Kızlar banada fikir oldunuz saolun bende öyle isteyeyimo benim de aklımda eşim ailem ben yanındayken görsünler istiyorum:)
Anladım canım bir atlatsaydık sağlıkla şu süreci valla millet ne güzel gebeliğinin tadını çıkarıyor bizde de hep bir iç rahatsızlığı verecek durumlarEvet kuzum kadın doğum. Bilmiyorum ki ben de. Bakalım doktor ne diyecek. Bir hafta bir takip etmemi istedi
Evet vallahi öyle kuzum. O kadar huzursuzum ki anlatamam. Bunun yanında sırt ve bel ağrısı da var. İştahım hala yok dün yedim diye çok rahatsız oldum. Bugün mesela hiçbir şey yemek istemiyorum kahvaltı yaptım tamam ama bırak beni akşama kadar yemem. Yani gerçekten çok zorlanıyorum. Hayırlısıyla mart gelsin zamanında kucağımıza alalım sağlıklaAnladım canım bir atlatsaydık sağlıkla şu süreci valla millet ne güzel gebeliğinin tadını çıkarıyor bizde de hep bir iç rahatsızlığı verecek durumlar
Ay kızlar dün akşam ne oldu. Malum benim sıkıntılı bir hamilrlik sürecim var. Ayakta pek duramıyorum başım dönüyo gözlerim kararıyo falan. Maalesef bu geçmedi, doktorumda maalesef bazılarında böyle doğuma kadar devam ediyor dedi. O yüzden evde ev işi bile pek yapamıyorum ayakta. Bir elma soyayım diyorum hemen elim ayağım titremeye başlıyo falan o boyutta bir durum. Şu 2 haftadır bir tık daha iyi hissediyorum gerçi çok şükür.
Dün gece Kv aradı eşimi konuşuyolar, beni sordu dedi " nasıl, e toparlanmıştır artık" eşim dedi "anne o doğuma kadar sürecek büyük ihtimalle böyle".
Kv'de dediki "ben hamileyken 9 ay ayakta ütü yaptım ne zorluklarla uğraştım gıkım çıkmıyordu, çok çile çekti anan çok" dedi. Açıkçası sinir oldum bunu böyle eşime söylemesine, sanki ben şımarıklık yapıyorum da o fedakar anne ben laylaylom takılıyorum.
Her gidişte ya da konuşmada sürekli kendi fedakarlıklarını anlatıyo. Eşime diyo "seni ne kadar büyük acıyla zorlukla doğurdum biliyor musun çok çektim senin için, nelere katlandım" diyip duruyo ikide bir. Eşim de annesi ona böyle dedikçe kendini borçlu hissediyo evlat olarak.
Ne kadar yanlış aslında sevgiyi borçlandırmak. "Ben senin için bunu yaptım, ben senin için şunu yaptım" gibi cümleler kurmak. Sürekli bunları hatırlatıp karşılığını beklemek. Neyse..
2 aydır görmüyordum ben kv ve kp'i, en son Eylül ortasında görmüştüm bebek haberini vermiştik, yani 2 ay olmuş görüşmeyeli. Malum halim yok. Onlar Manisa biz İzmir de yaşıyoruz ama evden çıksak en kötü 45 dk sonra onların evindeyiz. Çok da uzak değil. Neyse geçen hafta gittik, bana direkt sitem etti ve eşimin arada geldiğini ama benim hiç gelmediğimi söyledi 4 aydır görmüyoruz seni dedi. Benim de kafam yerinde değildi biraz halsizdim, hesaplayalamdım bi an arka arkaya bişiler söyleyince cevap veremedim. En son dedim "lütfen sitem etmeyin, durumum belli" suratı düştü hemen kv ve kp in.
Hayır ben ne hallerdeyim kaç aydır ne yemek ne temizlik, kendimle zor ilgileniyorum. Eşime dedim annenler bilmiyor mu benim durumumu, "biliyo hep söyledim anlattım" dedi. Yemeğimizi Allah razı olsun sürekli annem yapıyor eşim gidip alıyo getiriyo yiyiyoruz. Kv 1 defa olsun al bak bunu eve götür diye oğlunun eline bir kap yemek verip yollamadı. Üstüne sitem ediyor. Valla yüzlerini dahi göresim gelmiyor. Sürekli acıtasyon, sürekli beni eleştirme, sürekli sitem etme.
Bir de eşime geçenlerde doğumdan sonra gelip kalcam dedi. İstemem, söylicem. Ama yüzüne söylicem, ben onca çile çekerken bir kap yemek yapıp yollamadın şu an desteğe ihtiyacım yok çocuğuma rahatça bakarım, annem de yanımda dicem.
Neyse , biraz uzun oldu azıcık dolmuşum. Okuyan olduysa, teşekkürler.
Ayyy çok benziyor kv’lerBenim kv de böyle . Biri hasta olsa ,gebelik vs. olsa her akrabasına söylüyor. Gebelik haberini söylediğimizde eşim tembihledi söyleme daha kimseye diye aaa olmaz darılırlar dedi. Sonra eşimin taaa lisedeki bi arkadaşı durduk yere aradı hayırlı olsun demek için. Onunla karşılaşmış kv ona bile söylemiş. Geçen gün de telefonda konuşuyorduk sokaktaymış mahalledeki komşu dükkana girdi ,hadi kızım görüşürüz derken bi yandan komşusuna laf yetiştiriyor gelinimle konuşuyordum bebek bekliyoruz diye anlatıyor
Ay aşırı çirkin aşırı bencillik yaaa. Bilmiyorum asla istemem şu hale düşmekTeyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor
Siz böyle dedikçe uzakta doğuracağım için seviniyorumTeyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor
Biz aynı şehir sınırları içindeyiz ama aramızda araçla 1 saat var resmenAy kızlar dün akşam ne oldu. Malum benim sıkıntılı bir hamilrlik sürecim var. Ayakta pek duramıyorum başım dönüyo gözlerim kararıyo falan. Maalesef bu geçmedi, doktorumda maalesef bazılarında böyle doğuma kadar devam ediyor dedi. O yüzden evde ev işi bile pek yapamıyorum ayakta. Bir elma soyayım diyorum hemen elim ayağım titremeye başlıyo falan o boyutta bir durum. Şu 2 haftadır bir tık daha iyi hissediyorum gerçi çok şükür.
Dün gece Kv aradı eşimi konuşuyolar, beni sordu dedi " nasıl, e toparlanmıştır artık" eşim dedi "anne o doğuma kadar sürecek büyük ihtimalle böyle".
Kv'de dediki "ben hamileyken 9 ay ayakta ütü yaptım ne zorluklarla uğraştım gıkım çıkmıyordu, çok çile çekti anan çok" dedi. Açıkçası sinir oldum bunu böyle eşime söylemesine, sanki ben şımarıklık yapıyorum da o fedakar anne ben laylaylom takılıyorum.
Her gidişte ya da konuşmada sürekli kendi fedakarlıklarını anlatıyo. Eşime diyo "seni ne kadar büyük acıyla zorlukla doğurdum biliyor musun çok çektim senin için, nelere katlandım" diyip duruyo ikide bir. Eşim de annesi ona böyle dedikçe kendini borçlu hissediyo evlat olarak.
Ne kadar yanlış aslında sevgiyi borçlandırmak. "Ben senin için bunu yaptım, ben senin için şunu yaptım" gibi cümleler kurmak. Sürekli bunları hatırlatıp karşılığını beklemek. Neyse..
2 aydır görmüyordum ben kv ve kp'i, en son Eylül ortasında görmüştüm bebek haberini vermiştik, yani 2 ay olmuş görüşmeyeli. Malum halim yok. Onlar Manisa biz İzmir de yaşıyoruz ama evden çıksak en kötü 45 dk sonra onların evindeyiz. Çok da uzak değil. Neyse geçen hafta gittik, bana direkt sitem etti ve eşimin arada geldiğini ama benim hiç gelmediğimi söyledi 4 aydır görmüyoruz seni dedi. Benim de kafam yerinde değildi biraz halsizdim, hesaplayalamdım bi an arka arkaya bişiler söyleyince cevap veremedim. En son dedim "lütfen sitem etmeyin, durumum belli" suratı düştü hemen kv ve kp in.
Hayır ben ne hallerdeyim kaç aydır ne yemek ne temizlik, kendimle zor ilgileniyorum. Eşime dedim annenler bilmiyor mu benim durumumu, "biliyo hep söyledim anlattım" dedi. Yemeğimizi Allah razı olsun sürekli annem yapıyor eşim gidip alıyo getiriyo yiyiyoruz. Kv 1 defa olsun al bak bunu eve götür diye oğlunun eline bir kap yemek verip yollamadı. Üstüne sitem ediyor. Valla yüzlerini dahi göresim gelmiyor. Sürekli acıtasyon, sürekli beni eleştirme, sürekli sitem etme.
Bir de eşime geçenlerde doğumdan sonra gelip kalcam dedi. İstemem, söylicem. Ama yüzüne söylicem, ben onca çile çekerken bir kap yemek yapıp yollamadın şu an desteğe ihtiyacım yok çocuğuma rahatça bakarım, annem de yanımda dicem.
Neyse , biraz uzun oldu azıcık dolmuşum. Okuyan olduysa, teşekkürler.
Bu adamın videolarına da inanılmaz sinir oluyorum hele babadan önce bebeğe atlayanlara falan yav odada gayet huzurlu sakin bir ortamda bebek baba anne kavuşması olacağına yavrum nasıl bir yere geldim diye kalıyor ortada anne yorgun anne bitik halde bu hallerimi kimse görsün istemem açıkçası bu kadar coşkulu bir doktorda istememTeyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor
Kız babalar falan neden gelsin yahuu.. benim kendi babam doğumdan birkaç gün sonra geldi çok merak etmesine rağmen. Kayinbabam da öyle. Emziremem, rahat edemem gibisinden. Doğum yaptığım gün gelen kayinbabaya sinirlenirim yani bilemiyorum inşallah bunda öyle bir şey yapmazlarSiz böyle dedikçe uzakta doğuracağım için seviniyorumbenim annem gelecek. Kv-kp inşallah gelmez en büyük duam bayram gibi kızkardeşim eşi ve babam gelebilir belki. Onun haricinde çok uzaktayız geleceklerini çok sanmıyorum ben. Bir de burada kar olacak o tarihlerde
Ben de sinirlenirim kuzum. Ama benimkiler ayrı ayrı gelmez. İkisi de yaşlı biz de çok uzaktayız ya gelirlerse beraber gelirler. Beni de sinir basar. O yüzden hiç istemiyorum gelmelerini. Benim babamda gelmeyecek doğuma.Kız babalar falan neden gelsin yahuu.. benim kendi babam doğumdan birkaç gün sonra geldi çok merak etmesine rağmen. Kayinbabam da öyle. Emziremem, rahat edemem gibisinden. Doğum yaptığım gün gelen kayinbabaya sinirlenirim yani bilemiyorum inşallah bunda öyle bir şey yapmazlar
Kesinlikle olmamalı canım. Hastanede mesela hadi ilk doğumu olmayanlar belki bir tık rahat olur ama özellikle ilk doğum yapacak olanlar için emzirmeye alışmak da bir süreç gerektirebilir :) bebeği tutmak, memeyi vermeye çalışmak, bakalım bebiş hemen tutacak mı vs. Bunlar hep süreç ve asla erkekle falan olmaz yani baban dahi olsa. O yüzden kimse ayıp falan diye düşünmesin ve hastaneye erkek kabul etmesin.Ben de sinirlenirim kuzum. Ama benimkiler ayrı ayrı gelmez. İkisi de yaşlı biz de çok uzaktayız ya gelirlerse beraber gelirler. Beni de sinir basar. O yüzden hiç istemiyorum gelmelerini. Benim babamda gelmeyecek doğuma.
Ben mesela küçük kardeşimi hatırlıyorum doğduğu zamanı. Ben ortaokuldaydım babam ben kardeşim babaannem gitmiştik. Sonra ananem halam gelmişti. Ama erkek yoktu yani. Olmamalı da bence
Bence de kesinlikle. Ben de eşime söylemeyi planlıyorum açıkçasıKesinlikle olmamalı canım. Hastanede mesela hadi ilk doğumu olmayanlar belki bir tık rahat olur ama özellikle ilk doğum yapacak olanlar için emzirmeye alışmak da bir süreç gerektirebilir :) bebeği tutmak, memeyi vermeye çalışmak, bakalım bebiş hemen tutacak mı vs. Bunlar hep süreç ve asla erkekle falan olmaz yani baban dahi olsa. O yüzden kimse ayıp falan diye düşünmesin ve hastaneye erkek kabul etmesin.
Şaka gibi gerçekten. Sinirimden güldüm.Teyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor
Ay evet ya bak bir de o var. Ne zaman gitsek 3 saat de otursak 5 saat de fark etmiyor. "e bu kadar erken mi kalkıyonuz, e gidiyonuz mu ne çabuk, daha yeni geldiniz ateş mi alıyosunuz" bir sürü sitem.Trip konusunda sizinkilerle benimkiler üstüne tanımamiki arada bir derede mutlaka bi laf sokulacak :) neyseki aynı il sınırları içinde değilsiniz. Benimkiler de özellikle kp gelmiyorsunuz muhabbeti çok yapar. Gidince hemen kalkalım istemez daha yeni geldiniz ya der. Gelmiyorsunuz diye konu açınca defalarca söyledim ‘trip atmayalım birbirimize lütfen hiç sevmiyorum cidden’ diye Trip değil gönül koyma dedi . O zaman gönül koymayı da sevmiyorum dedim. Yine aynı yine aynı . Değişmiyorlar. O yüzden biz duymamayı öğrencez mecbur :)
Ayyy çok benziyor kv’lergeçende ne oldu bak anlatayım .. bize geldiğinde diğer torunu ile ilgili bir şey anlatmıştı eşimle bana. Konuştuk bunun üstüne. 2 gün önce ben yalnız gitmiştim kv’ye. Bak dedi ben seni kendi kızım gibi görüyorum sana bir şey anlatcm ama oğluma söyleme dedi. Bi anlattı geçenki torunuyla ilgili anlattığı şey sonuna kadar dinledim. Sonra dedim ki anne bak sen bunu bize geldiğin zaman anlatmıştın, yarın bir gün oğlundan duyarsan ben anlatmadım yani haberin olsun heee doğru diyo ayy bir de üstüme kalacak mazallah
O 4 ay dedi ama halbuki 2 aydır görüşmüyorduk. O 2 ay çok ağır geçirdim kafam kalkmıyordu. Yani gidecek durumum yoktu keyfi değil kuzum.Biz aynı şehir sınırları içindeyiz ama aramızda araçla 1 saat var resmenve biz 2 htf bir gidiyoruz. Nasıl 4 ay dayandin helal
Ben o kadar uzun süre gitmesem kesin bana da bir şeyler derler sitem ederler ama ben öyle zor bir hamilelik geçirmedim, geçen haftaki durumum hariç çok şükür. Onun dışında senin kv bildiğin eşini manipüle ediyor. Herkesin hamileliği kendine, herkes çocuğuna fedakarlık yapıyor annelik böyle bir şey zaten. Bunu çocuğunun suratına söyleyip durmak hiç iyi niyetli gelmedi bana.
Valla kızkardeşin, eşin ve babanın bile işi yok aslında yeni doğum yapan kadının evindeSiz böyle dedikçe uzakta doğuracağım için seviniyorumbenim annem gelecek. Kv-kp inşallah gelmez en büyük duam bayram gibi kızkardeşim eşi ve babam gelebilir belki. Onun haricinde çok uzaktayız geleceklerini çok sanmıyorum ben. Bir de burada kar olacak o tarihlerde
offf anında lohusalık moduna giriş olur kıyameti kopartırım herhalde cinnet is comingTeyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor
Benim de iştahım hiç yok ama mecbur yemek zorundayız canım. Ben de bir an önce martın gelmesini istiyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimizEvet vallahi öyle kuzum. O kadar huzursuzum ki anlatamam. Bunun yanında sırt ve bel ağrısı da var. İştahım hala yok dün yedim diye çok rahatsız oldum. Bugün mesela hiçbir şey yemek istemiyorum kahvaltı yaptım tamam ama bırak beni akşama kadar yemem. Yani gerçekten çok zorlanıyorum. Hayırlısıyla mart gelsin zamanında kucağımıza alalım sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?