- 30 Eylül 2022
- 2.564
- 3.453
- 63
Kp sevilen sayılan böyle çok iyi huylu biri olsa ve kv bu kadar emrivaki şekilde konuşmasa koyabilirdim ama maalesef öyle değilKv ne derse desin sen kocanın aklına girBenim ablamın kv tutturmus adımı koyun diye koymayın dedim koydular kadının da haberi var Kimlik gelince bide bilmezden geliyor ay anneeeem benim adımı mı koydunuz keşke koymasaydınız hiç güzek adım yok diye
Kv ve kp isimleri güzel olsaydı kesin benim eşim de koymak isterdi ama Allah'tan isimleri çirkinKp sevilen sayılan böyle çok iyi huylu biri olsa ve kv bu kadar emrivaki şekilde konuşmasa koyabilirdim ama maalesef öyle değileşime de diyorum bak isim kadere sirayet eder kimi niyetlenip koyarsak çocuğun huyları çeker falan olmaz güzel ahlakli olsun sakın olsun iyi olsun diye diye giriyorum aklına oda hak veriyor ama başta tek erkek benim bana düşer diyordu işte
işte bunu gelenek haline getirenlerde suc..esimin tarafı bi sey dediğinde o benim ailem bi şey dediğinde de ben susturuyorum orta yolu bu şekilde buluyoruz. aama senin kv eşini manipüle ediyor sanırımKp sevilen sayılan böyle çok iyi huylu biri olsa ve kv bu kadar emrivaki şekilde konuşmasa koyabilirdim ama maalesef öyle değileşime de diyorum bak isim kadere sirayet eder kimi niyetlenip koyarsak çocuğun huyları çeker falan olmaz güzel ahlakli olsun sakın olsun iyi olsun diye diye giriyorum aklına oda hak veriyor ama başta tek erkek benim bana düşer diyordu işte
bende çok inanıyorum buna ismin anlamını özellik olarak taşıyor bence insanlarKv ve kp isimleri güzel olsaydı kesin benim eşim de koymak isterdi ama Allah'tan isimleri çirkinevet tek erkek muhabbeti var saçma sapan ve koyulmasi gerektiğini düşünüyorlar ne saçma. Ve ben de inanıyorum kimi düşünüp koyarsan huyu suyu benziyor bence de.
Evet evet çevremde bunun örneğini çok gördüm gerçekten. Ay hem de ne gerek var yaabende çok inanıyorum buna ismin anlamını özellik olarak taşıyor bence insanlar
inan hiç beklemediğin anda oluyor guzumEki Görüntüle 3343571 sanki yarım dünya olmuş gibi hissediyorum bu hafta kendimi. Eşim de az önce dedi senin karnın mi büyüdü diye. Hakkaten bir anda büyüme güncellemesi geldi herhaldevar mı benim gibi olan
he ya hayır yani mal varlığını çocuğumun üstüne yapacaksa koyayım adınıEvet evet çevremde bunun örneğini çok gördüm gerçekten. Ay hem de ne gerek var yaayani ne bileyim benim çocuğum kv kp ismini taşısa nee taşımasa ne. Sanki şehzade doguruyoruz sülaleye
Önceden çok zayıftı birden çok kilo aldı ve birden verince göbeği böyle büzüştü gibi oldu ki öyle oldu yani ayrıca sarktı da, karın germe ameliyatı oldu işte canım dümdüz şimdiSezaryenden dolayı neden estetik oldu ki?
Ahshhd bizimkiler çulsuz sayılır yaa kalsınhe ya hayır yani mal varlığını çocuğumun üstüne yapacaksa koyayım adını
10 gün ondeymisim sanırıminan hiç beklemediğin anda oluyor guzumsen benden öndesin galiba sana yetisince karnım böyle olur hibi büyüdü biraz
YAaaEki Görüntüle 3343571 sanki yarım dünya olmuş gibi hissediyorum bu hafta kendimi. Eşim de az önce dedi senin karnın mi büyüdü diye. Hakkaten bir anda büyüme güncellemesi geldi herhaldevar mı benim gibi olan
Birşey diyeyim mi, ben gebeliğimi kimseye söylemedim, dolayısıyla da hiç birşeye de karışmıyorlarAyy annemde öyle hemen canan karatayı izle der. İşte kaynana yoksa anne var
Bısekılde hrkes yorum yapıyor. Aslında söylemıceksın yaptrdıgın testleri, gttiğn kontrollerı, bısey desen hrkesın bi yorumu var cunku.
Maşallah canım, sadece bebek büyütmüşsünEki Görüntüle 3343571 sanki yarım dünya olmuş gibi hissediyorum bu hafta kendimi. Eşim de az önce dedi senin karnın mi büyüdü diye. Hakkaten bir anda büyüme güncellemesi geldi herhaldevar mı benim gibi olan
Hahah evet canım hatta oğlumda kendime bir gram almadım sanki bunda birazcık aldım yine deBirşey diyeyim mi, ben gebeliğimi kimseye söylemedim, dolayısıyla da hiç birşeye de karışmıyorlark kadarr rahat ki kafam, söylesem falancanın gelini de şöyleydi de şöyle oldu falan filan derken aklım bulanacak, zaten iki bebek kaybından sonra geldi bu bebek, eminim kötü yönde çok etlilenecektim
Maşallah canım, sadece bebek büyütmüşsün
Ben her yeri büyüttüm
İkincide daha çabuk alınıyor sanki kilolar yani benim öyleydi sanırım biraz da kilo almaya meyilliyimHahah evet canım hatta oğlumda kendime bir gram almadım sanki bunda birazcık aldım yine deoğlumda karnım yusyuvarlakti, bunda yassı sanki. Sanırım farkediyor kiz-erkek
kendimi hiç öyle hayal edemiyorum10 gün ondeymisim sanırımya ama daha bunlar ne ki 30lu haftalarda sistikce sisecegiz ben şişme kalın mont giyiyorum, dikkat etmedikçe anlaşılmaz bile belki ama o haftalarda mümkün değil yürüyüş bile değişiyor insanın
Cnm oğlumun doğumu geç oldu, annemde ha doğurdu ha doğuracak ben kızımın yanına gıdıyorum deyip herkese haber saldı. E millette hadi doğurdumu deyip 2güne bir aramaya başladı, telefonlar susmuyordu.Birşey diyeyim mi, ben gebeliğimi kimseye söylemedim, dolayısıyla da hiç birşeye de karışmıyorlark kadarr rahat ki kafam, söylesem falancanın gelini de şöyleydi de şöyle oldu falan filan derken aklım bulanacak, zaten iki bebek kaybından sonra geldi bu bebek, eminim kötü yönde çok etlilenecektim
Maşallah canım, sadece bebek büyütmüşsün
Ben her yeri büyüttüm
Gazlı değil ki yani benim değildi bana 10 dakika içinde iç denildi 75lik şişeydi. Limon aromalıydı, limonlu maden suyunun asiti kaçmış hali gibiydi tadı. Ama burada okuduğuma göre bazıları elma aromalı bazıları ise aromasız içmiş demek ki yerinden yerine değişiyor.Benimde şekerli şeylrri açken canım çekiyoiyi bile olsbilir
vicdan azabı çektim
hep mi 5dk içinde içiriyolar acaba.. Gazlıysa ben hayatta 5dkda içemem
Çok iyi anlıyorum seni, benim annemde öyle malesef, neden böyleler anlamıyorum gerçekten bir yandan diyorum tamam paylaşmak istiyor sevdikleriyle belki ama yok senin hislerini hiçe sayıyorlar malesefCnm oğlumun doğumu geç oldu, annemde ha doğurdu ha doğuracak ben kızımın yanına gıdıyorum deyip herkese haber saldı. E millette hadi doğurdumu deyip 2güne bir aramaya başladı, telefonlar susmuyordu.
Doğum oluncada, bn doğumdan çıkınca ve tüm gun boyunca annem degıl bnımle ve oğlumla ilgılenmk millete haber salma peşine düştü. Telefonlar susmuyor ve annemin kulagından tel düşmüyordu.
Şimdi ise kımseye sezeryan günümü dahi soylmk istemıyorum.
Bunları yasadıktan sonra videolarda bebeği hani getrıyolar odaya, yada babaya gosterıyorlar, ayy herkes üşüşüyor, foto çekıyor falan ayy Allahım deli oluyorum
Tövbeeee! Giydiririz ne ya!! Ayyyy en en en en nefret ettiğim şey bu benim!İnşallah zamanıdna gelirlerÇok zor erken doğum Allah hepimizin ysrdımcısı olsunn
75lik de mi vaaar
Asla anlamak istemiyorlar. Bugün benim bebeğime zıbın bakıuorlar gr ve kv baksınlar tamam eşimden ilk bebiş hevesliler anlıyorum. Gr kvye dönmüş uzun kollu zıbın giydiririz dimi anne diyor. Pardonnnn??? oldum böyle bi. Kaç gün görceksin de sen giydriceksin acaba benim kızıma. Bende ben zaten bebeğimi kalın giydiririm o yüzden uzun kollu zıbın almayı düşünnmüyorum çocuğum da rahat edemez içibde dedim herrrr leye karışmak istiyolar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?