2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Yatış yaptığım odadaki kızında 26. Haftasıdı bebeğe kan akışı beslenme gitmiyomus diye bebeği aldılar yoğun bakımda 600 gram falann umarım sağlıkla atalabilirler. Herkesin imtihanı çeşit çeşit .. Yani diyeceğim oki basit şeyleri takmayın mide bulantısı yada yanması ne biliyim o onu demiş falan çok büyük dertler var.. Allah herkesin yardımcısı olsun..

Ayyy geçen akşam ilk kestanemi yedim ben de Afiyet olsun bebek.
Sana da kuzum ben de ilk yedim. Ama pişman oldum. Tansiyonum yükseldi akşam yine ondan mı bilmiyorum tabi ki ama bundan sonra akşam yemeği üzerine bişey yemeyeceğim
Ben de 73 ile hamile kaldım kuzum. 73üm şimdi de. Başlarda kusunca ve yemeyince zayıflamıştım. Bebek biraz zayıf çıktığı için taktım kafaya. İnşallah yarın daha iyi çıkar kilosu
İnşallah ikimizde de çıkmasın kuzum benim tokluk şekerim sağlık ocağında bakıldı o iyi 70li bi şeydi. Ben de bazen düşük bile olurdu. Ama hamilelik bambaşka bir süreç malum. Takip ettirmek zorundayız

Canım çok geçmiş olsun. Keşke herkesin hamileliği su gibi akıp geçse bir çırpıda sorunsuz, ancak hepimiz farklı farklı şeylerle uğraşıyoruz. Biliyorum artık tükenmiş, yıpranmış hissediyorsun ama güçlü olmaya çalış. Çok şükür bebişin de sen de iyisiniz. Yaşadığın sorunlara yönelik de mecbur takiplerini yaptırman dikkat etmen gerekiyor.

Çoğu bitti azı kaldı hayırlısıyla. Bak Aralık ayına girdik bile ne kaldı Mart ayına şurada. Az sabır

Reactions: The
Kuzum çok geçmiş olsun. İnan hergün tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere dua ediyorum kendini yalnız hissetme çünkü hepimizin yaşadığı bir şeyler var inan ki sağsalim hepimiz kucağımıza alırız inşallah

Konuşmaları okuyamadım hiç aranızda sulu akıntı yada amnisure testi yaptıran yada böbrek taşı olan var mı

Sağol canım inşallah

Yine kustum kızlar ben kendimi biliyorum zaten hep aynı şeyleri yersem midem bulanır. Zorluyorum ama yine de. Normalde kusup akşama kadar yemezdim. Şimdi kalktım tıpış tıpış zorlamaya devam ettim bir sağlıkla doğsun da kızcam anneni çok üzdün diye

Çok şükür hareket ediyor sabahtan beri. Öyle günler daha rahatım. Uyuyunca çok geriliyorum. Böyle hüngür hüngür ağlasam geçmeyecek içimde öyle bir şeyler var. Endişe panik stres hepsi bu hafta beni mahvetti. Hiç enerjim kalmadı. Alacakaranlık serisinde bella hamile kalınca bebek herşeyini emiyordu kız bembeyaz oluyordu bir deri bir kemik kalıyordu ya hissiyatım o. Hiç hiç hiç halim yok. Mesela kalkıp bim e gidecektim Harry potter lı şeyler geliyor diye. Ama hep yatıyorum ve asla kalkmak istemiyorum

Benimde iki kız kardeşin hissetti baya ama eşim dokununca duruyo çikolata yiyorum yürüyorum karnımı dürtüyorum yok babasına asla tekme atmıyor
çok hareketli olduğu bazı zamanlar var ya o zaman oturup beklettim ben benim eşim de çok sabırsızdır normalde. Dedim bekle yani sonra hissetti

Ay kestane yükseltiyor mu hiç bir fikrim yok. Ama google yazınca kötü bişi çıkmıyor. Aksine baya faydalıymış gebelikte, geçen bir yerde yazı okumuştum.

Bebiş işin artık daha fazla protein tüketimi gerekiyormuş. Doktorum bulduğun her fırsatta protein içeriği yüksek gıdalarla beslen dedi. Toparlar o sen merak etme. Ona buna stres yaptıkça o tansiyonun da he çıkacak dikkat et.

Dediğin gibi hamilelik süreci çok farklı gerçekten. İnşallah şeker çıkmaz da oh deriz. Senin şeker yüklemen ne zamandı?

Ben de bilmiyorum ondan mı değil mi öyle yorum yapmıştım kendimce. Akşam yediklerim hep ağır geliyor bana. Hafif bırakcam bundan sonra.

Benim haftam geldi kuzum 24-28 arası dedi. Ama bu hafta yaptırmam çünkü bu hafta meyveyi abarttım. 15ine devlete randevu aldım belki orada yaptırırım. Boşuna özelde para vermemek için. Şu yarın bi geçsin doktor bakalım ne diyecek tansiyon olayına ona göre karar veririm.

Bana da kalsiyum dedi kuzum özellikle. Yiyorum vallahi zorla falan tıkıyorum ağzıma yani artık başka çaremiz de yok zaten. Bu iştahsızlığım keşke sonra olsa. Bu kadar iştahsız hamile yoktur

Canım o su gibi alıntı bende de var ama kese suları iyi açılma vs. de yok rahim ağzı kısalması da yok ben Protestan kullandığım için vajinal fitil sabah çamaşırım ıslak uyanıyorum geceden fitil attığım için ama fitil kullanmadığım zaman ya da gün içinde hiç su akıntım gelmiyor zaten o amniyotik sıvının kokusu dayanılacak gibi değil falan diyorlar bilmiyorum ama sana zaten test yapılmış emniyetim sıvı olduğunu netleştirmiş doktorlar anladığım kadarıyla. Peki neden suyun geliyor? Açılma mı? Rahim kısalması mı? Sadece kasılmayla su gelmez bende 50-60 2 dk bir sancı çektim enfeksiyondan ama suyum gelmedi rahim ağzı kapalı çünkü. Ya da kese de mi yırtık mı var? Suyun mu çok fazla? Yani bir neden ya da ön görüleri olması lazım. İdrar yolu enfeksiyonu bence de düzenli her ay yapılmalı diye düşünüyorum çok şükür benim idrar yolu enfeksiyonum öyle ciddi boyuta hiç gelmedi ama kan da viral hastalıktan crp 80 ile hastanede yattım 4 gün 25 e düşünce hastaneden çıkışıma izin verdiler tabi bunlar 16. Haftada olmuştu rahim o zaman enfeksiyondan erkenden kasılmayı öğrendi her hafta nst ye giriyorum kontrol amaçlı ve evde sadece yatıyorum çok şükür inşallah sende bebişinde en kısa zamanda çok iyi olursunuz sağlıkla vakitlice hayırlısıyla güzellikle kolaylıkla gelsin bebeğin Allah yardımcınız olsun stres yapma o da çok etkiler zaten bak kese suyu da iyi demiş doktor Allahın izniyle geçecektir

Hastane yatışında neler gerekiyor onları yazicam size biz çok hazırlıksız yakalandık bir köşesinde durmalı hamile birinin mutlaka bir çanta. Özellikle devlet ise .. Gecelik, pijama, sabahlık, tülbent, şal, terlik, çorap, iç çamaşırı, ceket, eşofman, patik, peçete, ıslak mendil , sıvı sabun, şampuan, duş jeli, dezenfektan, kağıt havlu, tuvalet kağıdı, parfüm, tırnak makası, tarak, toka, kolonya, bardak, kupa, su şişesi, krem, çarşaf , yastık kılıfı, pike, ketıl tarzı bir ısıtıcı, karton plastik tabak çatal bardak vs refakatçiniz için yine kıyafet terlik pijama vs. Eşiniz bunları hazırlayamayabilir bir anda.. yada refakatçiniz yakın değilse konum olarak..

Ay şeker yüklemesi de mi paralı? Kaç para civarıymış acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…