Ya şu çektiğimiz stres, uykusuzluk ve daha bilimum şey için bile bir isim hakkımız olmayacaksa daha neler yani. Bunca şeyden sonra çocuğuma kaynana ismiyle seslenmek mi..Çok zor hamile kaldım 8 senedir olmuyor 3 tüp bebek bir kayıp sonrası geldi bebeğim her gün iğne vuruyorum eşime direk söyledim bu bebek benim ben heves ettim ben istiyorum su oksoparin bir dozunu sana vurayım dayanabilirsen hakkın olsun diye delirtecekler beni o olacak sonunda
İsim hakkı kesinlikle annenindir, içine ne siniyorsa onu koy, çevreyide hiç umursama, biz eşimle isim konusunu hiç anlaşamadık iki oğlumda da, hep tek isim istedik, anlaşamadık sonunda ikimizin istediği de olduÇok zor hamile kaldım 8 senedir olmuyor 3 tüp bebek bir kayıp sonrası geldi bebeğim her gün iğne vuruyorum eşime direk söyledim bu bebek benim ben heves ettim ben istiyorum su oksoparin bir dozunu sana vurayım dayanabilirsen hakkın olsun diye delirtecekler beni o olacak sonunda
Benim kaynanamın ismini de kayınpederin ismini de beğeniyorum ama yine de koymak istememYa şu çektiğimiz stres, uykusuzluk ve daha bilimum şey için bile bir isim hakkımız olmayacaksa daha neler yani. Bunca şeyden sonra çocuğuma kaynana ismiyle seslenmek mi..
İyi bari, ihmal etme kuzum. İnşallah düşer de şişkinliktir, ağrıdır vs çok çekmeden bu süreci geçirirsin. Bende de durdu durdu 9.ayımda merhaba dediKuzum beni de başlattı ilaca günde üç içiyorum pazartesiden beri. Cumartesi tekrar randevum var sonuçlarla beraber gitcem bakalım ne diyecek
Kim ister ki yaa. Eşin teklif etmiyorsa boşver zaten. Ediyorsa sıkıntı oluyor işte bir ton tantanaBenim kaynanamın ismini de kayınpederin ismini de beğeniyorum ama yine de koymak istemem
Tamam korkma ödem ola bilir sende..en önemlisi gün içinde şiş diğilsinTuzsuz yiyorum kuzumanlamıyorum neden
ediyorum kuzum sık sık ölçüyorum evde
Yok yok etmiyor Allahtan ama ben söylesem hoşuna gider, en iyisi uyuyan devi uyandırmamakKim ister ki yaa. Eşin teklif etmiyorsa boşver zaten. Ediyorsa sıkıntı oluyor işte bir ton tantana
AahhaaŞoray Uzun’da iyi oldu diyen teyze vardı ya o geldi aklıma
Ayyy estağfurullah. Sen ee yine geç başlamış kuzum. Ben de erkenİyi bari, ihmal etme kuzum. İnşallah düşer de şişkinliktir, ağrıdır vs çok çekmeden bu süreci geçirirsin. Bende de durdu durdu 9.ayımda merhaba dedibu grupta değilim normalde ben. Aralık anneleri grubundayım. Göz gezdirirken forumda gözüme çarptı da yazdım kusura bakma
Kesinlikle katılıyorum. Stres en büyüğü zaten. Her an her dk bi şey bulup ağlama modumuz da cabası. Bize kimse birşey demesin gerçekten demesin yaniYa şu çektiğimiz stres, uykusuzluk ve daha bilimum şey için bile bir isim hakkımız olmayacaksa daha neler yani. Bunca şeyden sonra çocuğuma kaynana ismiyle seslenmek mi..
Ay ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.Cnm oğlumun doğumu geç oldu, annemde ha doğurdu ha doğuracak ben kızımın yanına gıdıyorum deyip herkese haber saldı. E millette hadi doğurdumu deyip 2güne bir aramaya başladı, telefonlar susmuyordu.
Doğum oluncada, bn doğumdan çıkınca ve tüm gun boyunca annem degıl bnımle ve oğlumla ilgılenmk millete haber salma peşine düştü. Telefonlar susmuyor ve annemin kulagından tel düşmüyordu.
Şimdi ise kımseye sezeryan günümü dahi soylmk istemıyorum.
Bunları yasadıktan sonra videolarda bebeği hani getrıyolar odaya, yada babaya gosterıyorlar, ayy herkes üşüşüyor, foto çekıyor falan ayy Allahım deli oluyorum
CanımÇok zor hamile kaldım 8 senedir olmuyor 3 tüp bebek bir kayıp sonrası geldi bebeğim her gün iğne vuruyorum eşime direk söyledim bu bebek benim ben heves ettim ben istiyorum su oksoparin bir dozunu sana vurayım dayanabilirsen hakkın olsun diye delirtecekler beni o olacak sonunda
Mümkün mertebe müdahale etcez kuzum yalnız bırakmıcaz isteyen küssün umrumda değil. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Eşimiz bile bir yere kadar anlar. Hamilelik gerçekten çok zor. Güzel geçirenlere hayranımAy ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.
Cnm sende o gun kım olacak hastanede?Ay ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.
bunlara da bakayım canımKuzum ben de şunları okuyorum
Eki Görüntüle 3342353
içini ferah tut canım inşallah yoktur ki delik olsa bile çözümü var üzme oğluşunu annesiCanım bana doktorum söyledi. Bunu delik meselesini söylediğinde 12 gün önce detaylıda yoktu. Sonra perinatoluğu aradım. Hemen gel dedi tekrar baktı göremedi ama ben çok ağlıyordum. Yüzüm gözüm şişmişti bir iki saatte. Senin için rahat etmeyecek seni kardiyoloji heyeti görsün dedi. 6 aralıkta bakılacak canım
Bak kuzum hepsi çok güzelbunlara da bakayım canım
Valla benim hiç olmadı. bol su tüketiyor musun bebişim.Kızlar bu sabah aşırı şiş kalktım. Ellerim yüzüm. Size de oluyor mu yoksa benim ki tansiyondan mı
Sakın bebegınızı uzakta tutmayın, herkes gdıp kucagına almıştı, yuzunu ellemişlerdi, ve mıkrop kaptı yavrum.Mümkün mertebe müdahale etcez kuzum yalnız bırakmıcaz isteyen küssün umrumda değil. Ne çektiğimizi bi biz biliyoruz. Eşimiz bile bir yere kadar anlar. Hamilelik gerçekten çok zor. Güzel geçirenlere hayranım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?