Tutmaz tutmaz bacım. Cips bir bağımlılık. Neyse yemiyorum onu da zaten şimdilerdeOooff evet en zorlandigim benimde cipshadi colayi aştım artık maden suyuna cok alistim ama cips cok zor su nohut cipslerini falan denedim de yok hic yerini tutmuyo
Sana da kuzumAyyy geçen akşam ilk kestanemi yedim ben deAfiyet olsun bebek.
Ben de 73 ile hamile kaldım kuzum. 73üm şimdi de. Başlarda kusunca ve yemeyince zayıflamıştım. Bebek biraz zayıf çıktığı için taktım kafaya. İnşallah yarın daha iyi çıkar kilosuKuzum ben 20. haftadayım ve Ağustos ayında hamile olduğumu öğrendiğimde 71 kiloydum. Şimdi 72 kilo olmuşum. Ben de öyle çok kilo almadım. Ama bebiş büyüyor. YEdiklerin de sağlıklı şeyler, bence takılma çok. HEr fırsatta kuş kadar da olsa canının çekeceği ya da çekmese de içinin o an alabileceği şeyleri atıver ağzına.
İnşallah ikimizde de çıkmasın kuzumBence sende şeker çıkmayacak, şeker olsaydı belli ediyormuş sanırım sürekli açlık hissi, doyumsuzluk ile. Sende bunlar hiç olmadı. Bende son 2 haftadır oluştu. Ben tedirginim o yüzden akşam yemekten sonraki atıştırmaları kestim bir kaç gündür. Fayda etsin diye.
Canım çok geçmiş olsun. Keşke herkesin hamileliği su gibi akıp geçse bir çırpıda sorunsuz, ancak hepimiz farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz. Biliyorum artık tükenmiş, yıpranmış hissediyorsun ama güçlü olmaya çalış. Çok şükür bebişin de sen de iyisiniz. Yaşadığın sorunlara yönelik de mecbur takiplerini yaptırman dikkat etmen gerekiyor.Merhaba hanımlar bayadir bakamıyorum buraya 24 oldum bugün..
kanama alanı sora kasılma sora enfeksiyon derken akıntımda şeffaf su da olunca amnisure testi yaptılar test pozitif çıkınca yatış verdiler bir haftadır hasatanedydim.. idrar yolu enfeksiyon crp hepsi yüksek 4 saatte bir damardan serum verdiler günde 2 Nts yapıldı bir ultrason vs derken son çıkacağım gün idrar kanlı gelince ürolojiye yönlendirdiler tekrar idrar testi tekrar kan kültür böbrek ultrasonu derken iki böbrek dede 8mm taş varmış böbreklerde şişme varmış.. idrar yolu enfeksiyonu ondan tekrarlayıp duruyor sanırım. Sürekli antibiyotik veriliyor 2 aydır korkuyorum artık..
5 ayı her bir gününü okadar zor geçirdim ki zaten gebelik olsun diye de zor gelmistim bu gunlere artık çok yorgunum ve üzgünüm başıma her an ne geleceğini bilmiyorum..
Su gelişi şüpheli onun için haftalık takip olacakmis crp yüksek olduğu anda yatış yapıp antibiyotik tedavisi başlamaları gerekiyormuş ..
Böbrek için aylık takip olacakmış. Fakat ben hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Su gelişi konusuda akıntımla bereber çamaşırımı ıslatıyor günlük düzenli az fakat bebeğin suyu iyi diyolar onlarında kafası karıştı ne olur bilemiyorum.. dua edin lütfen
Kuzum çok geçmiş olsun. İnan hergün tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere dua ediyorumMerhaba hanımlar bayadir bakamıyorum buraya 24 oldum bugün..
kanama alanı sora kasılma sora enfeksiyon derken akıntımda şeffaf su da olunca amnisure testi yaptılar test pozitif çıkınca yatış verdiler bir haftadır hasatanedydim.. idrar yolu enfeksiyon crp hepsi yüksek 4 saatte bir damardan serum verdiler günde 2 Nts yapıldı bir ultrason vs derken son çıkacağım gün idrar kanlı gelince ürolojiye yönlendirdiler tekrar idrar testi tekrar kan kültür böbrek ultrasonu derken iki böbrek dede 8mm taş varmış böbreklerde şişme varmış.. idrar yolu enfeksiyonu ondan tekrarlayıp duruyor sanırım. Sürekli antibiyotik veriliyor 2 aydır korkuyorum artık..
5 ayı her bir gününü okadar zor geçirdim ki zaten gebelik olsun diye de zor gelmistim bu gunlere artık çok yorgunum ve üzgünüm başıma her an ne geleceğini bilmiyorum..
Su gelişi şüpheli onun için haftalık takip olacakmis crp yüksek olduğu anda yatış yapıp antibiyotik tedavisi başlamaları gerekiyormuş ..
Böbrek için aylık takip olacakmış. Fakat ben hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Su gelişi konusuda akıntımla bereber çamaşırımı ıslatıyor günlük düzenli az fakat bebeğin suyu iyi diyolar onlarında kafası karıştı ne olur bilemiyorum.. dua edin lütfen
Benimde iki kız kardeşin hissetti baya ama eşim dokununca duruyo çikolata yiyorum yürüyorum karnımı dürtüyorum yok babasına asla tekme atmıyorBenim minik babası dokununca tekmeyi bırakıyorduilk defa attı
Canım çok geçmiş olsun. Keşke herkesin hamileliği su gibi akıp geçse bir çırpıda sorunsuz, ancak hepimiz farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz. Biliyorum artık tükenmiş, yıpranmış hissediyorsun ama güçlü olmaya çalış. Çok şükür bebişin de sen de iyisiniz. Yaşadığın sorunlara yönelik de mecbur takiplerini yaptırman dikkat etmen gerekiyor.
Çoğu bitti azı kaldı hayırlısıyla. Bak Aralık ayına girdik bilene kaldı Mart ayına şurada. Az sabır
Sağol canım inşallahCanım çok geçmiş olsun. Keşke herkesin hamileliği su gibi akıp geçse bir çırpıda sorunsuz, ancak hepimiz farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz. Biliyorum artık tükenmiş, yıpranmış hissediyorsun ama güçlü olmaya çalış. Çok şükür bebişin de sen de iyisiniz. Yaşadığın sorunlara yönelik de mecbur takiplerini yaptırman dikkat etmen gerekiyor.
Çoğu bitti azı kaldı hayırlısıyla. Bak Aralık ayına girdik bilene kaldı Mart ayına şurada. Az sabır
İnşallah canımKuzum çok geçmiş olsun. İnan hergün tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere dua ediyorumkendini yalnız hissetme çünkü hepimizin yaşadığı bir şeyler var inan ki sağsalim hepimiz kucağımıza alırız inşallah
Benimde iki kız kardeşin hissetti baya ama eşim dokununca duruyo çikolata yiyorum yürüyorum karnımı dürtüyorum yok babasına asla tekme atmıyor
Ay kestane yükseltiyor mu hiç bir fikrim yok. Ama google yazınca kötü bişi çıkmıyor. Aksine baya faydalıymış gebelikte, geçen bir yerde yazı okumuştum.Sana da kuzumben de ilk yedim. Ama pişman oldum. Tansiyonum yükseldi akşam yine ondan mı bilmiyorum tabi ki ama bundan sonra akşam yemeği üzerine bişey yemeyeceğim
Ben de 73 ile hamile kaldım kuzum. 73üm şimdi de. Başlarda kusunca ve yemeyince zayıflamıştım. Bebek biraz zayıf çıktığı için taktım kafaya. İnşallah yarın daha iyi çıkar kilosu
İnşallah ikimizde de çıkmasın kuzumbenim tokluk şekerim sağlık ocağında bakıldı o iyi 70li bi şeydi. Ben de bazen düşük bile olurdu. Ama hamilelik bambaşka bir süreç malum. Takip ettirmek zorundayız
Ben de bilmiyorum ondan mı değil mi öyle yorum yapmıştım kendimce. Akşam yediklerim hep ağır geliyor bana. Hafif bırakcam bundan sonra.Ay kestane yükseltiyor mu hiç bir fikrim yok. Ama google yazınca kötü bişi çıkmıyor. Aksine baya faydalıymış gebelikte, geçen bir yerde yazı okumuştum.
Bebiş işin artık daha fazla protein tüketimi gerekiyormuş. Doktorum bulduğun her fırsatta protein içeriği yüksek gıdalarla beslen dedi. Toparlar o sen merak etme. Ona buna stres yaptıkça o tansiyonun da he çıkacak dikkat et.
Dediğin gibi hamilelik süreci çok farklı gerçekten. İnşallah şeker çıkmaz da oh deriz. Senin şeker yüklemen ne zamandı?
Eki Görüntüle 3344226
Canım o su gibi alıntı bende de var ama kese suları iyi açılma vs. de yok rahim ağzı kısalması da yok ben Protestan kullandığım için vajinal fitil sabah çamaşırım ıslak uyanıyorum geceden fitil attığım için ama fitil kullanmadığım zaman ya da gün içinde hiç su akıntım gelmiyor zaten o amniyotik sıvının kokusu dayanılacak gibi değil falan diyorlar bilmiyorum ama sana zaten test yapılmış emniyetim sıvı olduğunu netleştirmiş doktorlar anladığım kadarıyla. Peki neden suyun geliyor? Açılma mı? Rahim kısalması mı? Sadece kasılmayla su gelmez bende 50-60 2 dk bir sancı çektim enfeksiyondan ama suyum gelmedi rahim ağzı kapalı çünkü. Ya da kese de mi yırtık mı var? Suyun mu çok fazla? Yani bir neden ya da ön görüleri olması lazım. İdrar yolu enfeksiyonu bence de düzenli her ay yapılmalı diye düşünüyorum çok şükür benim idrar yolu enfeksiyonum öyle ciddi boyuta hiç gelmedi ama kan da viral hastalıktan crp 80 ile hastanede yattım 4 gün 25 e düşünce hastaneden çıkışıma izin verdiler tabi bunlar 16. Haftada olmuştu rahim o zaman enfeksiyondan erkenden kasılmayı öğrendi her hafta nst ye giriyorum kontrol amaçlı ve evde sadece yatıyorum çok şükürMerhaba hanımlar bayadir bakamıyorum buraya 24 oldum bugün..
Evet ya bu kızlar neredeA Asliyokfotokopisivar kuzum yoksun kaç gündür nasılsın? Napıyorsun?
europh kuzum sen nasılsın napıyorsun? Arada gel sohbet edelim
Ay şeker yüklemesi de mi paralı? Kaç para civarıymış acaba?Ben de bilmiyorum ondan mı değil mi öyle yorum yapmıştım kendimce. Akşam yediklerim hep ağır geliyor bana. Hafif bırakcam bundan sonra.
Benim haftam geldi kuzum 24-28 arası dedi. Ama bu hafta yaptırmam çünkü bu hafta meyveyi abarttım. 15ine devlete randevu aldım belki orada yaptırırım. Boşuna özelde para vermemek için. Şu yarın bi geçsin doktor bakalım ne diyecek tansiyon olayına ona göre karar veririm.
Bana da kalsiyum dedi kuzum özellikle. Yiyorum vallahi zorla falan tıkıyorum ağzıma yani artık başka çaremiz de yok zaten. Bu iştahsızlığım keşke sonra olsa. Bu kadar iştahsız hamile yoktur
İyiyim canım annemin yanına gitmiştim bi süre bakamadım buraya. 8 Aralık kontrol var. Bebek kıpır kıpır :) iyi inşallah. Bu arada yeni bi krem buldum çok iyiymiş diyorlar
Sevindim canım iyi olmanaİyiyim canım annemin yanına gitmiştim bi süre bakamadım buraya. 8 Aralık kontrol var. Bebek kıpır kıpır :) iyi inşallah. Bu arada yeni bi krem buldum çok iyiymiş diyorlar
DermaDerm Çatlak Önleyici Krem 100 ml
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?