2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba ba
Benimki de yaptı bunu kaç defa. Üstelik eşimin aşırı kızacağı şeyleri söyledi. Ben de gidip anlattım eşime tabiki. Çünkü bana anlatmasını istemiyorum. Eşimle aramı bozacak. Ben olsam kızardım çünkü eşime, niye bana söylemedin diye.

Almadım kuzum. Yani başta verdim onu geri aldım sadece
Kuzum ben 20. haftadayım ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendiğimde 71 kiloydum. Şimdi 72 kilo olmuşum. Ben de öyle çok kilo almadım. Ama bebiş büyüyor. YEdiklerin de sağlıklı şeyler, bence takılma çok. HEr fırsatta kuş kadar da olsa canının çekeceği ya da çekmese de içinin o an alabileceği şeyleri atıver ağzına.

Benim de bu hafta böbreğimin olduğu yerde keskin ağrı oluşmaya başladı ara ara gün içerisinde batıyo geçiyo sürekli. Suyu mu az içtim acaba diye bu hafta bi dikkat ediyorum. Haftaya devam ederse bi doktora gideceğim. Benim de sağ böbreğimde kist vardı. O mu sebep oluyor aklıma o da geliyo. İnşallah şu hamişliği sorunsuzca atlatırız bir sıkıntı olmadan.

Büyüme ne kadr sizin bende de var sağ bobrekte 18 mm dediler bana ama şuana kadar çok bi rahatsız etmedi şükür ve beslenme konusunda da birsy demedi doktorum sadece ağrı filn olursa çok ozmn bakarız yine dedi
Bana ölçümü söylemedi canım sadece yağ tuz bırak sol tarafına yat dedi ama son 2 haftadır sol böbreğimde inanılmaz şiddetli ağrılar yaşıyorum bel ağrısı sanırıyorım dün fark ettim ki böbrekten bele yayılıyor pazartesi kontrolde soracağım bir de internette bebek büyüdükçe yer açtıkça ağrı şiddetlenebilir diyor

Evet haklısın canım da ilk defa eşimin ağladığını gördüm birbirimize sarılarak ağladık dün, annesi için korktu benim de karnım öyle olunca korktu üzüldü bayağı duygusal bir gece geçirdik..

Canım senin kist iyice durumu tetiklemiş olabilir suyla alakalı olduğunu sanmıyorum bol su iç dedi doktor büyümeden kaynaklı 4 lt içiyorum zaten ama yine de ağrıyor büyük ihtimal rahim büyüdükçe yukarı iyice yerleştikçe böbrek büyüdüğünden sıkışıyor ağrı yapıyor bir de sende kist var iyice ağrır

Bende kendimde şeker bekliyorum. Tuz yanına o da eklenecek gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Dikkat etmek zorundayız kuzum
Bence sende şeker çıkmayacak, şeker olsaydı belli ediyormuş sanırım sürekli açlık hissi, doyumsuzluk ile. Sende bunlar hiç olmadı. Bende son 2 haftadır oluştu. Ben tedirginim o yüzden akşam yemekten sonraki atıştırmaları kestim bir kaç gündür. Fayda etsin diye.

Bu sabah 5 de bir kalktım bir daha tık yok uyuyamadım bebekler de sağolsun tekme üstüne tekme ikisi de durmadı şimdi ben ayaktayım onlar kesin uyuyor mışıl mışıl

Ben de normalde günde 3lt mutlaka içiyorum ama acaba yetersiz mi geliyo diyordum. Dediğin gibi suyla alakalı değil galiba. Bu detaylı ultrasonda böbreklerimize de bakıyorlarsa anlarım sanırım haftaya Salı detaylım var. Eğer bakmazsa da artık başka doktora giderim kontrole.

Detaylıda bakıyorlar canım benim detaylıda büyüme belli oldu ondan önce doktoruma böbreğim ağrıyor dedim kadın doğumcu bakmadı detaylı da perinatolog baktı

Detaylıda bakıyorlar canım benim detaylıda büyüme belli oldu ondan önce doktoruma böbreğim ağrıyor dedim kadın doğumcu bakmadı detaylı da perinatolog baktı
Aaa süper. Belli olur o zaman kist mi büyüdü ne oldu diye.

Merhaba hanımlar bayadir bakamıyorum buraya 24 oldum bugün..
kanama alanı sora kasılma sora enfeksiyon derken akıntımda şeffaf su da olunca amnisure testi yaptılar test pozitif çıkınca yatış verdiler bir haftadır hasatanedydim.. idrar yolu enfeksiyon crp hepsi yüksek 4 saatte bir damardan serum verdiler günde 2 Nts yapıldı bir ultrason vs derken son çıkacağım gün idrar kanlı gelince ürolojiye yönlendirdiler tekrar idrar testi tekrar kan kültür böbrek ultrasonu derken iki böbrek dede 8mm taş varmış böbreklerde şişme varmış.. idrar yolu enfeksiyonu ondan tekrarlayıp duruyor sanırım. Sürekli antibiyotik veriliyor 2 aydır korkuyorum artık..
5 ayı her bir gününü okadar zor geçirdim ki zaten gebelik olsun diye de zor gelmistim bu gunlere artık çok yorgunum ve üzgünüm başıma her an ne geleceğini bilmiyorum..
Su gelişi şüpheli onun için haftalık takip olacakmis crp yüksek olduğu anda yatış yapıp antibiyotik tedavisi başlamaları gerekiyormuş ..
Böbrek için aylık takip olacakmış. Fakat ben hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Su gelişi konusuda akıntımla bereber çamaşırımı ıslatıyor günlük düzenli az fakat bebeğin suyu iyi diyolar onlarında kafası karıştı ne olur bilemiyorum.. dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…