2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kp sevilen sayılan böyle çok iyi huylu biri olsa ve kv bu kadar emrivaki şekilde konuşmasa koyabilirdim ama maalesef öyle değil eşime de diyorum bak isim kadere sirayet eder kimi niyetlenip koyarsak çocuğun huyları çeker falan olmaz güzel ahlakli olsun sakın olsun iyi olsun diye diye giriyorum aklına oda hak veriyor ama başta tek erkek benim bana düşer diyordu işte

Kv ve kp isimleri güzel olsaydı kesin benim eşim de koymak isterdi ama Allah'tan isimleri çirkin evet tek erkek muhabbeti var saçma sapan ve koyulmasi gerektiğini düşünüyorlar ne saçma. Ve ben de inanıyorum kimi düşünüp koyarsan huyu suyu benziyor bence de.

işte bunu gelenek haline getirenlerde suc..esimin tarafı bi sey dediğinde o benim ailem bi şey dediğinde de ben susturuyorum orta yolu bu şekilde buluyoruz. aama senin kv eşini manipüle ediyor sanırım

bende çok inanıyorum buna ismin anlamını özellik olarak taşıyor bence insanlar

Reactions: The
bende çok inanıyorum buna ismin anlamını özellik olarak taşıyor bence insanlar
Evet evet çevremde bunun örneğini çok gördüm gerçekten. Ay hem de ne gerek var yaa yani ne bileyim benim çocuğum kv kp ismini taşısa nee taşımasa ne. Sanki şehzade doguruyoruz sülaleye

inan hiç beklemediğin anda oluyor guzum sen benden öndesin galiba sana yetisince karnım böyle olur hibi büyüdü biraz

Evet evet çevremde bunun örneğini çok gördüm gerçekten. Ay hem de ne gerek var yaa yani ne bileyim benim çocuğum kv kp ismini taşısa nee taşımasa ne. Sanki şehzade doguruyoruz sülaleye
he ya hayır yani mal varlığını çocuğumun üstüne yapacaksa koyayım adını

inan hiç beklemediğin anda oluyor guzum sen benden öndesin galiba sana yetisince karnım böyle olur hibi büyüdü biraz
10 gün ondeymisim sanırım ya ama daha bunlar ne ki 30lu haftalarda sistikce sisecegiz ben şişme kalın mont giyiyorum, dikkat etmedikçe anlaşılmaz bile belki ama o haftalarda mümkün değil yürüyüş bile değişiyor insanın

YAaa benim de bir anda çıktı. Herkes şok . Hala kendimi ‘birkaç hafta dikkat edeyim normale döner’ diye teselli ediyorum

Birşey diyeyim mi, ben gebeliğimi kimseye söylemedim, dolayısıyla da hiç birşeye de karışmıyorlar k kadarr rahat ki kafam, söylesem falancanın gelini de şöyleydi de şöyle oldu falan filan derken aklım bulanacak, zaten iki bebek kaybından sonra geldi bu bebek, eminim kötü yönde çok etlilenecektim
Maşallah canım, sadece bebek büyütmüşsün
Ben her yeri büyüttüm

Hahah evet canım hatta oğlumda kendime bir gram almadım sanki bunda birazcık aldım yine de oğlumda karnım yusyuvarlakti, bunda yassı sanki. Sanırım farkediyor kiz-erkek

Hahah evet canım hatta oğlumda kendime bir gram almadım sanki bunda birazcık aldım yine de oğlumda karnım yusyuvarlakti, bunda yassı sanki. Sanırım farkediyor kiz-erkek
İkincide daha çabuk alınıyor sanki kilolar yani benim öyleydi sanırım biraz da kilo almaya meyilliyim aslında çok hareketliyim yine de alıyorum, sağlıkla doğurayım da veririz elbet
Kız erkek olabilir evet haklısın, birde kızda kalçalardan falan alınır, ben heryerde alıyorum

kendimi hiç öyle hayal edemiyorum paytak yürümeler başladı bile...

Cnm oğlumun doğumu geç oldu, annemde ha doğurdu ha doğuracak ben kızımın yanına gıdıyorum deyip herkese haber saldı. E millette hadi doğurdumu deyip 2güne bir aramaya başladı, telefonlar susmuyordu.

Doğum oluncada, bn doğumdan çıkınca ve tüm gun boyunca annem degıl bnımle ve oğlumla ilgılenmk millete haber salma peşine düştü. Telefonlar susmuyor ve annemin kulagından tel düşmüyordu.

Şimdi ise kımseye sezeryan günümü dahi soylmk istemıyorum.

Bunları yasadıktan sonra videolarda bebeği hani getrıyolar odaya, yada babaya gosterıyorlar, ayy herkes üşüşüyor, foto çekıyor falan ayy Allahım deli oluyorum

Benimde şekerli şeylrri açken canım çekiyo iyi bile olsbilir

vicdan azabı çektim

hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içemem
Gazlı değil ki yani benim değildi bana 10 dakika içinde iç denildi 75lik şişeydi. Limon aromalıydı, limonlu maden suyunun asiti kaçmış hali gibiydi tadı. Ama burada okuduğuma göre bazıları elma aromalı bazıları ise aromasız içmiş demek ki yerinden yerine değişiyor. Ben kolay içtim güzel geldi bana o an nedense

Çok iyi anlıyorum seni, benim annemde öyle malesef, neden böyleler anlamıyorum gerçekten bir yandan diyorum tamam paylaşmak istiyor sevdikleriyle belki ama yok senin hislerini hiçe sayıyorlar malesef
Odaya kimseyi isteme ilk anlar özel olmalı bence, sadece anne baba çocuk varsa abi abla, anane dede babane son aşamada olsun

Tövbeeee! Giydiririz ne ya!! Ayyyy en en en en nefret ettiğim şey bu benim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…