- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
O zaman haftayla alakalıdır dediğin gibi.Siz daha 20. haftadaymışsınız olmaması normal, ben günde 3 litre içtiğim halde 25'den sonra ödem tutmaya başladım
Benimki de yaptı bunu kaç defa. Üstelik eşimin aşırı kızacağı şeyleri söyledi. Ben de gidip anlattım eşime tabiki. Çünkü bana anlatmasını istemiyorum. Eşimle aramı bozacak. Ben olsam kızardım çünkü eşime, niye bana söylemedin diye.Bi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba ba
Ayyy geçen akşam ilk kestanemi yedim ben deBen de tokum vallahi. Akşam da kestane yapcam birazcık çay demleyip
O kadar çok kestane muhabbeti geçti ki canım çekti benim de almam lazım bugünAyyy geçen akşam ilk kestanemi yedim ben deAfiyet olsun bebek.
Kuzum ben 20. haftadayım ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendiğimde 71 kiloydum. Şimdi 72 kilo olmuşum. Ben de öyle çok kilo almadım. Ama bebiş büyüyor. YEdiklerin de sağlıklı şeyler, bence takılma çok. HEr fırsatta kuş kadar da olsa canının çekeceği ya da çekmese de içinin o an alabileceği şeyleri atıver ağzına.Almadım kuzum. Yani başta verdim onu geri aldım sadece
Benim de bu hafta böbreğimin olduğu yerde keskin ağrı oluşmaya başladı ara ara gün içerisinde batıyo geçiyo sürekli. Suyu mu az içtim acaba diye bu hafta bi dikkat ediyorum. Haftaya devam ederse bi doktora gideceğim. Benim de sağ böbreğimde kist vardı. O mu sebep oluyor aklıma o da geliyo. İnşallah şu hamişliği sorunsuzca atlatırız bir sıkıntı olmadan.Kızlar galiba benim bu her akşam çektiğim bel ağrısı sandığım şey böbrek ağrısı büyük ihtimal az önce de oldu 10 dk süründürüyor yatsam otursam yürüsem hiçbir şey fayda etmiyor kulaklarımı çınlatacak seviyeye kadar geliyor 10 dk kıvranıyorum geçiyor yani acının tarifi yok sağ böbrek büyümem vardı sanırım bir kaç haftadır sol böbrek de büyüyor pazartesi kontrol günüm soracağım sol böbrekten sırtıma oradan belime vuruyor ağrı
Bana ölçümü söylemedi canım sadece yağ tuz bırak sol tarafına yat dedi ama son 2 haftadır sol böbreğimde inanılmaz şiddetli ağrılar yaşıyorum bel ağrısı sanırıyorım dün fark ettim ki böbrekten bele yayılıyor pazartesi kontrolde soracağım bir de internette bebek büyüdükçe yer açtıkça ağrı şiddetlenebilir diyorBüyüme ne kadr sizin bende de var sağ bobrekte 18 mm dediler bana ama şuana kadar çok bi rahatsız etmedi şükür ve beslenme konusunda da birsy demedi doktorum sadece ağrı filn olursa çok ozmn bakarız yine dedi
Evet haklısın canım da ilk defa eşimin ağladığını gördüm birbirimize sarılarak ağladık dün, annesi için korktu benim de karnım öyle olunca korktu üzüldü bayağı duygusal bir gece geçirdik..Birşey olmaz canım Allah’ın izni ile korkma. Şükür bak kanama alanın yok ek hastalığın yok, böyle şeyleri kafana takarak hamileliğimi etkileme. Bu yaşadıkların hayatımızın her dönemi olabilir. Bana bak mesela aylardır sadece wcye kalkıyorum, grupta bir sürü arkadaşımız yatıyor. Kanama alanı ile uğraşıyor. Sen kendimi telkin et. Ye iç keyfine bak böyle şeylerini seni asla etkilemesine izin verme. Bak bebişin hareket ediyor Allah’ın izni ile Allah onları koruyor
Canım senin kist iyice durumu tetiklemiş olabilir suyla alakalı olduğunu sanmıyorum bol su iç dedi doktor büyümeden kaynaklı 4 lt içiyorum zaten ama yine de ağrıyor büyük ihtimal rahim büyüdükçe yukarı iyice yerleştikçe böbrek büyüdüğünden sıkışıyor ağrı yapıyor bir de sende kist var iyice ağrırBenim de bu hafta böbreğimin olduğu yerde keskin ağrı oluşmaya başladı ara ara gün içerisinde batıyo geçiyo sürekli. Suyu mu az içtim acaba diye bu hafta bi dikkat ediyorum. Haftaya devam ederse bi doktora gideceğim. Benim de sağ böbreğimde kist vardı. O mu sebep oluyor aklıma o da geliyo. İnşallah şu hamişliği sorunsuzca atlatırız bir sıkıntı olmadan.
Bence sende şeker çıkmayacak, şeker olsaydı belli ediyormuş sanırım sürekli açlık hissi, doyumsuzluk ile. Sende bunlar hiç olmadı. Bende son 2 haftadır oluştu. Ben tedirginim o yüzden akşam yemekten sonraki atıştırmaları kestim bir kaç gündür. Fayda etsin diye.Bende kendimde şeker bekliyorum. Tuz yanına o da eklenecek gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Dikkat etmek zorundayız kuzum
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım maşallah
Çok üzüldüm gerçektenCanım maalesef melek olmuş
Ay çok üzüldümCanım maalesef melek olmuş
Canım senin kist iyice durumu tetiklemiş olabilir suyla alakalı olduğunu sanmıyorum bol su iç dedi doktor büyümeden kaynaklı 4 lt içiyorum zaten ama yine de ağrıyor büyük ihtimal rahim büyüdükçe yukarı iyice yerleştikçe böbrek büyüdüğünden sıkışıyor ağrı yapıyor bir de sende kist var iyice ağrır
Detaylıda bakıyorlar canım benim detaylıda büyüme belli oldu ondan önce doktoruma böbreğim ağrıyor dedim kadın doğumcu bakmadı detaylı da perinatolog baktıBen de normalde günde 3lt mutlaka içiyorum ama acaba yetersiz mi geliyo diyordum. Dediğin gibi suyla alakalı değil galiba. Bu detaylı ultrasonda böbreklerimize de bakıyorlarsa anlarım sanırım haftaya Salı detaylım var. Eğer bakmazsa da artık başka doktora giderim kontrole.
Aaa süper. Belli olur o zaman kist mi büyüdü ne oldu diye.Detaylıda bakıyorlar canım benim detaylıda büyüme belli oldu ondan önce doktoruma böbreğim ağrıyor dedim kadın doğumcu bakmadı detaylı da perinatolog baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?