- 16 Mart 2022
- 3.256
- 3.259
- 83
- 33
Benim kv de böyle . Biri hasta olsa ,gebelik vs. olsa her akrabasına söylüyor. Gebelik haberini söylediğimizde eşim tembihledi söyleme daha kimseye diye aaa olmaz darılırlar dedi. Sonra eşimin taaa lisedeki bi arkadaşı durduk yere aradı hayırlı olsun demek için. Onunla karşılaşmış kv ona bile söylemişAyyy aynı benim kv söylemezsek ayıp küsürler darılırlar gelmek isterler görmek isterler biz onlarda gittik gördük saçma sapan cevaplar gitmeseydin zamanında millet yeni doğum yapmış ne gidiyorsun sende diyemedimkv benim herkese reklam yapıyor bir de bize söylemiyor bunu. İsimlerini daha onlara söylemedik herkese yayıyor diye. Kanama yaşadığım dönemi bile 7 sülaleye anlatmış herkes akıl veriyor şöyle böyle yap diye ya sabır
Ay ben trendyolda zıbın buldum onu alıcam bide bunu cok begendimBayıldımmmmm bayıldımmmmmmgeçen diyorum çocuğuma Harry Potter lı birşeyler bulmam lazım. Annem de diyor he tabi bir o eksik çünkü
Ayyy benimki de böyle tüm mahalleye herkese söylüyor. Yahu mahalledeki insanlar napsın benim hamileliğimiBenim kv de böyle . Biri hasta olsa ,gebelik vs. olsa her akrabasına söylüyor. Gebelik haberini söylediğimizde eşim tembihledi söyleme daha kimseye diye aaa olmaz darılırlar dedi. Sonra eşimin taaa lisedeki bi arkadaşı durduk yere aradı hayırlı olsun demek için. Onunla karşılaşmış kv ona bile söylemiş. Geçen gün de telefonda konuşuyorduk sokaktaymış mahalledeki komşu dükkana girdi ,hadi kızım görüşürüz derken bi yandan komşusuna laf yetiştiriyor gelinimle konuşuyordum bebek bekliyoruz diye anlatıyor
Ayyy hangisini buldun bana da atsanaAy ben trendyolda zıbın buldum onu alıcam bide bunu cok begendim
Ahahahha delirmelik artık gülüyorum sadeceBenim kv de böyle . Biri hasta olsa ,gebelik vs. olsa her akrabasına söylüyor. Gebelik haberini söylediğimizde eşim tembihledi söyleme daha kimseye diye aaa olmaz darılırlar dedi. Sonra eşimin taaa lisedeki bi arkadaşı durduk yere aradı hayırlı olsun demek için. Onunla karşılaşmış kv ona bile söylemiş. Geçen gün de telefonda konuşuyorduk sokaktaymış mahalledeki komşu dükkana girdi ,hadi kızım görüşürüz derken bi yandan komşusuna laf yetiştiriyor gelinimle konuşuyordum bebek bekliyoruz diye anlatıyor
Ahahahha manyak kadın yaAhahahha delirmelik artık gülüyorum sadecebizimki soranlara tüp bebek demeyin diye tembihliyor tövbe Allah’ın bildiğini kuldan ne saklicam söylerim ben onu aklımda tutamam dedim Allah bize mucizeler vermiş ben onları öyle saklayamam.. Annesinin kuzuları onlar
Artık ne kurduysa kafasında çok kuruyor benim kv bi laf söyle neden söyledin diye 10 yıl kafasında kurar düşünür senaryolar yazarAhahahha manyak kadın yasöyleyince nolcakmış. Allah ım yarabbim
AhahhahahahahahArtık ne kurduysa kafasında çok kuruyor benim kv bi laf söyle neden söyledin diye 10 yıl kafasında kurar düşünür senaryolar yazarherkes biliyor zaten bir tek eşimin tarafı bilmiyor öyle herkesi evime toplarsan söylerim niye yalan söyleyim insanlara sanki kötü bir şey yaptık deli mi ne
Bunları beğendim şuanlık gerci fazla seçenekte yokAyyy hangisini buldun bana da atsanakarışma hep kalpli şeyler çıkıyor artık
Eğitim olarak bir şey de diyemiyorum kaç sene okuyor insanlar mesleklerine gerçekten saygım sonsuz. Ama baştan beri madem sancım var, madem kanalda , madem erken doğacak. Doğumun gerçekten başlamasını neden beklemeyip sezaryenle almaya çalıştılar onu hiç anlayabilmiş değilim. Bebeğin nabzı hep iyiydi ve hep doğum pozisyonundaydı. Normal doğuma engel olacak bir durumum da yoktu yani. Erken gelirse de gelsin, geldikten sonra bir müdahale gerekiyorsa yapılır kafasındaydım. İyi ki de öyleymişim. Böyle böyle 36.haftayı gördük. Bakalım daha kaç haftayı göreceğizAhhh kıyamam gerçekten neler yaşamışsınbu doktorlara yanlış eğitim veriyorlar bence. Özellikle kadın doğumcular bu kadar anlayışsız olmamalılar ama öyleler
Kuzum başka ne olucakki zaten çok zaman 5 aydan sonra başlanıyor şişmeler tuzlu yeme sıvı tüket uzanarken bacaklarını yukarı kaldır uzan..bak paklava yiyen var mesela gebelikte onların suyu iyi oluyor şekeri çıkmaz ama ben tatlı yemiyorum suyum fazla..işte bilemezsin gebelikte başımıza neler gelicekİnşallah ödemdir. Ama ödem neden olacak? Ne yapmam lazım? Tuzlu yemiyorum zaten
Ayyy bende sandım bir tek ben bunu düşünüyorum..benim görümcem aşırı sosyal medyayı kullanıyor ilk gebelikte bunun üstünde onunla kavga etdim neden paylaşım yapıyorsun diye zaten yarın kalktım gördüm kanamam var..ilk önce onu ne yapıcam bilmiyorum mecbur kp söylemem lazım babasından korkuyorAy ben de o bebeği anne yokken odaya götürüyolar ya o sürede bebeği kim alıyo kim öpüyo kim foto çekip daha anne ve babaya sormadan sosyal medyasında paylaşıyor belli değil o olaya gıcık oluyorum.
Canım benim gebeliğin başından beri yüzüm hep şişiyor kocaman burnum oluyorİnşallah ödemdir. Ama ödem neden olacak? Ne yapmam lazım? Tuzlu yemiyorum zaten
Gerçekten gebelik inanılmaz bir süreçKuzum başka ne olucakki zaten çok zaman 5 aydan sonra başlanıyor şişmeler tuzlu yeme sıvı tüket uzanarken bacaklarını yukarı kaldır uzan..bak paklava yiyen var mesela gebelikte onların suyu iyi oluyor şekeri çıkmaz ama ben tatlı yemiyorum suyum fazla..işte bilemezsin gebelikte başımıza neler gelicek
Demek ki tansiyondan değil. Sorcam ben de bakalım ne diyecek doktorCanım benim gebeliğin başından beri yüzüm hep şişiyor kocaman burnum oluyorama başka yerlerde yok yani şişlik sadece yüzüm çok değişti benim özellikle de burnum doktor bana da tansiyonunu takip et demişti ama benim tansiyon genelde yükselmiyor da şişlik oliyor yani
Yani tabi ki benim de saygım sonsuz ama böyle bizi yıpratmaları hamile hamile bana çok dokunuyor. Anlayışlı olmak çok farklı.Eğitim olarak bir şey de diyemiyorum kaç sene okuyor insanlar mesleklerine gerçekten saygım sonsuz. Ama baştan beri madem sancım var, madem kanalda , madem erken doğacak. Doğumun gerçekten başlamasını neden beklemeyip sezaryenle almaya çalıştılar onu hiç anlayabilmiş değilim. Bebeğin nabzı hep iyiydi ve hep doğum pozisyonundaydı. Normal doğuma engel olacak bir durumum da yoktu yani. Erken gelirse de gelsin, geldikten sonra bir müdahale gerekiyorsa yapılır kafasındaydım. İyi ki de öyleymişim. Böyle böyle 36.haftayı gördük. Bakalım daha kaç haftayı göreceğiz
BayıldımmmmmBunları beğendim şuanlık gerci fazla seçenekte yok
venüsdijital Unisex Bebek Siyah Little Harry Potter Baskılı Zıbın Body Fiyatı, Yorumları - Trendyol
canım benim de aynı 12 gelmiş ama ağrım sancım da yok anlamadım neden yükselmiş daha önce de ağır hastalanmıştım o zaman da böyle geldi ilaç vermemişlerdiKızlar merhaba sabah tahlil yaptırdım. crp 10.94 gelmiş. soğuk algınlığı başlangıcım var boğazım biraz rahatsız çok aşırı olmasa da ondan muhtemelen doktoruma da yazdım kbb ye görünmemi söyledi. bu değere antibiyotik mi veriyorlar acaba
İnşallah kuzum. Ben artık iyice sabırsızlanmaya başladımYani tabi ki benim de saygım sonsuz ama böyle bizi yıpratmaları hamile hamile bana çok dokunuyor. Anlayışlı olmak çok farklı.
Neyse inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?