2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cnm oğlumda odam sabah bi başladı, bn daha tam ayılmadan, akşama kdr gelen giden bitmemişti ve bn emzıremeden oğlum aç kalıp, mıkrop kapıp kuveze girdı
Ilk dogum oldugu için bırazda bu merak
Şuan gelecek kımse yok, kimse kalmadı, çoğu vefat etti. Eşim tarafı kımse kalmadı, bı tek annem var

Gidip kendi adını değiştirip babasının adı yapsın çok kolay bir şey baba oğul mis gibi aynı adla yaşasınlar

Şoray Uzun’da iyi oldu diyen teyze vardı ya o geldi aklıma

Kızlar bu sabah aşırı şiş kalktım. Ellerim yüzüm. Size de oluyor mu yoksa benim ki tansiyondan mı

Kızlar o kadar anlatmışsınız, canım çekti o içecekten nedense çok merak ettim

Bende endokrinolojiye geldim, her ay tsh serbest4 testi veriyorum, ilaç kullanıyorum bunun için, baya hızlı kilo aldığım için şeker yükleme testini yaptır bence dedi, kadın doğum doktorumla da konuşup karar vereceğim
Sanırım bende yaparım

Kızlar bu sabah aşırı şiş kalktım. Ellerim yüzüm. Size de oluyor mu yoksa benim ki tansiyondan mı
Benim tansiyonum normal seyirde canım ama ellerim gözlerim hafif şişiyor. 1saat kadar yürüsem şişme artıyor nedense. Ama aldığım 8 kilodan mı onu bilmiyorum. Tuzu azalttım ben de mecbur.

Ölçtüm kuzum. Çok yüksek değil. 136-87 zaten normalim böyle oldu daha düşmüyor benim yani
Canım hamileliğin başlarında falan da hep böyle miydi ? Gebelik öncesi tansiyonla gebelikteki aynı olmayabiliyor. Normal zamanla karşılaştırma yani. Benim normalde 120-80 klasikti. Gebelik boyunca 90-50 olarak seyretti. Hep normal dediler. Son zamanlarda 120-80 lere çıkınca ödem yapmasa da baş ağrısı yaptı mesela bende. Tansiyon ilacına başlattı doktorum. Hani baksan normal bir tansiyon hatta çok iyi ama gebelikte biraz daha düşük olması gerekiyor diye biliyorum. Karışmak için demiyorum ama bence bir doktoruna danışmanda fayda var. Tedbirli davranmaktan zarar gelmez

Benimkide çok güzel sayılmaz da işte valla istediğim isim olsa bile koymazdim ben

Reactions: The
işte bunu gelenek haline getirenlerde suc..esimin tarafı bi sey dediğinde o benim ailem bi şey dediğinde de ben susturuyorum orta yolu bu şekilde buluyoruz. aama senin kv eşini manipüle ediyor sanırım
Evet ya maalesef ama kv ye söyledim oğluna söyleyip mevbur hissettirme başka isim istiyoruz biz dedim inşallah dinler

Gidip kendi adını değiştirip babasının adı yapsın çok kolay bir şey baba oğul mis gibi aynı adla yaşasınlar
Çok zor hamile kaldım 8 senedir olmuyor 3 tüp bebek bir kayıp sonrası geldi bebeğim her gün iğne vuruyorum eşime direk söyledim bu bebek benim ben heves ettim ben istiyorum su oksoparin bir dozunu sana vurayım dayanabilirsen hakkın olsun diye delirtecekler beni o olacak sonunda

Kuzum beni de başlattı ilaca günde üç içiyorum pazartesiden beri. Cumartesi tekrar randevum var sonuçlarla beraber gitcem bakalım ne diyecek

Benim tansiyonum normal seyirde canım ama ellerim gözlerim hafif şişiyor. 1saat kadar yürüsem şişme artıyor nedense. Ama aldığım 8 kilodan mı onu bilmiyorum. Tuzu azalttım ben de mecbur.
Tuzsuz yiyorum kuzum anlamıyorum neden
Şimdilik şişlik yok çok şükür tansiyonu takip et sen takip edersen demek onunla alakalı diğil kuzum
ediyorum kuzum sık sık ölçüyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…