2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
İki gün önce yaptırdım kızlar. Benim doğum teminatlı sigortam olduğu halde medical de 200 civarında Bi tutar ödedim. En fazla 250 dır.
Ben de özel sigorta yok çünkü burada geçmiyordu önceden sormuştum ben de yaptırmadım. İnşallah kızıma yaptıracağım doğunca sonuçta başka ilde olacağız kısmetse ben de yarın sorarım ücret unutmazsam. Detaylıya 1600 verdim ben. İkili taramaya 1400

Canım ben ikili üçlü yaptırmadım direk fetal dna yaptırmıştım. Ama şeker yüklemesini iyiki yaptırmışım, gebelik şekeri çıktı çünkü. Gebelikte oluyormuş doğumdan sonra geçiyormuş ama bu hafta diyet uygulayıp haftaya ölçüm yapmaya başlayacağım oda zararlıymış max değer 180 gözüküyordu benim 200 çıktı

Ben de yaptıracağım kuzum. İnşallah dikkat ederek geçireceğiz

Bana sadece açlık demişlerdi 75 mg sıvı ile yapıldı. 12 den sonra bişey yememiştim. 9 da yapıldı test. Su da içtim birazcık susayınca susuz kalmıyım diye. Yanlış mı olmuştur acaba

Bende öyleydim kuzum o yüzden elim gitmiyor yazmaya insallah herkesin derdine deva versin rabbim kimin ne sıkıntısı varsa çözülsün inşallah

Termometrem geldi B Buddy x kocam bayıldı oda oda ölçüm yapıyor
Kızlar hava nemlendiricisi alacak mısınız aldınız mı ne alsak?
Bende sürekli bakıyorum ölçüyor mu diye delirdim hava nemlendiricisi büyük cihazlardan daha hiç düşünmedim gerek var mı yok mu diye canım oda nemi bakıyorum termometreden hep iyi nexus el nebülizatör vardı ya ondan düşünüyorum galiba sadece

Termometrem geldi B Buddy x kocam bayıldı oda oda ölçüm yapıyor
Kızlar hava nemlendiricisi alacak mısınız aldınız mı ne alsak?
Güle güle kullanın canım.

Ben hem hava nemlendiricisi hem de hava temizleyicisi alacağım. Hamile kalmadan önce kendim için çok istedim bir türlü fırsat olmamıştı. Şimdi bebişe de yarar. Hava temizleyicisi ilk xiaomi düşünmüştüm ancak vazgeçtm. Philps almaya karar verdim. Hava nemlendiricisi için hala emin değilm. Bu e bebekte satılanlardan hangisi daha iyi etkili ise onu alırım sanırım.

Yaa harika. Varya şimdiki aklım olsa en başından şehir hastanesine gidermişim. Aylardır kaç paralar ödemeye gerek yokmuş gerçekten. Ben randevu alıp hemen gideyim şehir hastanesine. Oradaki perinatolog da baksın detaylıya ayrıca iyi olur iki yerde takip. Ama doğumu özelde yaparım. Devlet hastaneleri için bir kaç yorum okudum. Yıl 2023 olmuş hala daha kadınları uyuşturmadan dikenler varmış. Katlanamam öyle şeylere.

Aldım kuzum nebülizatör de. Ama benim de alerjik rinitim var. Bebişte olma ihtimali de var malum. O yüzden almak istiyorum açıkçası

eneee sen şeker yüklemesini devlette mi yaptıracaksın. E ben de öyle yapim madem.
Öyle düşündüm kuzum. Ben genel olarak randevu bulsam ikisiyle götürürdüm mesela. Şimdi acile vs gidince doktor çağırdı beni zaten. İçim rahat etsin diye de gideceğim iki doktora birden. Samsun’da olsam kesinlikle ondokuz Mayıs üniversitesine giderdim kontrollere falan mesela

Ben de bilmiyorum kuzum hangisini alsam. Önceliğim nemlendirici olur tabi ki. Ama karar vermedim henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…