2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Şuan mesela gitti kuzum şişlik. Uyandığımda öyle ama. Tansiyon içinde 14-9 olursa biraz yat 20 dk sonra tekrar ölç düşmezse hastane dedi. İlaçtan sonra çok şükür olmadı o kadar
Canım sana holter takıldı mı? Tansiyon ilacı başlattı mı

İyiyim kuzum şükür. Oh şükür bak protein çıkmamış sen de . Ben de o da var kuzum
Kuzum dikkat et sen 24 saatlik idrar topladın dimi, ben 24 saatlik topladım. Ama yine ölçüme devam edeceğiz dedi. Protein çıkmadığı için ilaca gerek yok şuan dedi. Senin nasıl kuzum yüksek mi. Ben şöyle yapıyorum kuzum sarımsaklı yoğurt yiyorum. Cayıma suyuna limon atıyorum. Sade sodaya limon sıkıp içiyorum. Allahım sanada şifa versin. Birde kuzum ne olur stres yapma, stres hemen etkiliyor

İnşallah kuzum. Ben artık iyice sabırsızlanmaya başladım 🥹 ama önerim, hiçbir şeyi erteleme 😄 diyorlar ya ağırlaşıyorsun yapamıyorsun vs diye. Çok doğru 😄 önden her şeyi yıka, pakla, yerleştir. Son zamanları bekleme. Ben artık iyice penguen gibi yürümeye, tuvalete bile sürünerek gitmeye başladım 😄😄 32 haftalıkken falan bebişin kıyafetlerini hallet bence. Son zamanlarına sadece evin detaylı temizliğini bırak 😄
Ben de öyle düşünüyorum erkenden halledeceğim herşeyi. Temizliğe de birini alacağım inşallah

merhaba sevgili mart anneleri, nisan grubundan geliyorum siz tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. birazdan tetanoz aşısı yaptırmaya gidicem ama tek başıma gidicem, aşıdan hemen sonra halsizlik gibi bir durum olmuyor di mi eve kadar gelirim yani düşüp kalmam? sabah annemle konuştum da beni yok yere pirelendirdi yalnız gitme diye, huzursuz oldum :KK43:
Kuzum halsizlik falan yapmadı ben de gayet iyiydim

Kuzum dikkat et sen 24 saatlik idrar topladın dimi, ben 24 saatlik topladım. Ama yine ölçüme devam edeceğiz dedi. Protein çıkmadığı için ilaca gerek yok şuan dedi. Senin nasıl kuzum yüksek mi. Ben şöyle yapıyorum kuzum sarımsaklı yoğurt yiyorum. Cayıma suyuna limon atıyorum. Sade sodaya limon sıkıp içiyorum. Allahım sanada şifa versin. Birde kuzum ne olur stres yapma, stres hemen etkiliyor
Evet kuzum toplandı. Aynen ben de ölçmeye devam ediyorum. Protein kaçağı 1 çıktı çok da önemli değil böyle hemen teşhis koyamayız dedi. Ama benim tansiyonum sonra yine yükseldiği için mecbur ilaca başladık. Ben de limon sıkmaya başladım kuzum

Ayyy bende sandım bir tek ben bunu düşünüyorum..benim görümcem aşırı sosyal medyayı kullanıyor ilk gebelikte bunun üstünde onunla kavga etdim neden paylaşım yapıyorsun diye zaten yarın kalktım gördüm kanamam var..ilk önce onu ne yapıcam bilmiyorum mecbur kp söylemem lazım babasından korkuyor
Ben doktoru tembihleyeceğim. Bebek benimle birlikte odaya çıksın, benden önce çıkmasın diye 😄 gözümün önünde olur enazından. Halim olmasa da çenem durmaz benim söylenirim 😄😄😄

Holter takılmadı kuzum. Evet kuzum başladım ilaca
Anladım canım bende de tansiyondan şüpheleniliyor ama bir türlü yakalanmadı hep normal geliyordu ama plasentada tansiyon yüksekliği ile oluşan boşluklar var ama çocukta büyüme geriliği yok. Doktor kardiyolojiye yönlendirdi holter cihazı ile takip için, randevum da yarın. Bugün çok şiddetli baş ağrım olunca bir ölçeyim dedim ve yakaladım 14.9 geldi. Hemen yarım limon sıkıp içtim soluma yatıp bekledim bir süre sonra ölçtüm düşmüş 12.9a bir süre sonra küçük tansiyon da 8e düştü. Doktora yarın gideceğim diye gitmedim ama sanırım bende de bu problem var bir de idrarda protein saptanmadı bende. Anlamadım hiçbir şey 🤷🏼‍♀️

Anladım canım bende de tansiyondan şüpheleniliyor ama bir türlü yakalanmadı hep normal geliyordu ama plasentada tansiyon yüksekliği ile oluşan boşluklar var ama çocukta büyüme geriliği yok. Doktor kardiyolojiye yönlendirdi holter cihazı ile takip için, randevum da yarın. Bugün çok şiddetli baş ağrım olunca bir ölçeyim dedim ve yakaladım 14.9 geldi. Hemen yarım limon sıkıp içtim soluma yatıp bekledim bir süre sonra ölçtüm düşmüş 12.9a bir süre sonra küçük tansiyon da 8e düştü. Doktora yarın gideceğim diye gitmedim ama sanırım bende de bu problem var bir de idrarda protein saptanmadı bende. Anlamadım hiçbir şey 🤷🏼‍♀️
Bak düşmüş kuzum mesela benim pzt düşmedi. Hastanede çok daha yükseldi. Benim de gelişim geriliği yok ama kilo için 1 hafta 10 gün daha az dedi. Ama bunu tansiyondan diyemem bilmeden dedi. Çünkü ben yiyemiyordum da aynı zamanda. Plesanta da kan akışında sıkıntı da görülmedi. Ama tabi tansiyon sıkıntı olduğu için ilaca başlamak zorunda kaldım

Bak düşmüş kuzum mesela benim pzt düşmedi. Hastanede çok daha yükseldi. Benim de gelişim geriliği yok ama kilo için 1 hafta 10 gün daha az dedi. Ama bunu tansiyondan diyemem bilmeden dedi. Çünkü ben yiyemiyordum da aynı zamanda. Plesanta da kan akışında sıkıntı da görülmedi. Ama tabi tansiyon sıkıntı olduğu için ilaca başlamak zorunda kaldım
Ben o boşlukları takıyorum biraz kafama. Küçük boşluklar dedi doktorum ama bilemiyorum şimdilik bir zararı yok çocuğa ama takip etmek zorundayım bakalım yarın holter takılırsa varsa da çıkar ortaya. Ilaç kullanmak da hiç sıkıntı değil tedavisi olan bir şey olduktan sonra🙏🏻 içim daha çok rahat eder aslında ama bakalım

Ben o boşlukları takıyorum biraz kafama. Küçük boşluklar dedi doktorum ama bilemiyorum şimdilik bir zararı yok çocuğa ama takip etmek zorundayım bakalım yarın holter takılırsa varsa da çıkar ortaya. Ilaç kullanmak da hiç sıkıntı değil tedavisi olan bir şey olduktan sonra🙏🏻 içim daha çok rahat eder aslında ama bakalım
Bence de ilaçla daha rahat edersin kuzum. Ben de bir tık daha iyiyim ilaçla. Ama yine de tansiyonum çok düşük değil. Hep 13-8 lerde. Küçük 85-86-87. Şimdi cumartesi sonuçlarla gitcem bakalım doktor ne diyecek sonuçlara

Bence de ilaçla daha rahat edersin kuzum. Ben de bir tık daha iyiyim ilaçla. Ama yine de tansiyonum çok düşük değil. Hep 13-8 lerde. Küçük 85-86-87. Şimdi cumartesi sonuçlarla gitcem bakalım doktor ne diyecek sonuçlara
Seni kadın doğum doktorun mu takip ediyor bu konuda? Aslında sana da holter takılsa iyi olurdu. Ilaçlar fayda etmedi mi neden tam düşmedi

Back
X