2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Allah Allah çok ilginç zaten bütün dün dinleniyorsun. ilaç vs vermedi mi magnezyum da kullanıyorsun. Belki de sorun teşkil etmediğini düşündü. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtü mü en azından ultrasondan bakıp söylemiştir.

Şekerin çıkmamasına sevindim canım. Benim de suyum fazla ama doktorum bana olumsuz bir yorum yapmadı. İçini ferah tutmaya çalış. Nasıl bir diyet verdi canım? Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama bulunduğumuz haftalarda yalancı kasılmalar da olabiliyor.

bebekler arasındaki fark değil de 21.haftada 20.hafta içerisinde çıkmaları canımı sıktı, kendi doktorumda hep günündelerdi, ters bir şey olmasından çok korkuyorum
Yok canım demişsin ya : 20 artı 2 diğeri 20 artı 5 çıktı, bu ölçümü neye göre yaptı doktor? Baş popo mesafelerini ölçüp biri 20+2 diğeri 20+5 dediyse o önemsiz. Zaten baş ölçümleri ikibinde mm kadar aynı çıkması da imkansız gövde göbek ölçümleri de bire bir mm aynı çıkmaz karıştırmış olabilir misin kafaları aynı ölçüp sisteme giriyorlar göbek çevrelerini ayrı ölçüp ayrı sisteme giriyorlar baş popo mesafesini ölçüp ayrı sisteme giriyorlar bir de femur kemiği yani bacak kemiğini ölçüp ağırlıklarını gr cinsinden sisteme giriyorlar bir sorun yoktur merak etme olsa doktorun söylerdi muhakkak. Bu hafta 21 olmaları gerekirken 20 çıkar bir dahaki gittiğinde öne geçer doktorun kötü bir şey olsa söylerdi kendini strese sokma

FL, HC, AC gibi ölçümleri yaptı. Doktor da pek önemsemedi zaten de, kendi doktorumda hep kontrol haftamala uyumlu çıkıyordu son ölçüm. Bakalım biraz proteini arttırdı diyetisyenim inşallah kendi doktorum da daha sağlıklı bir ölçüm olacak. Bir de ölçüm raporunda böyle bir kısım var acaba bir aralık mı belirtilmiş, hani bu ölçüm bu haftalar için uygundur gibisinden diye anlayamadım.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-11-25 at 12.29.45.webp
    21 KB · Görüntüleme: 48
Magnezyum kullanıyorum.Rahim ağzı iyi dedi çok şükür.Bende hiçbir şey anlamadım

Ne güzel işte doktorun iyi konuşmuş.Bana diyet listesi vermedi ekmek tatlı makarna yemicem meyve çok az..sana diyet vermedimi?yalancı kasılma olsaydı söylerdi demedi bana

Magnezyum kullanıyorum.Rahim ağzı iyi dedi çok şükür.Bende hiçbir şey anlamadım
Canım benimde çok ağrılarım oluyordu. En son bir hafta sürdü bende dayanamadım doktoruma gitmiştim. Endol fitil verdi sadece içinden bir tane kullan demişti. Öyle yaptım sonra ağrım kalmadı eğer devam etseydi ara beni tedbirli gidelim demişti. Dayanılmayacak ağrıların olsaydı doktorun önlem amaçlı birşey mutlaka verirdi. Çok geçmiş olsun.

Yok canım uzanınca geçiyor şükür ama yani her kes gibi çok yürüyemiyorum hep adım adım yürüyorum.Benim bu doktorum sanki ilaçlara karşı mesela ben grip oldum parol bile izin vermedi gerçi o zaman düşük riskim vardı ama başka iğnelerimi fitilimi hiç kesmiyor.Sağol canım yazdığın için

T tweeetyyy kuzum kusura bakma o kadar kötüyümki sana yazamadım..sevindim senin adına iyi gecmiş detaylın bundan sonra tansiyonu takip et birde kalkmasın

Çok şükür kuzum detaylı iyi. Tansiyonum da güzel olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…