2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bizde malum tam kış olmasada soğuk havalarda dogum yapacağız ben dinlediğim doktorlar ve araştırmam kadarıyla oda nemlendirici alma taraftarıyım soğuk havalarda bebeklerin burnu çok fazla tıkanıyormuş nem yetersizliginden dolayı hatta dışarıya çıktığınızda bile eve gelince hemen bi sprey ve burun aspiratoruyle temizlemek nemlendirmek gerekiyormuş ben şimdilik küçük model bir oda nemlendiricisi alacağım sadece oğlumun baş ucuna koymak için odam küçük olduğu icin rutubet falan yapmasin sonra fazla nem T tweeetyyy B Buddy x

Bende öyle özelde yapacağım doğumu ama , aynı zamanda 2. Takip olarak perinatologa gidiyorum , aynen canım sende öyle yap 2. Doktor fikri oluyor hemde tahlillere fahiş fiyat vermiyorum, özel doktoruma gittiğimde 1.500 muayenesi sadece

Ben de ne alsam diye düşünüyorum, araştıracağım bakalım

Ooo özel doktor muayene ücreti 1500TL çokmuş sizin. Ben 600TL ödüyorum.

Reactions: The
Geçen A101 e gelmişti kiwi nin büyük olan nemlendiricisi burdan bi arkadaşla konuşmuştuk da ablasında da varmış memnunmuş onada bakabilirsin sesi falan cok az diyolardi
Evet ben de yazdım ama gidip bakmadım çok pişmanım keşke baksaydım

Ay benim yeni doğum yapan arkadaşım baya ucuz ödedim dedi şeker yüklemesini. Merak edip hastanemi arayıp sordum 150TL dedi şeker yükleme testi ücreti. E ucuzmuş ya.

Özel klinik muayenesi var , ben Muğla da yaşıyorum burda biraz sağlık hizmetleri pahalı , yakın tek özel hastane var oranında doktorunu beğenmedim canım
O zaman en iyisini yapıyosun, bir diğer arkadşaım da öyle yaptı snein gibi. İçine neresi siniyorsa oraya gitmen en iyisi.

Hiç araştırmadığım bir konu canım alsak da hangisini almalıyız hiç bilmiyorum marka falan bulursak buradan atalım da bakalım biz de küçük oda nemlendirici var büyük bir cihaz değil eşimin horlaması için almıştım

Hiç araştırmadığım bir konu canım alsak da hangisini almalıyız hiç bilmiyorum marka falan bulursak buradan atalım da bakalım
Ben eltimden biraz tecrubeliyim örneğim var önümde onun bebeği her kış çok sıkıntı çekte burun konusunda nemlendiriciden sonra biraz duzeldi artik evet alan paylaşır bakalim

Kızlar burada bir kaç kişi vardı kanama alanı olan . Neler yaptınız bunu için şu an bendede var plesenta arkasında düşük riski olduğunu söyledi doktor

Ahahahhahahahahhahaha parça parça oluşacak yorumuna koptum ahahahahahha bacakları yok demesi
Erkek kardeşimi baya şoka soktum hamileliğile hele 10 haftalık ultrason fotoğrafını görünce bu iki hafta önce noktaydi şimdi kafası var demişti çok güzel büyüyorlar ya tek kareye sığmıyor artık parça parça görüyoruz ultrasonda

Attık tamamen insan görünümündeler zaten cetvel kadarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…