Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudurCanım senin ikinci ölçümünde bebeğin kilosunun 500 kusurler olduğunu söylemiştin, eğer boyleyse çok kasmana gerek yok ki masallah kilosu gayet güzel haftasıyla. Tabiki sağlıklı beslen ama endişe etme bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudurCanım senin ikinci ölçümünde bebeğin kilosunun 500 kusurler olduğunu söylemiştin, eğer boyleyse çok kasmana gerek yok ki masallah kilosu gayet güzel haftasıyla. Tabiki sağlıklı beslen ama endişe etme bence
Amin şifa olsun inşallahBende yediklerimi yazayım, yarım avokado, 2 yumurta(normalde 1 yumurta yiyorum da bugün küçük oğlum yemedi onu da yedim) beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin genelde böyle oluyor benim kahvaltım 1 dilimde ekmek
Şifa olsun bebişlerimize
Biraz sonra ceviz badem fındız muz süt yerim,
Perinatologlar kolay kolay vermiyor iğneyi bana da detaylıda gerek yok kan akışı iyi dedi ama kadın doğum doktoru verdi, bırakamıyorum ben4 farklı doktora danışmıştım iğneyi kullanırken de, hepsi kullan dedi, şimdi benimde kafam karıştı ama iğneyi bırakamam sanırım
Az değil canım. Tıka basa yemek iyi değil zaten . Ara öğünlere de ceviz,salatalık,badem,havuç gibi şeyler sıkıştırırsın. Çok iyi olur .Avokado yoktu marketteyumurta yedim
bu sabah kanepe yaptım yumurtalı peynirli kaşarlı, bir de bal yedim. Az mı oldu sizce kızlar?
Tamam kuzumAz değil canım. Tıka basa yemek iyi değil zaten . Ara öğünlere de ceviz,salatalık,badem,havuç gibi şeyler sıkıştırırsın. Çok iyi olur .
Kıskırtalım birbirimiziAmin şifa olsun inşallahzeytin yemiyorum ben mecbur. Tamam ben de birazdan muzlu süt ve kuruyemiş yerim
![]()
Benim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum.Tamam kuzumama işte acıkmıyorum. Hani bu hamilelerdeki iştaha asla sahip değilim. Ama zorla zorla tepcem ağzıma vallahi
![]()
Ben de öyle . Burda görüp ağzıma ceviz,badem atmaya gidiyorumKıskırtalım birbirimiziburadan gazla yiyorum
![]()
Evet evet onu yedim bunu yedim yapalımKıskırtalım birbirimiziburadan gazla yiyorum
![]()
İşin garip tarafı benim sağlıksıza da yokBenim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum.Canım sürekli pizza,döner,tantuni gibi şeyler çekiyor
![]()
Ye zaten canım şifa olsun. Ama ben kafana takma diye diyorum, çünkü burada 10+ kg alanların da bebekleri aynı kilolalarda yani seninki zayıf değilEvet kuzum 531 dedi inşallah doğrudursağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım
Bitti kuzum. Ama aralıkda da olur. Ben de oto koltuğunu almadım. Alırım aralıkta dedim. Sen neler alacaksınİndirimler bitti mi ya. Hala çok eksiğim var. :)
Evde yap burger. Yerinde olsam öyle yaparım çok da kolay yani evde de güzel oluyor benceİşin garip tarafı benim sağlıksıza da yoktansiyon sorunu olmasa burger yicektim o çıkınca onu da yemedim
şöyle şöyle bir şey olsa da yesem desem keşke
Amin kuzum inşallah bebişime şifa olsun yediklerimYe zaten canım şifa olsun. Ama ben kafana takma diye diyorum, çünkü burada 10+ kg alanların da bebekleri aynı kilolalarda yani seninki zayıf değilaz yemişsin ama yediklerin bebise gitmiş gayet. Bundan sonra daha iyi kilo alır tabi
![]()
Ayyy ben yapıyordum eskiden. pandemi dönemi. Çok da güzel olmuştu gerçekten. Ama üşenirimEvde yap burger. Yerinde olsam öyle yaparım çok da kolay yani evde de güzel oluyor bence![]()
Kız usencek bişi yok kiAyyy ben yapıyordum eskiden. pandemi dönemi. Çok da güzel olmuştu gerçekten. Ama üşenirim![]()
Evet yapalımEvet evet onu yedim bunu yedim yapalım![]()
Sen de güzel haberler gel canım, dualarım seninle perinatolog da der plesantanın durumunuBenim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyımhayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah
![]()
Canım bence kilosu iyi kuzum. Benim bebişte 537 gramdı. 23 haftalıkkenEvet kuzum 531 dedi inşallah doğrudursağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım