verdim şimdi trendyoldan bitiyor bizim liste çok şükür ateş ölçer bebekler için en çok önerilen buydu eşiminde abisininde havale geçmişi olduğu için bunu almaya karar verdim pompayıda başlangıç olarak yeterli buldum masaj başlığı falanda var ve şarjlı priz yanında kalmaya gerek yok gelince çekim gücünü denerim yorum yaparim

Eklentiler

• IMG_0129.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_0130.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba, ben de 56 kilo ile başladım 4 kg aldım 60'ım şimdi(25.haftadayım). Boyum 175. Son doktor kontrolünde doktora sordum "nasıl gidiyorum?" diye. 6-7 kiloyla bu süreci tamamlayanlar var dedi. Tadım kaçtı
tatlım hiç kilo almayan hatta kas yapam 9 ay full gezen taşıyıcı anneyle bebeğini taşımayan anneler de var :) onlar 0 kilo ile kapatıyorlar :))

Başta öğretmen annelerimiz olmak üzere kalan bütün anne ve anne adaylarınında öğretmenler günü kutlu olsun kızlar ne de olsa ilk öğretmenimiz annemiz sabah ilk işim annemi öpüp öğretmenler gününü kutladım ben öğretmen miyim diyo dedim 28 yaşıma geldim ama hergün senden bir şeyler öğreniyorum duygulandı minnoşum

Sabah kalktım bir baktım 65 kilo olmuşum toplam 11 kilomu aldım hiç böyle olucağını düşünmemiştim
sen zayif hamile kaldın kuzum avantajin var Aman hiçde takma sakın o kadar bekledikten sonra tek sıkıntımız kilo olsun doğumdan sonra hızla gider

sen zayif hamile kaldın kuzum avantajin var Aman hiçde takma sakın o kadar bekledikten sonra tek sıkıntımız kilo olsun doğumdan sonra hızla gider
Kilonu kendim için düşünmüyorumki son aylarda zorluk çıkartmasın bana en çok ondan korkuyorum yoksa ben hızlı vericem eminim buna..aynen şükür bu günümüze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…