Yaa bnde alıngan oldum bişey deseler aglıcamAy kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladımşok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim
Cnm çok rahatsz oluyorum. Midemle kalbim Birleşiyor sanki. Taş kesılıyorum, ama çok lezzetli kndımı tutamıyorum o simit bitecekBugün sadece sabah ekmek yedim kuzum akşam yemedim. 3 simit miiiii yedinoyyy kuzum rahatsız olmuyo musun karnın gerilmiyor mu? Ben de öyle bir his oluyor mesela az fazla yesem
Ahahaahaha kıyamamCnm çok rahatsz oluyorum. Midemle kalbim Birleşiyor sanki. Taş kesılıyorum, ama çok lezzetli kndımı tutamıyorum o simit bitecek
Ben de nefes alamıyorumCnm çok rahatsz oluyorum. Midemle kalbim Birleşiyor sanki. Taş kesılıyorum, ama çok lezzetli kndımı tutamıyorum o simit bitecek
Kuzum şubat grubunda da vardı büyümesi olan ağrı çeken. Çok geçmiş olsun kuzumKızlar galiba benim bu her akşam çektiğim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısı büyük ihtimal az önce de oldu 10 dk süründürüyor yatsam otursam yürüsem hiçbir şey fayda etmiyor kulaklarımı çınlatacak seviyeye kadar geliyor 10 dk kıvranıyorum geçiyor yani acının tarifi yok sağ böbrek büyümem vardı sanırım bir kaç haftadır sol böbrek de büyüyor pazartesi kontrol günüm soracağım sol böbrekten sırtıma oradan belime vuruyor ağrı
Ya ben doğru düzgün kilo almadım karnım falan yok :) diyorum bu bebek nerede de böyle güçlü hareket ediyorKız bebek kocaman olmuş şimdiye ayırt edersin artık bağırsak mi bebek mi :) kii bebektir muhtemelen
Cnm böbrek çok onemli agrısı çok kötü olur. Ihmal etme sakınKızlar galiba benim bu her akşam çektiğim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısı büyük ihtimal az önce de oldu 10 dk süründürüyor yatsam otursam yürüsem hiçbir şey fayda etmiyor kulaklarımı çınlatacak seviyeye kadar geliyor 10 dk kıvranıyorum geçiyor yani acının tarifi yok sağ böbrek büyümem vardı sanırım bir kaç haftadır sol böbrek de büyüyor pazartesi kontrol günüm soracağım sol böbrekten sırtıma oradan belime vuruyor ağrı
Aa çok geçmiş olsun neden olurmuş ki böbrek büyümesiKızlar galiba benim bu her akşam çektiğim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısı büyük ihtimal az önce de oldu 10 dk süründürüyor yatsam otursam yürüsem hiçbir şey fayda etmiyor kulaklarımı çınlatacak seviyeye kadar geliyor 10 dk kıvranıyorum geçiyor yani acının tarifi yok sağ böbrek büyümem vardı sanırım bir kaç haftadır sol böbrek de büyüyor pazartesi kontrol günüm soracağım sol böbrekten sırtıma oradan belime vuruyor ağrı
Kesin şu yüzden demediler canım detaylıda perinatolog dedi sağ böbrek büyümedi başlamış diye yağ ve tuz tüketme dedi tüketmiyorum neden oldu anlamadımAa çok geçmiş olsun neden olurmuş ki böbrek büyümesi
İnşallah güzel haberle çıkacaksın kuzum içini ferah tut senYarın 5 randevum var bu gece umarım uyuyurumeşime diyorum canım o kadar sade kek istiyorki o da üzülüyor diyor gideyim hemen alayım normalde evde hep tatlı yaparım ama yemem..umarım yarın güzel haberle çıkarım doktordan
Ayyy Amin canım Aminİnşallah güzel haberle çıkacaksın kuzum içini ferah tut sen
Benimki çoktan hiss etmiş şaşırdı görünceayyy kızlar eşim ilk kez tekmeyi hissettitabi ben sulugöz buna da hemen ağla
Randevun kaçta kuzum? Keşke ben de yarına alsaydım. Eşim dedi de ben cumartesiye aldımAyyy Amin canım Amin
Yaa sonradan bi de saçma geliyor buna mı ağladım diyeHahahahah cidden böyleyiz kendimi gördüm
Eveeet bende öyle. Bu aralar sürekli geçmişte kv’nin söylediklerini aklıma getirip düşman görmeye başladım kadınıAy inann ben de böyleyim bazen eski şeyleri düşünüp ağlıyorum yaa çok ilginçdizi izliyorum, ağlıyorum falan
Ayy yalnız değiliz allahtan kuzumBen de herşeye ağlıyorumbazen reklama bazen gördüğüm bir fotoğrafa herşeye herşeye
Ayyy zaten kızı gibi görmesin lütfen ya. Ben annem gibi görürsem anneme rahatlıkla söylediğim sözler kendisini rahatsız edebilirAhshdh benimkinin 5 kızı var, başta bana diyordu sen de 6.sin benim için diye ama aramızda hoş olmayan şeyler yaşandıartık 6. kızı değilim ben hiç inanmıyorum kv'nin gelinini kızı gibi görebileceğine.
Ee eskiden bir sebep yoktu araması için. Şuan aramalı tabisiiiiYaa bnde alıngan oldum bişey deseler aglıcam
Bugun bi ablam geldi kahvaltıya, onunda kızı 21 haftalık hamiş. Nyse geldi bn basladım anlatmaya, yeğenım 3 aydır bnı aramıyo, msj atmıyo, bı merak edıp, bn hamıleyım sonuçta, ona çok kırıldım, bi mesaj döşedim dedim..
Yaa dedi neden boylesınız. Bnım kızımda dayım benı aramıyor dıye sitem edıyor dedi, o bna mesaj atmıyor, yok aramıyor, neden böylesınuz dedie dedim hamıleyz cunku.
Hamılesınız dıye nie ılgı beklıyosunuz dedi. Normalde pekı senı ararmıydı dedi. Yoo dedım. 'Ee ozaman' dedi
Kesinlikle yalnız değiliz toplaşsak baya ağlarızYaa sonradan bi de saçma geliyor buna mı ağladım diye
Eveeet bende öyle. Bu aralar sürekli geçmişte kv’nin söylediklerini aklıma getirip düşman görmeye başladım kadını
Ayy yalnız değiliz allahtan kuzum
Ayyy zaten kızı gibi görmesin lütfen ya. Ben annem gibi görürsem anneme rahatlıkla söylediğim sözler kendisini rahatsız edebilir
Ee eskiden bir sebep yoktu araması için. Şuan aramalı tabisiiii
Bizdede öyle mesela çağırıyorum gel bak tekme atıyor diye..gelince duruyor bekle bekle bir şey yokBenim minik babası dokununca tekmeyi bırakıyorduilk defa attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?