- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kaç çıkmış değerler benim mesela açlık 78 çıkmış, doktor bir yorumda bulunmadıKızlar ben şeker yüklemesi istememiştim. O zaman önce açlık şekerine, karnını doyurunca da tokluk şekerine bakarız demişti doktorum . Sonuçlar gayet güzel dedi ama şimdi e nabızdan baktım, açlık şekerim tokluk şekerimden daha yüksek. Çok saçma değil mi![]()
Ben de öyle . Ama sabahın köründe çocuğum uyanacagi için keyifle oturamiyorumKizzzz herkes ne kadar erken uyuyor, gece kuşu benim galibaçok seviyorum gece oturmayı
![]()
Yaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyorBen de öyle . Ama sabahın köründe çocuğum uyanacagi için keyifle oturamiyorum![]()
Belki de uyu artık diye atıyordur ne dersinYaaa ben bir de 3 saatlik uykuylayim ama akşam bir enerji geliyor aynı zamanda bebişime de geliyor ikimiz de uyumuyorux yani sanki annee uyuma der gibi tekme atıyor![]()
Bende reflüden uyuyamıyorum şuanasla yalnız değilsiniz hala kıvranıyorum
Benim doktorum rutin olarak 3 haftada 1 görmek istiyor canım. Bu geçtiğimiz salı şeker yüklemem yapıldı. Öncesinde de 3 hafta önce kontrolüm olmuştu. Yine 3 hafta sonra olacakKızlar şeker yüklemesi zamanında olanlara sesleniyorum yani 24+ haftadaki gebe arkadaşlarım, doktorunuz şeker yüklemesinden sonra bir sonraki muayene için kaçıncı haftada gelmenizi istedi
Açlık 81, tokluk 68 . Değerlerin gayet iyi hatta düşük bile olduğunu söyledi canım ama açlık nasıl tokluktan yüksek çıkar yahuCanım kaç çıkmış değerler benim mesela açlık 78 çıkmış, doktor bir yorumda bulunmadı![]()
Kuzucum bak panik yapma sürekli ölçmekte panikletiyor zaten insanı.Yine tansiyonum 141-93doktor biraz otur yat tekrar ölç yine öyleyse gel demişti. Şimdi biraz yatıyorum bakalım ne çıkacak
Vallahi panik yapmıyorumKuzucum bak panik yapma sürekli ölçmekte panikletiyor zaten insanı.
İnşallah kuzum bizi de haberdar etVallahi panik yapmıyorumölç dedikleri işin mecburiyetten ölçüyorum
şimdi eşim hastaneye gitti 24 saatlik idrar toplaması istemişlerdi. İnşallah bir sorun çıkmaz
![]()
İnşallah kuzum bizi de haberdar etdikkatini başka şeye ver. Pazar sabahı bir insan niye 8de uyanır ya öf
![]()
![]()
Kuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyorDersim var okulda ondan kalktım ama galiba gitmicem
Belki yumurta yeme stresinden artmıştır birazdan tekrar ölçcem
Offf bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorumKuzum yiyemiyorsan şöyle dene , çünkü bende çok zorlanarak yiyordum böyle alıştım anca. Üstüne zeytinyağı ve limon sıkıyoruz . Tuz karabiber ekiyoruz . Zaten yumurta yumurtalıktan çıkıyor![]()
Oh şükür kuzumOfff bu yumurta neden faydalı ya hiç anlamıyorumdenim öyle. Tuzsuz tabi
neyse şükür düştü şimdi
124-65 olmuş
Burada da yağmur yağıyor tam tam uyku havası. Sonra böyle battaniye altında film havasıOh şükür kuzumHahahah tuz ekleticem bir de ayyy ayılamadım demek ki hala
kız o kadar güzel yağmur yağıyor ki dışarıda tam uyku havası. Ama zerre uykum yok şaka gibi. Yatakta dönüyorum sürekli
ama zorlucam kendimi uyucam ya. Yoksa yarın çok pişman olurum
![]()