45 kilo alıp çıkmaması mümkün değildi ya maşallahCanım bende düşünmüyorum yani açıkçası doktor da kesin yaptır demedi, kilon ve suyun iyi dedi. Ama ben bu aralar biraz tatlı ve hamur işini abarttım ve korkmaya başladım acaba yaptırsam mi diye düşünüyorum daablam da çıkmıştı mesela ama ablam 45 kilo almıştı gebeliğinde yaniii ondan dolayı Hiç de dikkat etmedi sonrasında ama yeğenim çok sağlıklı doğdu sadece 20 gün erken geldi. Ben 3 kilo aldım belki bu hafta almişimdir çünkü sabah çok sağlıklı akşam yemeği de öyle ama akşam çayın yanına kuruyemiş ve çikolatalı şeyler yiyorum mesela. E sonrasında da meyve falan o yüzden bilemedim de ama kararsızım yani
Yok yok kuzum hiç gerek yok anca uyarmak için giriyorumAynen detaylara girme cnm
Yani daha var kuzumValla hala hiç bi isim böyle içimize sinmiyor. Eşim Elif dedi ben Melis dedim ama hava da kaldılar öyle. Nasılsa zaman var bakalım acele etmiyoruz.
bende aynı sen gibiİşte ben kola içmiyorum mesela normalde de içmem, paketli abur cubur yemem ama annem babam şeker hastası böyle olunca ne diyecek bakalım, baklava da yemem normalde çok nadirdir
Sütlü tatlı diyince bi sütlaç olsa affetmezdim ama şimdibende aynı sen gibikola falan hiç sevmem paketlilerinde yanından dahi geçmem sütlü tatlıları da eskiden bayılarak yerdim şu an hiç canım bile çekmiype
Bbutiğe bi bak istersen ben mağazasına yakınım internetten almıcam bi kaç şubesi daha var diye biliyorumGüvenilir iyi bir yer bulursan söyle bana da
İnşallah zamanıdna gelirlerAmin kuzum amin inşallahaklımda hep tek dua sağlıkla zamanında gelsin. Biraz aralık grubuna baktım da 32-34 de doğurmuşlar bazıları
75lik de mi vaaarİnşallah 50lik yapar 75lik değil devallahi geriyor bu konu beni
Asla anlamak istemiyorlar. Bugün benim bebeğime zıbın bakıuorlar gr ve kv baksınlar tamam eşimden ilk bebiş hevesliler anlıyorum. Gr kvye dönmüş uzun kollu zıbın giydiririz dimi anne diyor. Pardonnnn??? oldum böyle bi. Kaç gün görceksin de sen giydriceksin acaba benim kızıma. Bende ben zaten bebeğimi kalın giydiririm o yüzden uzun kollu zıbın almayı düşünnmüyorum çocuğum da rahat edemez içibde dedim herrrr leye karışmak istiyolar yaÖfff konu açıldı da söyledim yoksa hiç umrumda değil detayı bilmese de olur. Benim bebeğim benim vücudum benim kararım. Bunu bir türlü kabul ettiremiyorum ama pes de etmiyorum
Can boğazdan gelir kız yeSütlü tatlı diyince bi sütlaç olsa affetmezdim ama şimdiBen yemekleri ve kahvaltıyı çok yiyorum kiloyu da ondan alıyorum hamileyken ama kendimi tutacam artık şu an acıktım tutuyorum kendimi
Ayyy sorma çok fenaydı yaaa normalde incecik bir kadın45 kilo alıp çıkmaması mümkün değildi ya maşallah
Benim de çilekliydi sadece içicek bittikten sonra damakta tuhaf bi tat kalıyo o kadar yoksa aç karna bana iyi bile geldineli içtin kızgüzelse deniyim çileklisini öneriyolar
Ahahah olsun ya yapar yerim yarınCan boğazdan gelir kız yeKonum at gönderiyim kız sütlaç canını çektirdim
Sezaryenden dolayı neden estetik oldu ki?Ayyy sorma çok fenaydı yaaa normalde incecik bir kadıngebelikten sonra spora vs gitti kilo verdi ama göbek kaldı ufak sezeryan olduğu için de estetik yaptırdi göbeğine ve ben hepsinde yanındaydım ablamın doğum olsun estetik ameliyatı olsun yani sağolsun ablacım bana kötü travmalar oldu biraz
Bende 75lik içtim normal kutuyu verip yanında karton bardakla ekstra verdi öyle 75lik oluyormuş. 5 dk içinde iç dediler gazlı şeyi hızlı içmeye calısmak yordu sadeceİnşallah zamanıdna gelirlerÇok zor erken doğum Allah hepimizin ysrdımcısı olsunn
75lik de mi vaaar
Asla anlamak istemiyorlar. Bugün benim bebeğime zıbın bakıuorlar gr ve kv baksınlar tamam eşimden ilk bebiş hevesliler anlıyorum. Gr kvye dönmüş uzun kollu zıbın giydiririz dimi anne diyor. Pardonnnn??? oldum böyle bi. Kaç gün görceksin de sen giydriceksin acaba benim kızıma. Bende ben zaten bebeğimi kalın giydiririm o yüzden uzun kollu zıbın almayı düşünnmüyorum çocuğum da rahat edemez içibde dedim herrrr leye karışmak istiyolar ya
Bakayım teşekkürlerBbutiğe bi bak istersen ben mağazasına yakınım internetten almıcam bi kaç şubesi daha var diye biliyorum
Benimde şekerli şeylrri açken canım çekiyoBenim de çilekliydi sadece içicek bittikten sonra damakta tuhaf bi tat kalıyo o kadar yoksa aç karna bana iyi bile geldi
vicdan azabı çektimAhahah olsun ya yapar yerim yarın
hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içememBende 75lik içtim normal kutuyu verip yanında karton bardakla ekstra verdi öyle 75lik oluyormuş. 5 dk içinde iç dediler gazlı şeyi hızlı içmeye calısmak yordu sadece
Ya bilmiyorum ki acaba ben mi yanlış anladım ama muhakkak sor onu çünkü bi kaç kişiye dedim bize öyle denmedi diyen de varBenimde şekerli şeylrri açken canım çekiyoiyi bile olsbilir
vicdan azabı çektim
hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içemem
Benim dün kp bize Kuranda geçen ism KOYUN dedi. Eşim biz böyle beğendik dedi bu sefer de peygamber efendimizin kızının isimlerinden KOYUN diyor. Sinir oluyorum su emir verir gibi konusanlara. Annemin adı Fatma, cıldırtmak icin Fatma koyalım o zaman dicektim sonra vazgeçirmek için dört döner slcksşwşdkfmfmfşfş
kız allah korusun ama öyle kv olsa bosanırdım herhaldeKız sen benim yerimde olsan kendini vurursun o zaman benim kayınvalide babanın adını koyacaksınız yanına isim bulun dedi dümdüz
Ben baştan alık olduğum için anne dedim bağrıma bastım şimdi herşeyi hak görüyor kendinekız allah korusun ama öyle kv olsa bosanırdım herhaldebakınız bu dediğime kızackalar olucak ama ilişkide her zaman 1 yöneten olur.. ben tek gelin olduğum için el mahkum pek bi şey diyemiyolar fırsat versem ohooo...Bende eşimi yönetiyorum. Yani isteyen istediğini yapsın tek oğlu benim dediğimi yapıyor mantığı ilerliyorum E tek oğullarıyla araları bozulmasın diye benimle de arayı iy tuuyolar
Kv ne derse desin sen kocanın aklına girBen baştan alık olduğum için anne dedim bağrıma bastım şimdi herşeyi hak görüyor kendinebiz koymayı düşünmüyoruz oğluna söyleyip mecbur hissettirme dedim çok net bir şekilde ha söylerse hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?