2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Randevun kaçta kuzum? Keşke ben de yarına alsaydım. Eşim dedi de ben cumartesiye aldım bu akşam yine tansiyonum çıktı. Yattım dinlendim limonlu su içtim de düştü
5 canım bana doktor dedi 1 hafta sonra gel hiç bu kadar erken çağırmazdı beniLimonlu su çok iyi canım hatda sen yatmadan önce iç ve öyle uyu uyuyurkende kalkmasın artık öyle idare edicen..bak ben resmen aç yatıyorum şekerim çıkmasa bile resmen şeker hastası gibi diyetdeyim

Bende kendimde şeker bekliyorum. Tuz yanına o da eklenecek gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Dikkat etmek zorundayız kuzum

Tiroid benim de çıktı hamilelikte ilgisi var mı tuzla bilmiyorum hiç kesmemek mi lazımmış o zaman
Merhabalar benim de tiroidim varda ne yaptınız acaba çok merak ediyorum ben doktora gittim bi ay sonda tekrar gel dedi düşükse ilaç başlıcam diye siz ilaç kullanıyor musunuz

Bende kendimde şeker bekliyorum. Tuz yanına o da eklenecek gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Dikkat etmek zorundayız kuzum
Hiç öyle düşünme bak ben sabah aç gitmiştim ilk defa dilim dodağım susamıştı eşime dedim kesinlikle şeker çıkıcak aman dedim çıksın bileyimki suyum ondan fazla hatda içeceyi içerken o kadar susamıştımki ondan belkide rahat içtim ama çıkmadı şaşırdım.

Maşallah kuzum. Ben de pcos olduğu için çıkacak diyorum. Bir de malum yok yok. Hiç kolay geçirmiyorum hamileliği. Bu hafta özellikle çok yorulduğumu hissediyorum psikolojik olarak özellikle

Maşallah kuzum. Ben de pcos olduğu için çıkacak diyorum. Bir de malum yok yok. Hiç kolay geçirmiyorum hamileliği. Bu hafta özellikle çok yorulduğumu hissediyorum psikolojik olarak özellikle
Yok kuzum hiç öyle düşünme gerçekten..neyi beklemiyoruz o çıkıyor sonuçlarda..psikoloji hiç ne sen de nede ben konuşayım bitmiş durumdayım sabah kalkarken kurt gibi aç oluyorum ama neyi elime atarsam olmaz diyorum ve sonuçta yine acım bu beni çok etkiliyor psikoloji..yarın doktoruma söylicem durumumu

İnşallah yarın suyun normal der de rahatlarsın ben de yemim hiç sorun değil ama yeter ki bebeğim iyi olsun tansiyonum çıkmasın

İnşallah yarın suyun normal der de rahatlarsın ben de yemim hiç sorun değil ama yeter ki bebeğim iyi olsun tansiyonum çıkmasın
Aminyeterki normal desin yine tatlı yemem kesinlikle anlıcamki sebeb tatlı yediğim içinsende iştahın yok benim gibi zayıf birisine ne oldu offfsağ salim bitirek sürecimizi zaten hep zorluk çektik

Aminyeterki normal desin yine tatlı yemem kesinlikle anlıcamki sebeb tatlı yediğim içinsende iştahın yok benim gibi zayıf birisine ne oldu offfsağ salim bitirek sürecimizi zaten hep zorluk çektik
Amin kuzum inşallah sağsalim alalım kucağımıza zamanında

Kızlar yaaa bizim için zor bir gündü aslında her şey güzel gidiyordu ama akşam kayınvalidem sinir krizi geçirdi bende çok kasıldım onun yanında çünkü çok kötüydü hatta karnım bir ara bayağı sertleşti çünkü bende ağladım sonra durdurmaya çalıştım ama o an karnım çok sertleşti sonra da korktum şu an hareket ediyor bebeğim ama kayinvalidemin sinir krizi benim de o an kendimi kasmam umarım kötü etkilememiştir. Şimdi hastaneye götürdüler sakinleştirici vurmuşlar. Ama ben o an kötü oldum şimdi sakinim çok şükür de bebeğim etkilenmemiştir dimi. Çok üzülüyorum böyle şeyler yaşandığı için, hep süper bir hamilelik geçirmek hayalimdi ama sanki öyle olmadı olsa da üç gün iyi sonraki gün mutlaka bir şey oluyor

Canım senin kanama alanın vardı devam ediyormuş? Limon kanı sulandiriyor riskli değil mi

Kuzum pcos ve seker ne alaka ki doktor falan mi soyledi bende de ağır pcos vardı şekerim düşük bile çıktı bence kilolu pcoslar icin gecerli bu sende masallah cok zayiftin

Merhabalar benim de tiroidim varda ne yaptınız acaba çok merak ediyorum ben doktora gittim bi ay sonda tekrar gel dedi düşükse ilaç başlıcam diye siz ilaç kullanıyor musunuz
merhaba Euthyrox 50 mcg kullanıyorum hamilelikte olabilir dendi çok şükür başka bir sorunla karşılaşmadım

Kuzum pcos ve seker ne alaka ki doktor falan mi soyledi bende de ağır pcos vardı şekerim düşük bile çıktı bence kilolu pcoslar icin gecerli bu sende masallah cok zayiftin
Pcos ve şeker arasında genelde bağlantı kuruluyor canım, tabi herkeste çıkmıyor da. Bende de vardı bir ara pcos 50 kiloydum yani kiloyla da pek ilgisi kalmadı artık malesef

Büyüme ne kadr sizin bende de var sağ bobrekte 18 mm dediler bana ama şuana kadar çok bi rahatsız etmedi şükür ve beslenme konusunda da birsy demedi doktorum sadece ağrı filn olursa çok ozmn bakarız yine dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…