2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
45 kilo alıp çıkmaması mümkün değildi ya maşallah

Valla hala hiç bi isim böyle içimize sinmiyor. Eşim Elif dedi ben Melis dedim ama hava da kaldılar öyle. Nasılsa zaman var bakalım acele etmiyoruz.
Yani daha var kuzum biz doktor kız der demez çıkınca eşim başladı Arven mi Arya mı diye ikisini de önceden seçmiştim. Erkek de Arden di o tekti. O öyle isimle çağırma falan yaparken ben de Arya daha güzel öyle karar verdik

İşte ben kola içmiyorum mesela normalde de içmem, paketli abur cubur yemem ama annem babam şeker hastası böyle olunca ne diyecek bakalım, baklava da yemem normalde çok nadirdir
bende aynı sen gibi kola falan hiç sevmem paketlilerinde yanından dahi geçmem sütlü tatlıları da eskiden bayılarak yerdim şu an hiç canım bile çekmiype

bende aynı sen gibi kola falan hiç sevmem paketlilerinde yanından dahi geçmem sütlü tatlıları da eskiden bayılarak yerdim şu an hiç canım bile çekmiype
Sütlü tatlı diyince bi sütlaç olsa affetmezdim ama şimdi Ben yemekleri ve kahvaltıyı çok yiyorum kiloyu da ondan alıyorum hamileyken ama kendimi tutacam artık şu an acıktım tutuyorum kendimi

Amin kuzum amin inşallah aklımda hep tek dua sağlıkla zamanında gelsin. Biraz aralık grubuna baktım da 32-34 de doğurmuşlar bazıları
İnşallah zamanıdna gelirler Çok zor erken doğum Allah hepimizin ysrdımcısı olsunn
İnşallah 50lik yapar 75lik değil de vallahi geriyor bu konu beni
75lik de mi vaaar

Öfff konu açıldı da söyledim yoksa hiç umrumda değil detayı bilmese de olur. Benim bebeğim benim vücudum benim kararım. Bunu bir türlü kabul ettiremiyorum ama pes de etmiyorum
Asla anlamak istemiyorlar. Bugün benim bebeğime zıbın bakıuorlar gr ve kv baksınlar tamam eşimden ilk bebiş hevesliler anlıyorum. Gr kvye dönmüş uzun kollu zıbın giydiririz dimi anne diyor. Pardonnnn??? oldum böyle bi. Kaç gün görceksin de sen giydriceksin acaba benim kızıma. Bende ben zaten bebeğimi kalın giydiririm o yüzden uzun kollu zıbın almayı düşünnmüyorum çocuğum da rahat edemez içibde dedim herrrr leye karışmak istiyolar ya

45 kilo alıp çıkmaması mümkün değildi ya maşallah
Ayyy sorma çok fenaydı yaaa normalde incecik bir kadın gebelikten sonra spora vs gitti kilo verdi ama göbek kaldı ufak sezeryan olduğu için de estetik yaptırdi göbeğine ve ben hepsinde yanındaydım ablamın doğum olsun estetik ameliyatı olsun yani sağolsun ablacım bana kötü travmalar oldu biraz

Sezaryenden dolayı neden estetik oldu ki?

Bende 75lik içtim normal kutuyu verip yanında karton bardakla ekstra verdi öyle 75lik oluyormuş. 5 dk içinde iç dediler gazlı şeyi hızlı içmeye calısmak yordu sadece

Benim de çilekliydi sadece içicek bittikten sonra damakta tuhaf bi tat kalıyo o kadar yoksa aç karna bana iyi bile geldi
Benimde şekerli şeylrri açken canım çekiyo iyi bile olsbilir
Ahahah olsun ya yapar yerim yarın
vicdan azabı çektim
Bende 75lik içtim normal kutuyu verip yanında karton bardakla ekstra verdi öyle 75lik oluyormuş. 5 dk içinde iç dediler gazlı şeyi hızlı içmeye calısmak yordu sadece
hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içemem

Benimde şekerli şeylrri açken canım çekiyo iyi bile olsbilir

vicdan azabı çektim

hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içemem
Ya bilmiyorum ki acaba ben mi yanlış anladım ama muhakkak sor onu çünkü bi kaç kişiye dedim bize öyle denmedi diyen de var

Kız sen benim yerimde olsan kendini vurursun o zaman benim kayınvalide babanın adını koyacaksınız yanına isim bulun dedi dümdüz

Kız sen benim yerimde olsan kendini vurursun o zaman benim kayınvalide babanın adını koyacaksınız yanına isim bulun dedi dümdüz
kız allah korusun ama öyle kv olsa bosanırdım herhalde bakınız bu dediğime kızackalar olucak ama ilişkide her zaman 1 yöneten olur.. ben tek gelin olduğum için el mahkum pek bi şey diyemiyolar fırsat versem ohooo...Bende eşimi yönetiyorum. Yani isteyen istediğini yapsın tek oğlu benim dediğimi yapıyor mantığı ilerliyorum E tek oğullarıyla araları bozulmasın diye benimle de arayı iy tuuyolar

Ben baştan alık olduğum için anne dedim bağrıma bastım şimdi herşeyi hak görüyor kendine biz koymayı düşünmüyoruz oğluna söyleyip mecbur hissettirme dedim çok net bir şekilde ha söylerse hodri meydan

Kv ne derse desin sen kocanın aklına gir Benim ablamın kv tutturmus adımı koyun diye koymayın dedim koydular kadının da haberi var Kimlik gelince bide bilmezden geliyor ay anneeeem benim adımı mı koydunuz keşke koymasaydınız hiç güzek adım yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…