2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum pcos ve seker ne alaka ki doktor falan mi soyledi bende de ağır pcos vardı şekerim düşük bile çıktı bence kilolu pcoslar icin gecerli bu sende masallah cok zayiftin
Evet kuzum doktor söyledi adaysın diye arkadaşım da doktor o da söyledi. Yok kuzum ben zayıf değilim ki yanlış hatırlıyorsun ben tombiş hamile kaldım maalesef

Birşey olmaz canım Allah’ın izni ile korkma. Şükür bak kanama alanın yok ek hastalığın yok, böyle şeyleri kafana takarak hamileliğimi etkileme. Bu yaşadıkların hayatımızın her dönemi olabilir. Bana bak mesela aylardır sadece wcye kalkıyorum, grupta bir sürü arkadaşımız yatıyor. Kanama alanı ile uğraşıyor. Sen kendimi telkin et. Ye iç keyfine bak böyle şeylerini seni asla etkilemesine izin verme. Bak bebişin hareket ediyor Allah’ın izni ile Allah onları koruyor

Evet kuzum doktor söyledi adaysın diye arkadaşım da doktor o da söyledi. Yok kuzum ben zayıf değilim ki yanlış hatırlıyorsun ben tombiş hamile kaldım maalesef
Ay bana hic tombis gelmedin valla hatirliyorum ya yandan hamile cekimi yapmistin

Pcos ve şeker arasında genelde bağlantı kuruluyor canım, tabi herkeste çıkmıyor da. Bende de vardı bir ara pcos 50 kiloydum yani kiloyla da pek ilgisi kalmadı artık malesef
Yok bende zayif pcoslardanim ileri derece demisti hatta doktorum da o illet yuzunden 3.5 sene bebis bekledim bende bana gittigim hic bi doktor sekerle ilgili bisey demedi de ondan sasirdim

Ay bana hic tombis gelmedin valla hatirliyorum ya yandan hamile cekimi yapmistin
Ayyy o senin güzel görüşün ama inan tontiş hamile kaldım tek avantajım kilo almadım yiyemediğim için. Aldıysam bu hafta almışımdır yemeye zorladığımdan

Yok bende zayif pcoslardanim ileri derece demisti hatta doktorum da o illet yuzunden 3.5 sene bebis bekledim bende bana gittigim hic bi doktor sekerle ilgili bisey demedi de ondan sasirdim
Benim ki ileri derece değil ama doktor bana hep zayıfla hamile kalacaksın demişti bir sorun yok vs vs vs. Ben de aksine depresyonla kilo alarak hamile kaldım şimdi şeker yüklemesi konuşurken aday olduğumu söyledi. Arkadaşım da dahiliye uzmanı o da sen adaysın yaptır mutlaka dedi. Aslında tatlıya düşkün hiç değilim bu arada. Benim düşkünlük cips, kola

Ayyy o senin güzel görüşün ama inan tontiş hamile kaldım tek avantajım kilo almadım yiyemediğim için. Aldıysam bu hafta almışımdır yemeye zorladığımdan
Ooh al alll sanada bebisede yarasinnn en cok minik kuşa tabi bende bu ay 3 kg garanti almisimdir doktor noluyo dicek

Kız kolanın içinde tonla şeker var zaten

Kız kolanın içinde tonla şeker var zaten
evet. Demek istediğim tatlı pasta çikolata yiyim olayım çok yok yoksa tabi ki kola da şeker deposu. İçmiyorum ama kola falan. Şuan şekerli tek yediğim meyve. Bir de bazen sabahları tahin pekmez ya da bal. Onu da az yiyorum zaten

Reactions: The
Oooff evet en zorlandigim benimde cips hadi colayi aştım artık maden suyuna cok alistim ama cips cok zor su nohut cipslerini falan denedim de yok hic yerini tutmuyo

Oooff evet en zorlandigim benimde cips hadi colayi aştım artık maden suyuna cok alistim ama cips cok zor su nohut cipslerini falan denedim de yok hic yerini tutmuyo
Ben de hiç sevmiyorum o nohut cipslerini ya gerçi normalde de cips tüketen biri degildim de. Onlari bir deneyeyim dedim ama sevemedim

Ben de hiç sevmiyorum o nohut cipslerini ya gerçi normalde de cips tüketen biri degildim de. Onlari bir deneyeyim dedim ama sevemedim
Normali sevmiyosan onları hic sevmezsin dogru ben cocukluktan bagimli gibiydim hergun yiyodum tup bebek surecinde biraktim da hamile oldugumu ogrenince biraz zorlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…