Hiç bilmiyorum ki kuzum ben paralıdır diye düşünmüştümAy şeker yüklemesi de mi paralı? Kaç para civarıymış acaba?
Ben Acıbadem için sordum 50 gr olanı 50 -60 tl ek alıyorlarmış. 75 gr olanı için 1300 gibi bişey demişti. EskişehirAy şeker yüklemesi de mi paralı? Kaç para civarıymış acaba?
Sağol canım amin seninkiler de iyi miSevindim canım iyi olmanamaşallah bebişine sağlıkla gelsin inşallah
Cerrah paşada yattım doğru düzgün doktor yok ortada hepsi asistan ben onlardan daha iyi yorumluyorum canım. Bundan bir ay önce kasılmam iki gün saatte beş on kere 6 saat boyunca olmuştu . Ki ozaman kesin sancı çekmişim çünkü burda ilk defa Nts ye bağlandım ve bir iki kere ufak sancı hissettim onlar bile hemen Nts ye yansıdı resmen ben bir ay önce doğum sancısı çekmişim.. ben kasılmaya ve idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum akıntıyı idrar yolu enfeksiyonunuda bobrek taşına bağlıyorum artık.Canım o su gibi alıntı bende de var ama kese suları iyi açılma vs. de yok rahim ağzı kısalması da yok ben Protestan kullandığım için vajinal fitil sabah çamaşırım ıslak uyanıyorum geceden fitil attığım için ama fitil kullanmadığım zaman ya da gün içinde hiç su akıntım gelmiyor zaten o amniyotik sıvının kokusu dayanılacak gibi değil falan diyorlar bilmiyorum ama sana zaten test yapılmış emniyetim sıvı olduğunu netleştirmiş doktorlar anladığım kadarıyla. Peki neden suyun geliyor? Açılma mı? Rahim kısalması mı? Sadece kasılmayla su gelmez bende 50-60 2 dk bir sancı çektim enfeksiyondan ama suyum gelmedi rahim ağzı kapalı çünkü. Ya da kese de mi yırtık mı var? Suyun mu çok fazla? Yani bir neden ya da ön görüleri olması lazım. İdrar yolu enfeksiyonu bence de düzenli her ay yapılmalı diye düşünüyorum çok şükür benim idrar yolu enfeksiyonum öyle ciddi boyuta hiç gelmedi ama kan da viral hastalıktan crp 80 ile hastanede yattım 4 gün 25 e düşünce hastaneden çıkışıma izin verdiler tabi bunlar 16. Haftada olmuştu rahim o zaman enfeksiyondan erkenden kasılmayı öğrendi her hafta nst ye giriyorum kontrol amaçlı ve evde sadece yatıyorum çok şükürinşallah sende bebişinde en kısa zamanda çok iyi olursunuz sağlıkla vakitlice hayırlısıyla güzellikle kolaylıkla gelsin bebeğin Allah yardımcınız olsun stres yapma o da çok etkiler zaten bak kese suyu da iyi demiş doktor Allahın izniyle geçecektir
Canimm teşekkür ederim düşündüğün içinA Asliyokfotokopisivar kuzum yoksun kaç gündür nasılsın? Napıyorsun?
@europh kuzum sen nasılsın napıyorsun? Arada gel sohbet edelim
Rahim ağzı uzunluğunuz kaç söylendi mi sizde progestan akıntı yapıyordur. Benim de rahim ağzında açılma yok bu arada rahim ağzı uzunluğu da normal dediler bir ay önce sancı sorası kendi doktorum 3.6 kısalma var demişti.Canım o su gibi alıntı bende de var ama kese suları iyi açılma vs. de yok rahim ağzı kısalması da yok ben Protestan kullandığım için vajinal fitil sabah çamaşırım ıslak uyanıyorum geceden fitil attığım için ama fitil kullanmadığım zaman ya da gün içinde hiç su akıntım gelmiyor zaten o amniyotik sıvının kokusu dayanılacak gibi değil falan diyorlar bilmiyorum ama sana zaten test yapılmış emniyetim sıvı olduğunu netleştirmiş doktorlar anladığım kadarıyla. Peki neden suyun geliyor? Açılma mı? Rahim kısalması mı? Sadece kasılmayla su gelmez bende 50-60 2 dk bir sancı çektim enfeksiyondan ama suyum gelmedi rahim ağzı kapalı çünkü. Ya da kese de mi yırtık mı var? Suyun mu çok fazla? Yani bir neden ya da ön görüleri olması lazım. İdrar yolu enfeksiyonu bence de düzenli her ay yapılmalı diye düşünüyorum çok şükür benim idrar yolu enfeksiyonum öyle ciddi boyuta hiç gelmedi ama kan da viral hastalıktan crp 80 ile hastanede yattım 4 gün 25 e düşünce hastaneden çıkışıma izin verdiler tabi bunlar 16. Haftada olmuştu rahim o zaman enfeksiyondan erkenden kasılmayı öğrendi her hafta nst ye giriyorum kontrol amaçlı ve evde sadece yatıyorum çok şükürinşallah sende bebişinde en kısa zamanda çok iyi olursunuz sağlıkla vakitlice hayırlısıyla güzellikle kolaylıkla gelsin bebeğin Allah yardımcınız olsun stres yapma o da çok etkiler zaten bak kese suyu da iyi demiş doktor Allahın izniyle geçecektir
İçimdekileri yazdın hemen hemen olumsuz mesajları görünce gülüb konuşmak bile içimden gelmiyor kendi yaşadıklarımı hatırlayınca 1 sene önce o zaman ben gruptan çıkmıştım ama kızlar tabi devam ediyordu konuşmaya çok etkilenmiştimCanimm teşekkür ederim düşündüğün içinçok üzülüyorum yorumları okudukça hiç elim yazıp muhabbette katılmaya gelmiyor girip güzel şeyleri okuyup cikiyorum hemen ama yine de üzücü olan şeyleri de görmüş oluyorum üzgün olan arkadaşlar varken gulmekte gelmiyor içimden bı yandan kendi travmami hatırlıyorum falan rabbim hepimize sağ salim vaktinde dogum yapıp evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin keşke hiç promblem olmasa hepimiz şen şakrak burda konuşarak beklesek kuzuların geleceği günleri
Ahhh keşke kuzum keşke. Tabi ki kendini iyi hissetmiyorsan girme kuzum önemli olan sen ve bebeğinsin. İnşallah hepimiz sağsalim zamanında kavuşalm bebeklerimizeCanimm teşekkür ederim düşündüğün içinçok üzülüyorum yorumları okudukça hiç elim yazıp muhabbette katılmaya gelmiyor girip güzel şeyleri okuyup cikiyorum hemen ama yine de üzücü olan şeyleri de görmüş oluyorum üzgün olan arkadaşlar varken gulmekte gelmiyor içimden bı yandan kendi travmami hatırlıyorum falan rabbim hepimize sağ salim vaktinde dogum yapıp evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin keşke hiç promblem olmasa hepimiz şen şakrak burda konuşarak beklesek kuzuların geleceği günleri
Sağol canım iyiler çok şükür hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSağol canım amin seninkiler de iyi mi
Rahim uzunluğum 32 mm ama doktorun 25 mm ve aşağısı tehlikedir dedi canım aslında senin de 36 mm ise normal rahim uzunluğu. Geçmiş olsun canım ama sıkı takip ile atlatırsın inşallah belirsizlikte seni yorar strese sokarRahim ağzı uzunluğunuz kaç söylendi mi sizde progestan akıntı yapıyordur. Benim de rahim ağzında açılma yok bu arada rahim ağzı uzunluğu da normal dediler bir ay önce sancı sorası kendi doktorum 3.6 kısalma var demişti.
Sağol canım evet malesef stres oluyor insan bişey olacak mı su biter mi ilk 5 ayım kanama alanı bebekle birleşirmi düşük olur mu diye geçti. Diyorum bu bebeği kaybetme korkuları bebeğin psikolojisine nasıl yansıyor .. evet 25 altına düşmüştü kuzenime serklaj yapmışlardı 6. Ayında.. inşallah sağlıkla zamanında alabiliriz kucağımızaRahim uzunluğum 32 mm ama doktorun 25 mm ve aşağısı tehlikedir dedi canım aslında senin de 36 mm ise normal rahim uzunluğu. Geçmiş olsun canım ama sıkı takip ile atlatırsın inşallah belirsizlikte seni yorar strese sokar
Ne oldu bize bu aralar yaaaYine kustum kızlarben kendimi biliyorum zaten hep aynı şeyleri yersem midem bulanır. Zorluyorum ama yine de. Normalde kusup akşama kadar yemezdim. Şimdi kalktım tıpış tıpış zorlamaya devam ettim bir sağlıkla doğsun da kızcam anneni çok üzdün diye
Çok şükür hareket ediyor sabahtan beri. Öyle günler daha rahatım. Uyuyunca çok geriliyorum. Böyle hüngür hüngür ağlasam geçmeyecek içimde öyle bir şeyler var. Endişe panik stres hepsi bu hafta beni mahvetti. Hiç enerjim kalmadı. Alacakaranlık serisinde bella hamile kalınca bebek herşeyini emiyordu kız bembeyaz oluyordu bir deri bir kemik kalıyordu ya hissiyatım o. Hiç hiç hiç halim yok. Mesela kalkıp bim e gidecektim Harry potter lı şeyler geliyor diye. Ama hep yatıyorum ve asla kalkmak istemiyorum
Ay bende debelendim yanında iki elinide yapıştırdı karnıma yok yok kıpırdamadi eşşekçok hareketli olduğu bazı zamanlar var ya o zaman oturup beklettim ben benim eşim de çok sabırsızdır normalde. Dedim bekle yani sonra hissetti
Ahahahhahahahahhahaha parça parça oluşacak yorumuna koptumAy bende debelendim yanında iki elinide yapıştırdı karnıma yok yok kıpırdamadi eşşekkocamda inanmıyor o yüzden tekme atabileceğine hele erkek kardeşim var 19, yaşında tekme attı diyorum daha çok küçük bacakları yok diyo çocuk parça parça oluşacak diye düşündü zahir erkekler bı tuhaf
Kuzum hiçbirimiz hayalleri yaşamıyoruz benceNe oldu bize bu aralar yaaahepimiz farklı şeyler yaşıyoruz ama hislerimiz hep aynı. Benim el kol uyuşmasi harici problemim yok aslında güzel geçiriyorken çok saçma sorunlar yaşıyorum. Bizimde eve bu sene bir hal olduu mesela kaç senelerdir bu apartmanda yaşayan kayınvalidem de şaşırıyorlar mesela. Solucanlardan kurtulamıyoruz eşim tuvaletin camına neler yaptı yine çıkıyor artık kafayı yicez. Dün apartman girişine bizim kapının önüne fare girmiş yine mesela eşim kayınvalidem orayı temizledi ve temizlerken kayınvalidem sinir krizi geçirdi kadın artık hastanelik oldu. Ve ben o an sadece kasıldım kaldım korktum. Sonra yatağa yattığımda bana da ağlama krizi geldi ve benle beraber eşimde ağladı beraber ağladık. O da annesi ve benim için korktu endişelendi. Ben mutlu güzel bir hamilelik geçirmeyi planlarken bunların olacağını hiç düşünmezdim. Belki basit gibi gözüküyor olabilir ama valla bizim için artık çok zor yani psikolojimiz bozuldu resmen
Yuhhh. 1300TL mi. Valla artık onu devlette yaptırırım sanırım eğer devlet hastanesinde yapılması mümkün ise.Ben Acıbadem için sordum 50 gr olanı 50 -60 tl ek alıyorlarmış. 75 gr olanı için 1300 gibi bişey demişti. Eskişehir
Kuzum ben doğuda devlette yer bulduysam sen İzmir de bulursun. Yaptırılıyor devlette benim bildiğimYuhhh. 1300TL mi. Valla artık onu devlette yaptırırım sanırım eğer devlet hastanesinde yapılması mümkün ise.
Bende özel bir kliniğe gidiyorum doğum anlaşmalı bir hastanede yapılacak sezeryana şimdiki fiyatı 24 bin diyor , şeker testini 2 kez yapıldı bana araştırma hastanesinde yaptırdım aynı zamanda orda da ayda 1 perinatologa gidiyorum hiç para ödemedim , sadece şekerli içeceği eczaneden ben aldım o da ucuz zatenYuhhh. 1300TL mi. Valla artık onu devlette yaptırırım sanırım eğer devlet hastanesinde yapılması mümkün ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?