Allah Allah çok ilginç zaten bütün dün dinleniyorsun.Seviyesini bilmiyorum canım..ama yani kasıklarda işte vajinanın üstünde ağrılar oluyor gece uyurken sağa sola çok zor dönüyorum yürüdükce ağrım oluyor fazla yürüsem ağrım daha çok oluyor
Şekerin çıkmamasına sevindim canım. Benim de suyum fazla ama doktorum bana olumsuz bir yorum yapmadı. İçini ferah tutmaya çalış. Nasıl bir diyet verdi canım? Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bulunduğumuz haftalarda yalancı kasılmalar da olabiliyor.Kızlar şekerim çıkmadı şaşırdım ben başka testlerimde sorun yok..nst sancı görüküyor sordum erken doğum korkusu varmı hayır dedi işte dediğin sancıları göstermiş dinlen dedi..suyum için diyet yapıcaksın 1 hafta sonra yine çağırdı hep takipte olucaksın..sordum azala bilirmi diyeti yap azala bilir..başka dedim detaylıda dudakta sorun varsa görülmüyormu görülüyor dedi ama çok ufak sorunlar görülmez işte onu yeme bunu yeme meyveyi az ye..resmen aç kalıcam..kafamda o kadar soru varki..bu su neden fazla en sonda dedi biraz haraket et..dişim için rapor istedim şimdi sancın var diye yapamazsın diş dolğusunu..korkuyorum ya sancım çokalırsa her dediğini bir bir düşünerek kendimi bitirdim
Yok canım demişsin ya : 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, bu ölçümü neye göre yaptı doktor? Baş popo mesafelerini ölçüp biri 20+2 diğeri 20+5 dediyse o önemsiz. Zaten baş ölçümleri ikibinde mm kadar aynı çıkması da imkansız gövde göbek ölçümleri de bire bir mm aynı çıkmaz karıştırmış olabilir misin kafaları aynı ölçüp sisteme giriyorlar göbek çevrelerini ayrı ölçüp ayrı sisteme giriyorlar baş popo mesafesini ölçüp ayrı sisteme giriyorlar bir de femur kemiği yani bacak kemiğini ölçüp ağırlıklarını gr cinsinden sisteme giriyorlarbebekler arasındaki fark değil de 21.haftada 20.hafta içerisinde çıkmaları canımı sıktı, kendi doktorumda hep günündelerdi, ters bir şey olmasından çok korkuyorum
FL, HC, AC gibi ölçümleri yaptı. Doktor da pek önemsemedi zaten de, kendi doktorumda hep kontrol haftamala uyumlu çıkıyordu son ölçüm. Bakalım biraz proteini arttırdı diyetisyenim inşallah kendi doktorum da daha sağlıklı bir ölçüm olacak. Bir de ölçüm raporunda böyle bir kısım var acaba bir aralık mı belirtilmiş, hani bu ölçüm bu haftalar için uygundur gibisinden diye anlayamadım.Yok canım demişsin ya : 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, bu ölçümü neye göre yaptı doktor? Baş popo mesafelerini ölçüp biri 20+2 diğeri 20+5 dediyse o önemsiz. Zaten baş ölçümleri ikibinde mm kadar aynı çıkması da imkansız gövde göbek ölçümleri de bire bir mm aynı çıkmaz karıştırmış olabilir misin kafaları aynı ölçüp sisteme giriyorlar göbek çevrelerini ayrı ölçüp ayrı sisteme giriyorlar baş popo mesafesini ölçüp ayrı sisteme giriyorlar bir de femur kemiği yani bacak kemiğini ölçüp ağırlıklarını gr cinsinden sisteme giriyorlarbir sorun yoktur merak etme olsa doktorun söylerdi muhakkak
Magnezyum kullanıyorum.Rahim ağzı iyi dedi çok şükür.Bende hiçbir şey anlamadımAllah Allah çok ilginç zaten bütün dün dinleniyorsun.ilaç vs vermedi mi magnezyum da kullanıyorsun. Belki de sorun teşkil etmediğini düşündü. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü en azından ultrasondan bakıp söylemiştir.
Ne güzel işte doktorun iyi konuşmuş.Bana diyet listesi vermedi ekmek tatlı makarna yemicem meyve çok az..sana diyet vermedimi?yalancı kasılma olsaydı söylerdi demedi banaŞekerin çıkmamasına sevindim canım. Benim de suyum fazla ama doktorum bana olumsuz bir yorum yapmadı. İçini ferah tutmaya çalış. Nasıl bir diyet verdi canım? Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bulunduğumuz haftalarda yalancı kasılmalar da olabiliyor.
Evet bana da öyle geldi canımacaba bir aralık mı belirtilmiş, hani bu ölçüm bu haftalar için uygundur gibisinden diye
Canım benimde çok ağrılarım oluyordu. En son bir hafta sürdü bende dayanamadım doktoruma gitmiştim. Endol fitil verdi sadece içinden bir tane kullan demişti. Öyle yaptım sonra ağrım kalmadı eğer devam etseydi ara beni tedbirli gidelim demişti. Dayanılmayacak ağrıların olsaydı doktorun önlem amaçlı birşey mutlaka verirdi. Çok geçmiş olsun.Magnezyum kullanıyorum.Rahim ağzı iyi dedi çok şükür.Bende hiçbir şey anlamadım
Yok canım uzanınca geçiyor şükür ama yani her kes gibi çok yürüyemiyorum hep adım adım yürüyorum.Benim bu doktorum sanki ilaçlara karşı mesela ben grip oldum parol bile izin vermedi gerçi o zaman düşük riskim vardı ama başka iğnelerimi fitilimi hiç kesmiyor.Sağol canım yazdığın içinCanım benimde çok ağrılarım oluyordu. En son bir hafta sürdü bende dayanamadım doktoruma gitmiştim. Endol fitil verdi sadece içinden bir tane kullan demişti. Öyle yaptım sonra ağrım kalmadı eğer devam etseydi ara beni tedbirli gidelim demişti. Dayanılmayacak ağrıların olsaydı doktorun önlem amaçlı birşey mutlaka verirdi. Çok geçmiş olsun.
Kuzum tansiyonum yükseldi. Takip ettim en son büyük 140lara doğru gidiyordu acile gittikCnm sana akşam ne olduki doktora gttın?
Kesinlikle haklısın. Okuma kuzum çoğu şeyi lütfencanımmyapmamaya çalışıyorum ama kkda zaman geçirdikçr daha çok stres yapıyorum olumsuz o kadar şey okuyoruz ki
Vallahi ben de anlamadım kuzum. Benim de yapılacak şeker ona da randevu alcamEkmek makarna patates işte tam bir şeker diyeti meyve az yeyicem..1 hafta sonra yine çağırmış takip edicek..bir bilsem neden fazla
Çok şükür kuzum detaylı iyi. Tansiyonum da güzel olur inşallahCanım yarık dudak detaylıda görünüyor göründüğünde doktor zaten onu söylemekle yükümlü ki her şeyi geçtim yarık dudak doğumlara girdim sonrasında operasyonla estetik olarak düzeltiyorlar artık eskisi gibi değil endişe etme ki öyle bir durum yok belli ki sende olsa detaylı da söylerlerdifazla şu şeker yoksa nedensiz de olabilir belki bilmiyorum da doktorun daha detaylı bilgi vermiştir zaten perşnstologun bana dediği amniyotik sıvı bizim yediğimiz besinleri bebek alıyor mideden böbreklerinden geçiriyor idrar olarak çıkarıyor yani bizim yediğiniz besinler ve bebeğin idrarından oluşuyor şeninde fazlaysa bu su bebeğin demek ki idrsr kesesi böbrekleri ve midesi olmadı gerektiği gibi çalışıyor şükür nst de kasılma çıktıysa adlında kasılma önleyici verebilirdi belki çok şiddetli değildir takip etmek istemiştir stres yapma stres durumu daha da kötüleştirir bebeğin için sakin kal
Canım çok şükür detaylının iyi geçmesine çok sevindim Allahın izniyle hepimiz sağsalim vakitlice sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Yap canım şekerini bir baktırVallahi ben de anlamadım kuzum. Benim de yapılacak şeker ona da randevu alcam
İnşallah kuzum dikkat edeceğimBi kere izlemiştim hiç dikkat etmedim o kısma
Gözün aydın canım, bundan sonra güzel beslenmeye bak
Ayy bundan var bizde, minicik çok tatlıKızlar ısı nem ölçer aldım minicik
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer Fiyatı - TRENDYOL
Xiaomi Mijia Miaomiao Dijital Termometre Lcd Ekranlı Isı Nem Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?