2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yaa bnde alıngan oldum bişey deseler aglıcam
Bugun bi ablam geldi kahvaltıya, onunda kızı 21 haftalık hamiş. Nyse geldi bn basladım anlatmaya, yeğenım 3 aydır bnı aramıyo, msj atmıyo, bı merak edıp, bn hamıleyım sonuçta, ona çok kırıldım, bi mesaj döşedim dedim..

Yaa dedi neden boylesınız. Bnım kızımda dayım benı aramıyor dıye sitem edıyor dedi, o bna mesaj atmıyor, yok aramıyor, neden böylesınuz dedi e dedim hamıleyz cunku.
Hamılesınız dıye nie ılgı beklıyosunuz dedi. Normalde pekı senı ararmıydı dedi. Yoo dedım. 'Ee ozaman' dedi

Bugün sadece sabah ekmek yedim kuzum akşam yemedim. 3 simit miiiii yedin oyyy kuzum rahatsız olmuyo musun karnın gerilmiyor mu? Ben de öyle bir his oluyor mesela az fazla yesem
Cnm çok rahatsz oluyorum. Midemle kalbim Birleşiyor sanki. Taş kesılıyorum, ama çok lezzetli kndımı tutamıyorum o simit bitecek

Kızlar galiba benim bu her akşam çektiğim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısı büyük ihtimal az önce de oldu 10 dk süründürüyor yatsam otursam yürüsem hiçbir şey fayda etmiyor kulaklarımı çınlatacak seviyeye kadar geliyor 10 dk kıvranıyorum geçiyor yani acının tarifi yok sağ böbrek büyümem vardı sanırım bir kaç haftadır sol böbrek de büyüyor pazartesi kontrol günüm soracağım sol böbrekten sırtıma oradan belime vuruyor ağrı

Kuzum şubat grubunda da vardı büyümesi olan ağrı çeken. Çok geçmiş olsun kuzum

Kız bebek kocaman olmuş şimdiye ayırt edersin artık bağırsak mi bebek mi :) kii bebektir muhtemelen
Ya ben doğru düzgün kilo almadım karnım falan yok :) diyorum bu bebek nerede de böyle güçlü hareket ediyor biraz şaşırdım bu hareketlere açıkçası ama eğer oysa çok güzel

Cnm böbrek çok onemli agrısı çok kötü olur. Ihmal etme sakın

Aa çok geçmiş olsun neden olurmuş ki böbrek büyümesi

Aa çok geçmiş olsun neden olurmuş ki böbrek büyümesi
Kesin şu yüzden demediler canım detaylıda perinatolog dedi sağ böbrek büyümedi başlamış diye yağ ve tuz tüketme dedi tüketmiyorum neden oldu anlamadım sol tarafı pazartesi kontrol günümde yine soracağım

İnşallah güzel haberle çıkacaksın kuzum içini ferah tut sen

Hahahahah cidden böyleyiz kendimi gördüm
Yaa sonradan bi de saçma geliyor buna mı ağladım diye

Ay inann ben de böyleyim bazen eski şeyleri düşünüp ağlıyorum yaa çok ilginç dizi izliyorum, ağlıyorum falan
Eveeet bende öyle. Bu aralar sürekli geçmişte kv’nin söylediklerini aklıma getirip düşman görmeye başladım kadını

Ben de herşeye ağlıyorum bazen reklama bazen gördüğüm bir fotoğrafa herşeye herşeye
Ayy yalnız değiliz allahtan kuzum

Ayyy zaten kızı gibi görmesin lütfen ya. Ben annem gibi görürsem anneme rahatlıkla söylediğim sözler kendisini rahatsız edebilir

Ee eskiden bir sebep yoktu araması için. Şuan aramalı tabisiiii

Kesinlikle yalnız değiliz toplaşsak baya ağlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…