2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Ya şu çektiğimiz stres, uykusuzluk ve daha bilimum şey için bile bir isim hakkımız olmayacaksa daha neler yani. Bunca şeyden sonra çocuğuma kaynana ismiyle seslenmek mi..

İsim hakkı kesinlikle annenindir, içine ne siniyorsa onu koy, çevreyide hiç umursama, biz eşimle isim konusunu hiç anlaşamadık iki oğlumda da, hep tek isim istedik, anlaşamadık sonunda ikimizin istediği de oldu

Ya şu çektiğimiz stres, uykusuzluk ve daha bilimum şey için bile bir isim hakkımız olmayacaksa daha neler yani. Bunca şeyden sonra çocuğuma kaynana ismiyle seslenmek mi..
Benim kaynanamın ismini de kayınpederin ismini de beğeniyorum ama yine de koymak istemem

Kuzum beni de başlattı ilaca günde üç içiyorum pazartesiden beri. Cumartesi tekrar randevum var sonuçlarla beraber gitcem bakalım ne diyecek
İyi bari, ihmal etme kuzum. İnşallah düşer de şişkinliktir, ağrıdır vs çok çekmeden bu süreci geçirirsin. Bende de durdu durdu 9.ayımda merhaba dedi bu grupta değilim normalde ben. Aralık anneleri grubundayım. Göz gezdirirken forumda gözüme çarptı da yazdım kusura bakma

Kim ister ki yaa. Eşin teklif etmiyorsa boşver zaten. Ediyorsa sıkıntı oluyor işte bir ton tantana
Yok yok etmiyor Allahtan ama ben söylesem hoşuna gider, en iyisi uyuyan devi uyandırmamak

Reactions: The
Şoray Uzun’da iyi oldu diyen teyze vardı ya o geldi aklıma
Aahhaa

Oğlumda eşim saolsun kayınvalıdemin huyunu bildıgı için, uzak tuttu, ama annem kayınvalıdelik yaptı bna. Kayınvalıdem ozaman 70 yasındaydı. Çocuga karışmazdı, anlamazdı ama kndını baktırmayı, ayagına getirtmeyi pek severdi rahmetli.

Ayyy estağfurullah. Sen ee yine geç başlamış kuzum. Ben de erken riskli gebeyim maalesef. Düşmeyince mecbur ilaca başlattılar 2 kere acillik oldum

Kesinlikle katılıyorum. Stres en büyüğü zaten. Her an her dk bi şey bulup ağlama modumuz da cabası. Bize kimse birşey demesin gerçekten demesin yani

Ay ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.

Canım
Bıdaha konu açılırsa soyadını baba verir, adını anne verir de.

Soyadlarını taşıyacaklar daha ne istıyolar, adına da karışmasınlar.

Ay ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.
Mümkün mertebe müdahale etcez kuzum yalnız bırakmıcaz isteyen küssün umrumda değil. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Eşimiz bile bir yere kadar anlar. Hamilelik gerçekten çok zor. Güzel geçirenlere hayranım

Cnm sende o gun kım olacak hastanede?
Açıkça soyle yeğen kuzen vs 3. Türden akrabaları çagırma, açıkça söyle, pişman olursun bnım gbi. Şimdiki aklım olsa, ahhh

içini ferah tut canım inşallah yoktur ki delik olsa bile çözümü var üzme oğluşunu annesi

Sakın bebegınızı uzakta tutmayın, herkes gdıp kucagına almıştı, yuzunu ellemişlerdi, ve mıkrop kaptı yavrum.

Bebişi yatagınızın duvar tarafına koyun kımse elleyemesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…