- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
canımmyapmamaya çalışıyorum ama kkda zaman geçirdikçr daha çok stres yapıyorum olumsuz o kadar şey okuyoruz kiBen de öyle kuzum çok stresliydim tüm hafta inan. Ama stres sana çok zarar verir dedi doktor
Haklısın canım ama acaba baika bir doktora daha mı gitsen hani içini rahatlatmak için belki başka bir şey önerirYa deseydi normal ola bilir diye bende şimdi takmazdım demediki.
Ekmek makarna patates işte tam bir şeker diyeti meyve az yeyicem..1 hafta sonra yine çağırmış takip edicek..bir bilsem neden fazlaKuzum nasıl bir diyet ki bu? Allah Allah şeker de çıkmamış nasıl fazla bu su acaba. Bana da bol su iç dedi klasik
Cnm bnim şekerım duzenli bakılıyor, hep normal çıkıyor. Asıl seker yuklemesınden sonra sıkıntı lar oluyomuş dıye okudum.ya kızlar bu şeker yüklemesi brnce yapılması gerekli bir şey. Bu şeker ailede varsa özellikle yaptırın ama zaten sadece gebelikte çıkabilrn bir ley de olabiliyor yaptırın bence. Çünkü çok tehlikeli Allah korusun eğer şeker varsa ve fark edilmezse sonuclsrı daha kötü olabilir.
Canım işte aynısı benim komşumun başına gelmiş. Bebekte de sıkıntı yok sadece kilosu hep 1-2 hafta önde gidiyormuş. Şekerde çıkmamış ama suyu hep fazlaymış. Çocuğun da hiçbir sıkıntı yok şükür. Epidural anestezi ile de kucağına almış oğlu şuanda 6 yaşında. Takip etsinler sen de diyetini yap kafana da bişey takma. Bak ne güzel testlerin herşeyin temiz çıkmış.Kızlar şekerim çıkmadı şaşırdım ben başka testlerimde sorun yok..nst sancı görüküyor sordum erken doğum korkusu varmı hayır dedi işte dediğin sancıları göstermiş dinlen dedi..suyum için diyet yapıcaksın 1 hafta sonra yine çağırdı hep takipte olucaksın..sordum azala bilirmi diyeti yap azala bilir..başka dedim detaylıda dudakta sorun varsa görülmüyormu görülüyor dedi ama çok ufak sorunlar görülmez işte onu yeme bunu yeme meyveyi az ye..resmen aç kalıcam..kafamda o kadar soru varki..bu su neden fazla en sonda dedi biraz haraket et..dişim için rapor istedim şimdi sancın var diye yapamazsın diş dolğusunu..korkuyorum ya sancım çokalırsa her dediğini bir bir düşünerek kendimi bitirdim
Canım yarık dudak detaylıda görünüyor göründüğünde doktor zaten onu söylemekle yükümlü ki her şeyi geçtim yarık dudak doğumlara girdim sonrasında operasyonla estetik olarak düzeltiyorlar artık eskisi gibi değil endişe etme ki öyle bir durum yok belli ki sende olsa detaylı da söylerlerdiKızlar şekerim çıkmadı şaşırdım ben başka testlerimde sorun yok..nst sancı görüküyor sordum erken doğum korkusu varmı hayır dedi işte dediğin sancıları göstermiş dinlen dedi..suyum için diyet yapıcaksın 1 hafta sonra yine çağırdı hep takipte olucaksın..sordum azala bilirmi diyeti yap azala bilir..başka dedim detaylıda dudakta sorun varsa görülmüyormu görülüyor dedi ama çok ufak sorunlar görülmez işte onu yeme bunu yeme meyveyi az ye..resmen aç kalıcam..kafamda o kadar soru varki..bu su neden fazla en sonda dedi biraz haraket et..dişim için rapor istedim şimdi sancın var diye yapamazsın diş dolğusunu..korkuyorum ya sancım çokalırsa her dediğini bir bir düşünerek kendimi bitirdim
Canım çok şükür detaylının iyi geçmesine çok sevindim Allahın izniyle hepimiz sağsalim vakitlice sağlıkla kucağımıza alalım inşallahİnşallah senin de herşey güzel çıksın kuzum
Suyu yine fazla çıktı..fetal dopler temiz ama doktor diyor testlerde her şeyi göstermezNiqu cnm senın kontrol nasıl gecti
Suyumu yıne fazla çıktı
Fetal dna temiz bnce sıkıntı yapma
canım senin tercihin tabii düzrnli bakılıyorsa. Benim yengem falan yaptırmadı bebiş baya.kilolu doğunca doktor kızmıştı yaptırmadığı için sürekli şeker takibi falan doğumdan sonra bebişi de yoruyolar bu süreçteCnm bnim şekerım duzenli bakılıyor, hep normal çıkıyor. Asıl seker yuklemesınden sonra sıkıntı lar oluyomuş dıye okudum.
Ailede seker yok bzım. Bn normalde yaptrmıcaktım, bıraz araştrıcam.
Bi kere izlemiştim hiç dikkat etmedim o kısmaDişçi de ağıza koyulan hortum varya suyu çeken onun gibi birşeyle cekiyorlar diye biliyorum ameliyat hemsirelerimiz var onlar daha iyi bilir tabi
Gözün aydın canım, bundan sonra güzel beslenmeye bakKızlar çıktım. Çok şükür detaylım güzel geçti çok zor baktı çünkü bebek hem çok hareketli hem de sırtı dönüktü zorla döndürdü vs. Uzun sürdü. Ama çok şükür detaylıda hiçbir sorun çıkmadı. Sadece kafama takılan kilosu 22+6 bugün 426 gr çıktı. Ama sorun değil bu dedi. Tansiyondan da olabilir dedi yemediğin için de dedi. Bundan sonra düzenli tansiyon takibi yapacağım.
Burda güvendiğim öyle bir doktor yok birde ne yalan söyleyim korkuyorum giderim başka doktora daha çok kafam karışırHaklısın canım ama acaba baika bir doktora daha mı gitsen hani içini rahatlatmak için belki başka bir şey önerir
Nasıl herseyi gostermez, ne olabılır ki, fetalın temiz, bnce için ferah olsun, bu sadece su fazlalığı, onun için dıyetse dıyet uygula, bunun için yapılması gereken bısey varsa yaparsın,Suyu yine fazla çıktı..fetal dopler temiz ama doktor diyor testlerde her şeyi göstermez
Cnm bnım bebiş kılolu değilcanım senin tercihin tabii düzrnli bakılıyorsa. Benim yengem falan yaptırmadı bebiş baya.kilolu doğunca doktor kızmıştı yaptırmadığı için sürekli şeker takibi falan doğumdan sonra bebişi de yoruyolar bu süreçte
Benimki önden gitmiyor canım haftasıyla uyumlu dedi.Şükür evet ama sancım çıktı işte ben boşuna demiyorum zor yürüyorum.Allah büyük bizide sevindirsin suyum normaya dönsünCanım işte aynısı benim komşumun başına gelmiş. Bebekte de sıkıntı yok sadece kilosu hep 1-2 hafta önde gidiyormuş. Şekerde çıkmamış ama suyu hep fazlaymış. Çocuğun da hiçbir sıkıntı yok şükür. Epidural anestezi ile de kucağına almış oğlu şuanda 6 yaşında. Takip etsinler sen de diyetini yap kafana da bişey takma. Bak ne güzel testlerin herşeyin temiz çıkmış.
Anladım canım.Yok bana dediki sorun olmadığı şimdi ilaç yazmıcam..nst çok kötü çıksaydı yazardı bence.Allahın izniyle sorun yok oğlumda vaktimde kucağıma alırım.Bu diyeti yapıcam merak ediyorum etkisi olucakmı gramı azalsa bile ne ede bilirimki eskisi gibi yiyemicem.Canım yarık dudak detaylıda görünüyor göründüğünde doktor zaten onu söylemekle yükümlü ki her şeyi geçtim yarık dudak doğumlara girdim sonrasında operasyonla estetik olarak düzeltiyorlar artık eskisi gibi değil endişe etme ki öyle bir durum yok belli ki sende olsa detaylı da söylerlerdifazla şu şeker yoksa nedensiz de olabilir belki bilmiyorum da doktorun daha detaylı bilgi vermiştir zaten perşnstologun bana dediği amniyotik sıvı bizim yediğimiz besinleri bebek alıyor mideden böbreklerinden geçiriyor idrar olarak çıkarıyor yani bizim yediğiniz besinler ve bebeğin idrarından oluşuyor şeninde fazlaysa bu su bebeğin demek ki idrsr kesesi böbrekleri ve midesi olmadı gerektiği gibi çalışıyor şükür nst de kasılma çıktıysa adlında kasılma önleyici verebilirdi belki çok şiddetli değildir takip etmek istemiştir stres yapma stres durumu daha da kötüleştirir bebeğin için sakin kal
Canım çok şükür detaylının iyi geçmesine çok sevindim Allahın izniyle hepimiz sağsalim vakitlice sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Diyet bence etki eder canım Allahın izniyle düzelir inşallahAnladım canım.Yok bana dediki sorun olmadığı şimdi ilaç yazmıcam..nst çok kötü çıksaydı yazardı bence.Allahın izniyle sorun yok oğlumda vaktimde kucağıma alırım.Bu diyeti yapıcam merak ediyorum etkisi olucakmı gramı azalsa bile ne ede bilirimki eskisi gibi yiyemicem.
Sancın kaç seviyelerinde çıktı ve nasıl bir sancı çekiyorsun ki canım.Benimki önden gitmiyor canım haftasıyla uyumlu dedi.Şükür evet ama sancım çıktı işte ben boşuna demiyorum zor yürüyorum.Allah büyük bizide sevindirsin suyum normaya dönsün
Amin canımDiyet bence etki eder canım Allahın izniyle düzelir inşallahama diyet yapacağım diye aç da kAlma bebeğe kilo aldıran şeyleri yemeye devam et şeker paketli gıda bırak pilav ve makarna hiç yememeliler yapma 2 yemek kaşığı ye şeker diyeti öyle oluyormuş bende öyle yiyorum şekerim yükselmesin diye daha ölçtürmedim ama önlem amaçlı.
Seviyesini bilmiyorum canım..ama yani kasıklarda işte vajinanın üstünde ağrılar oluyor gece uyurken sağa sola çok zor dönüyorum yürüdükce ağrım oluyor fazla yürüsem ağrım daha çok oluyorSancın kaç seviyelerinde çıktı ve nasıl bir sancı çekiyorsun ki canım.
bebekler arasındaki fark değil de 21.haftada 20.hafta içerisinde çıkmaları canımı sıktı, kendi doktorumda hep günündelerdi, ters bir şey olmasından çok korkuyorumCanım benimde bir bebek ile diğeri arasında 3-4 gün oynuyor önemli olan o değil ki önemli olan baş ölçümü ve göbek ölçümleri dona deyinle uyumlu mu değil mi ona bakıyorlar gerisi boş stres yapma boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?