• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım senin ikinci ölçümünde bebeğin kilosunun 500 kusurler olduğunu söylemiştin, eğer boyleyse çok kasmana gerek yok ki masallah kilosu gayet güzel haftasıyla. Tabiki sağlıklı beslen ama endişe etme bence
Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudur ❤️❤️❤️ sağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım

Bende yediklerimi yazayım, yarım avokado, 2 yumurta(normalde 1 yumurta yiyorum da bugün küçük oğlum yemedi onu da yedim🙈) beyaz peynir, kaşar peyniri, zeytin genelde böyle oluyor benim kahvaltım 1 dilimde ekmek
Şifa olsun bebişlerimize
Biraz sonra ceviz badem fındız muz süt yerim,

Perinatologlar kolay kolay vermiyor iğneyi bana da detaylıda gerek yok kan akışı iyi dedi ama kadın doğum doktoru verdi, bırakamıyorum ben🙈 4 farklı doktora danışmıştım iğneyi kullanırken de, hepsi kullan dedi, şimdi benimde kafam karıştı ama iğneyi bırakamam sanırım
Amin şifa olsun inşallah 🙏 zeytin yemiyorum ben mecbur. Tamam ben de birazdan muzlu süt ve kuruyemiş yerim 😂😂

Tamam kuzum 👍🏻 ama işte acıkmıyorum. Hani bu hamilelerdeki iştaha asla sahip değilim. Ama zorla zorla tepcem ağzıma vallahi 😂😂
Benim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum. 😊 Canım sürekli pizza,döner,tantuni gibi şeyler çekiyor 🤣

Benim de bu sağlıklı şeylere iştahım yok. Yumurta ceviz,kaşar,et isteksiz yiyorum. 😊 Canım sürekli pizza,döner,tantuni gibi şeyler çekiyor 🤣
İşin garip tarafı benim sağlıksıza da yok 😂😂😂 tansiyon sorunu olmasa burger yicektim o çıkınca onu da yemedim 😂 şöyle şöyle bir şey olsa da yesem desem keşke

• Beğen
Reactions: The
Evet kuzum 531 dedi inşallah doğrudur ❤️❤️❤️ sağlıklı beslenmeye dikkat etcem kuzum. Çünkü ben resmen yemiyorum. Acıkmıyorum da. Şuan hep bebek için yicem yani sonra kafama takmayayım
Ye zaten canım şifa olsun. Ama ben kafana takma diye diyorum, çünkü burada 10+ kg alanların da bebekleri aynı kilolalarda yani seninki zayıf değil ☺️ az yemişsin ama yediklerin bebise gitmiş gayet. Bundan sonra daha iyi kilo alır tabi 🌿

Ye zaten canım şifa olsun. Ama ben kafana takma diye diyorum, çünkü burada 10+ kg alanların da bebekleri aynı kilolalarda yani seninki zayıf değil ☺️ az yemişsin ama yediklerin bebise gitmiş gayet. Bundan sonra daha iyi kilo alır tabi 🌿
Amin kuzum inşallah bebişime şifa olsun yediklerim 🙏 inşallah dün ki ölçüm doğrudur. Haftasonu tekrar gitcem zaten doktora bakalım nolmuş olacak

• Beğen
Ayyy ben yapıyordum eskiden. pandemi dönemi. Çok da güzel olmuştu gerçekten. Ama üşenirim 😂😂
Kız usencek bişi yok ki 😂 ben de evde yaparım genelde. Ekmeğini evde yaparsan uzun sürebilir ama ekmeğini hazır alırsan burger yapmak Max 15 dk alır. Kıyma+tuz+pekmez+hardal+galeta unu al karıştır burger köftesi 😂 bir de yeşilliğini ayarlıycan. İlla benzesin diyorsan bir de burger peyniri al adını unuttum bitti gitti yani çok basit 😁

Evet evet onu yedim bunu yedim yapalım 😂😂
Evet yapalım 😂
Benim de bugün detaylim var kızlar, ben de çok heyecanlıyım 😁🤩 hayırlısıyla o da güzel seyler söyler inşallah 🌿
Sen de güzel haberler gel canım, dualarım seninle perinatolog da der plesantanın durumunu 🥰
Bebişinin pozisyonu da iyi olur da herşeyi gösterir 🤲🧿

• Muhteşem
Canım bence kilosu iyi kuzum. Benim bebişte 537 gramdı. 23 haftalıkken

Back
X