2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Cerrah paşada yattım doğru düzgün doktor yok ortada hepsi asistan ben onlardan daha iyi yorumluyorum canım. Bundan bir ay önce kasılmam iki gün saatte beş on kere 6 saat boyunca olmuştu . Ki ozaman kesin sancı çekmişim çünkü burda ilk defa Nts ye bağlandım ve bir iki kere ufak sancı hissettim onlar bile hemen Nts ye yansıdı resmen ben bir ay önce doğum sancısı çekmişim.. ben kasılmaya ve idrar yolu enfeksiyonuna bağlıyorum akıntıyı idrar yolu enfeksiyonunuda bobrek taşına bağlıyorum artık.
mesela syu sızıntısı olabilirmiş mesela üstten olursa bir çatlak delik damla damla sızarmış zaten altta olursa çok akıp gidermiş belki benimki öyle mi diyorum. Kokusu hiç yok şeffaf renk bildiğiniz su damlatmışsınız gibi. Bazı yerlerde hiç koku olmaz seffaf olur yazıyor bazı yerlerde kokusu kötü olur vs benim de kafam karıştı..
Progestan konusunda bende 5 aydır kullanıyorum ilk 3 ay fitil olarak kullandım son 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu tetiklemesin diye ağızdan alıyorum.
Bu arada kendi doktorum özelde bir mesajıma dönüş yapmadı ve çok pahalli muayenesi bile 1500 ve bir d vitamini testi bile o hastanede 800 TL bütün bu işlemleri orda yaptırsam test yatış vs 100 200 milyara mal olurdu heralde ama yine mecbur böyle devam ederse bir iki hafta sonra ona gideceğim başkasıda görmüş olur.. bu arada amnisure testini kendin al gel deiler Cerrahpaşada 900 TL falan fiyatı medicalcilerde oluyor her medicalcide olmuyor zor bulunuyor bilginiz olsun. İki hafta sora şeker yûkleme testinide sen al gel dediler mesela.

A Asliyokfotokopisivar kuzum yoksun kaç gündür nasılsın? Napıyorsun?
@europh kuzum sen nasılsın napıyorsun? Arada gel sohbet edelim
Canimm teşekkür ederim düşündüğün için çok üzülüyorum yorumları okudukça hiç elim yazıp muhabbette katılmaya gelmiyor girip güzel şeyleri okuyup cikiyorum hemen ama yine de üzücü olan şeyleri de görmüş oluyorum üzgün olan arkadaşlar varken gulmekte gelmiyor içimden bı yandan kendi travmami hatırlıyorum falan rabbim hepimize sağ salim vaktinde dogum yapıp evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin keşke hiç promblem olmasa hepimiz şen şakrak burda konuşarak beklesek kuzuların geleceği günleri

Şeker yükleme testi için 76 Gr toz yada sıvı glikoz al ve 500 ml su bir bardak ve kaşıkla gel dendi. Öncesinde 3 gün egzersiz yapılmayacakmış ve tatlı şeyler yenmeyecekmiş ve gece saat 10 dan sora su dahil hiç bir şey tüketmeyerek aç karnına hastanede oluncakmış ve mutlaka yanınızda refakatçi olması lazımmış

Rahim ağzı uzunluğunuz kaç söylendi mi sizde progestan akıntı yapıyordur. Benim de rahim ağzında açılma yok bu arada rahim ağzı uzunluğu da normal dediler bir ay önce sancı sorası kendi doktorum 3.6 kısalma var demişti.

İçimdekileri yazdın hemen hemen olumsuz mesajları görünce gülüb konuşmak bile içimden gelmiyor kendi yaşadıklarımı hatırlayınca 1 sene önce o zaman ben gruptan çıkmıştım ama kızlar tabi devam ediyordu konuşmaya çok etkilenmiştim

Ahhh keşke kuzum keşke. Tabi ki kendini iyi hissetmiyorsan girme kuzum önemli olan sen ve bebeğinsin. İnşallah hepimiz sağsalim zamanında kavuşalm bebeklerimize

Rahim uzunluğum 32 mm ama doktorun 25 mm ve aşağısı tehlikedir dedi canım aslında senin de 36 mm ise normal rahim uzunluğu. Geçmiş olsun canım ama sıkı takip ile atlatırsın inşallah belirsizlikte seni yorar strese sokar

Sağol canım evet malesef stres oluyor insan bişey olacak mı su biter mi ilk 5 ayım kanama alanı bebekle birleşirmi düşük olur mu diye geçti. Diyorum bu bebeği kaybetme korkuları bebeğin psikolojisine nasıl yansıyor .. evet 25 altına düşmüştü kuzenime serklaj yapmışlardı 6. Ayında.. inşallah sağlıkla zamanında alabiliriz kucağımıza

Ne oldu bize bu aralar yaaa hepimiz farklı şeyler yaşıyoruz ama hislerimiz hep aynı. Benim el kol uyuşmasi harici problemim yok aslında güzel geçiriyorken çok saçma sorunlar yaşıyorum. Bizimde eve bu sene bir hal olduu mesela kaç senelerdir bu apartmanda yaşayan kayınvalidem de şaşırıyorlar mesela. Solucanlardan kurtulamıyoruz eşim tuvaletin camına neler yaptı yine çıkıyor artık kafayı yicez. Dün apartman girişine bizim kapının önüne fare girmiş yine mesela eşim kayınvalidem orayı temizledi ve temizlerken kayınvalidem sinir krizi geçirdi kadın artık hastanelik oldu. Ve ben o an sadece kasıldım kaldım korktum. Sonra yatağa yattığımda bana da ağlama krizi geldi ve benle beraber eşimde ağladı beraber ağladık. O da annesi ve benim için korktu endişelendi. Ben mutlu güzel bir hamilelik geçirmeyi planlarken bunların olacağını hiç düşünmezdim. Belki basit gibi gözüküyor olabilir ama valla bizim için artık çok zor yani psikolojimiz bozuldu resmen

çok hareketli olduğu bazı zamanlar var ya o zaman oturup beklettim ben benim eşim de çok sabırsızdır normalde. Dedim bekle yani sonra hissetti
Ay bende debelendim yanında iki elinide yapıştırdı karnıma yok yok kıpırdamadi eşşek kocamda inanmıyor o yüzden tekme atabileceğine hele erkek kardeşim var 19, yaşında tekme attı diyorum daha çok küçük bacakları yok diyo çocuk parça parça oluşacak diye düşündü zahir erkekler bı tuhaf

Ahahahhahahahahhahaha parça parça oluşacak yorumuna koptum ahahahahahha bacakları yok demesi

Reactions: The
Kuzum hiçbirimiz hayalleri yaşamıyoruz bence yani benim yaşamadığım kesin. Ben hayaller hayatlar kısmına en büyük örneğim hiçbir şekilde hayal ettiğimi yaşamıyorum ama çok şükür bebeğim iyi daha da iyi olsun inşallah annesinin kuzusu hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım zamanında hep buna dua edelim

Ben Acıbadem için sordum 50 gr olanı 50 -60 tl ek alıyorlarmış. 75 gr olanı için 1300 gibi bişey demişti. Eskişehir
Yuhhh. 1300TL mi. Valla artık onu devlette yaptırırım sanırım eğer devlet hastanesinde yapılması mümkün ise.

Yuhhh. 1300TL mi. Valla artık onu devlette yaptırırım sanırım eğer devlet hastanesinde yapılması mümkün ise.
Bende özel bir kliniğe gidiyorum doğum anlaşmalı bir hastanede yapılacak sezeryana şimdiki fiyatı 24 bin diyor , şeker testini 2 kez yapıldı bana araştırma hastanesinde yaptırdım aynı zamanda orda da ayda 1 perinatologa gidiyorum hiç para ödemedim , sadece şekerli içeceği eczaneden ben aldım o da ucuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…