2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Anladım canım bir atlatsaydık sağlıkla şu süreci valla millet ne güzel gebeliğinin tadını çıkarıyor bizde de hep bir iç rahatsızlığı verecek durumlar
Evet vallahi öyle kuzum. O kadar huzursuzum ki anlatamam. Bunun yanında sırt ve bel ağrısı da var. İştahım hala yok dün yedim diye çok rahatsız oldum. Bugün mesela hiçbir şey yemek istemiyorum kahvaltı yaptım tamam ama bırak beni akşama kadar yemem. Yani gerçekten çok zorlanıyorum. Hayırlısıyla mart gelsin zamanında kucağımıza alalım sağlıkla

Trip konusunda sizinkilerle benimkiler üstüne tanımam iki arada bir derede mutlaka bi laf sokulacak :) neyseki aynı il sınırları içinde değilsiniz. Benimkiler de özellikle kp gelmiyorsunuz muhabbeti çok yapar. Gidince hemen kalkalım istemez daha yeni geldiniz ya der. Gelmiyorsunuz diye konu açınca defalarca söyledim ‘trip atmayalım birbirimize lütfen hiç sevmiyorum cidden’ diye Trip değil gönül koyma dedi . O zaman gönül koymayı da sevmiyorum dedim. Yine aynı yine aynı . Değişmiyorlar. O yüzden biz duymamayı öğrencez mecbur :)

Ayyy çok benziyor kv’ler geçende ne oldu bak anlatayım .. bize geldiğinde diğer torunu ile ilgili bir şey anlatmıştı eşimle bana. Konuştuk bunun üstüne. 2 gün önce ben yalnız gitmiştim kv’ye. Bak dedi ben seni kendi kızım gibi görüyorum sana bir şey anlatcm ama oğluma söyleme dedi. Bi anlattı geçenki torunuyla ilgili anlattığı şey sonuna kadar dinledim. Sonra dedim ki anne bak sen bunu bize geldiğin zaman anlatmıştın, yarın bir gün oğlundan duyarsan ben anlatmadım yani haberin olsun heee doğru diyo ayy bir de üstüme kalacak mazallah

Teyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor

Siz böyle dedikçe uzakta doğuracağım için seviniyorum benim annem gelecek. Kv-kp inşallah gelmez en büyük duam bayram gibi kızkardeşim eşi ve babam gelebilir belki. Onun haricinde çok uzaktayız geleceklerini çok sanmıyorum ben. Bir de burada kar olacak o tarihlerde

Biz aynı şehir sınırları içindeyiz ama aramızda araçla 1 saat var resmen ve biz 2 htf bir gidiyoruz. Nasıl 4 ay dayandin helal
Ben o kadar uzun süre gitmesem kesin bana da bir şeyler derler sitem ederler ama ben öyle zor bir hamilelik geçirmedim, geçen haftaki durumum hariç çok şükür. Onun dışında senin kv bildiğin eşini manipüle ediyor. Herkesin hamileliği kendine, herkes çocuğuna fedakarlık yapıyor annelik böyle bir şey zaten. Bunu çocuğunun suratına söyleyip durmak hiç iyi niyetli gelmedi bana.

Teyzeler canlı yayın hazırlamış pusuda bekliyor

Bu adamın videolarına da inanılmaz sinir oluyorum hele babadan önce bebeğe atlayanlara falan yav odada gayet huzurlu sakin bir ortamda bebek baba anne kavuşması olacağına yavrum nasıl bir yere geldim diye kalıyor ortada anne yorgun anne bitik halde bu hallerimi kimse görsün istemem açıkçası bu kadar coşkulu bir doktorda istemem

Kız babalar falan neden gelsin yahuu.. benim kendi babam doğumdan birkaç gün sonra geldi çok merak etmesine rağmen. Kayinbabam da öyle. Emziremem, rahat edemem gibisinden. Doğum yaptığım gün gelen kayinbabaya sinirlenirim yani bilemiyorum inşallah bunda öyle bir şey yapmazlar

Ben de sinirlenirim kuzum. Ama benimkiler ayrı ayrı gelmez. İkisi de yaşlı biz de çok uzaktayız ya gelirlerse beraber gelirler. Beni de sinir basar. O yüzden hiç istemiyorum gelmelerini. Benim babamda gelmeyecek doğuma.
Ben mesela küçük kardeşimi hatırlıyorum doğduğu zamanı. Ben ortaokuldaydım babam ben kardeşim babaannem gitmiştik. Sonra ananem halam gelmişti. Ama erkek yoktu yani. Olmamalı da bence

Kesinlikle olmamalı canım. Hastanede mesela hadi ilk doğumu olmayanlar belki bir tık rahat olur ama özellikle ilk doğum yapacak olanlar için emzirmeye alışmak da bir süreç gerektirebilir :) bebeği tutmak, memeyi vermeye çalışmak, bakalım bebiş hemen tutacak mı vs. Bunlar hep süreç ve asla erkekle falan olmaz yani baban dahi olsa. O yüzden kimse ayıp falan diye düşünmesin ve hastaneye erkek kabul etmesin.

Bence de kesinlikle. Ben de eşime söylemeyi planlıyorum açıkçası

Ay evet ya bak bir de o var. Ne zaman gitsek 3 saat de otursak 5 saat de fark etmiyor. "e bu kadar erken mi kalkıyonuz, e gidiyonuz mu ne çabuk, daha yeni geldiniz ateş mi alıyosunuz" bir sürü sitem.

O 4 ay dedi ama halbuki 2 aydır görüşmüyorduk. O 2 ay çok ağır geçirdim kafam kalkmıyordu. Yani gidecek durumum yoktu keyfi değil kuzum.

Ben de iyi niyetli görmüyorum. Sürekli bir e fedakar anne o. En çok acı çeken o. Bunlarla ilgili takdir görmek istiyo. Sürekli ilgi bekliyo.
Kendi doğum hikayesini anlatıyo, o kadar çok acı çekmiş ki hastane koridorlarında yerde yatmış kimse kaldırmamış falan öyle anlatıyo hep. Sonra oğluna dönüyo gördün mü bak seni doğurcam diye nelere katlandım diyo.

Allahım sabır ver.

Habire başkalarını eleştiriyo giyimini, tavrını. Kadınları gösterip gösterip şuna bak günah ne giymiş diyo. Bir gün eşimin teyzesi geldi ben kv de otururken. Tv de tecavüz haberi vardı bir kadının. Eşimin teyzesi hemen hak etmiştir dedi. Ben şok geçirdim.

Eşim nasıl o ailenin kanını taşıyor aklım almıyor. Aşırı farklılar birbirlerinden. Aralarındaki farklılık o kadar büyük ki. Bir gün eşim kendi ağzıyla dedi. İyi ki izmir de yaşıyoruz uzakta diye. O da rahatladı oradan buraya gelince.

Habire eşime bişi yıkmaya çalışıyolar filan. Birgün kp eşime dedi anneni al da gezdir. Oysa bunu söylememesi lazım sürekli alıp alıp gezdiriyoruz zaten. Eşim de dedi "benim ilgilenmem gereken kendi ailem var, al karını kendin gezdir". Allahım o an eşim gözüme hiç olmadığı kadar seksi gelmişti Sonrada hamile kaldım.

Valla kızkardeşin, eşin ve babanın bile işi yok aslında yeni doğum yapan kadının evinde

Benim de iştahım hiç yok ama mecbur yemek zorundayız canım. Ben de bir an önce martın gelmesini istiyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…