İki gün önce yaptırdım kızlar. Benim doğum teminatlı sigortam olduğu halde medical de 200 civarında Bi tutar ödedim. En fazla 250 dır.Hiç bilmiyorum ki kuzum ben paralıdır diye düşünmüştümyoksa fiyat bilmiyorum
Ben de özel sigorta yok çünkü burada geçmiyordu önceden sormuştum ben de yaptırmadım. İnşallah kızıma yaptıracağım doğunca sonuçta başka ilde olacağız kısmetseİki gün önce yaptırdım kızlar. Benim doğum teminatlı sigortam olduğu halde medical de 200 civarında Bi tutar ödedim. En fazla 250 dır.
Canım ben ikili üçlü yaptırmadım direk fetal dna yaptırmıştım. Ama şeker yüklemesini iyiki yaptırmışım, gebelik şekeri çıktı çünkü. Gebelikte oluyormuş doğumdan sonra geçiyormuş ama bu hafta diyet uygulayıp haftaya ölçüm yapmaya başlayacağım oda zararlıymış max değer 180 gözüküyordu benim 200 çıktıBen de özel sigorta yok çünkü burada geçmiyordu önceden sormuştum ben de yaptırmadım. İnşallah kızıma yaptıracağım doğunca sonuçta başka ilde olacağız kısmetseben de yarın sorarım ücret unutmazsam. Detaylıya 1600 verdim ben. İkili taramaya 1400
Ben de yaptıracağım kuzum. İnşallah dikkat ederek geçireceğizCanım ben ikili üçlü yaptırmadım direk fetal dna yaptırmıştım. Ama şeker yüklemesini iyiki yaptırmışım, gebelik şekeri çıktı çünkü. Gebelikte oluyormuş doğumdan sonra geçiyormuş ama bu hafta diyet uygulayıp haftaya ölçüm yapmaya başlayacağım oda zararlıymış max değer 180 gözüküyordu benim 200 çıktı
Bana sadece açlık demişlerdi 75 mg sıvı ile yapıldı. 12 den sonra bişey yememiştim. 9 da yapıldı test. Su da içtim birazcık susayınca susuz kalmıyım diye. Yanlış mı olmuştur acabaŞeker yükleme testi için 76 Gr toz yada sıvı glikoz al ve 500 ml su bir bardak ve kaşıkla gel dendi. Öncesinde 3 gün egzersiz yapılmayacakmış ve tatlı şeyler yenmeyecekmiş ve gece saat 10 dan sora su dahil hiç bir şey tüketmeyerek aç karnına hastanede oluncakmış ve mutlaka yanınızda refakatçi olması lazımmış
Bende öyleydim kuzum o yüzden elim gitmiyor yazmaya insallah herkesin derdine deva versin rabbim kimin ne sıkıntısı varsa çözülsün inşallahİçimdekileri yazdın hemen hemen olumsuz mesajları görünce gülüb konuşmak bile içimden gelmiyor kendi yaşadıklarımı hatırlayınca 1 sene önce o zaman ben gruptan çıkmıştım ama kızlar tabi devam ediyordu konuşmaya çok etkilenmiştim
Aminn kuzum inşallahAhhh keşke kuzum keşke. Tabi ki kendini iyi hissetmiyorsan girme kuzum önemli olan sen ve bebeğinsin. İnşallah hepimiz sağsalim zamanında kavuşalm bebeklerimize
Bende sürekli bakıyorum ölçüyor mu diye delirdim
Amin canım AminBende öyleydim kuzum o yüzden elim gitmiyor yazmaya insallah herkesin derdine deva versin rabbim kimin ne sıkıntısı varsa çözülsün inşallah
Benimde sağ böbrek ama 2 haftadır aşırı sol böbrek ağrım arttı kontrol günüme az kaldı baktıracağım bende tekrarKizlar bende sag bobrekte buyume var cok siddetli agrim vardi dr 4 hafta beklememi istedi benim gibi olan varmi aranizda
eneee sen şeker yüklemesini devlette mi yaptıracaksın. E ben de öyle yapim madem.Kuzum ben doğuda devlette yer bulduysam sen İzmir de bulursun. Yaptırılıyor devlette benim bildiğim
Güle güle kullanın canım.
Yaa harika. Varya şimdiki aklım olsa en başından şehir hastanesine gidermişim. Aylardır kaç paralar ödemeye gerek yokmuş gerçekten. Ben randevu alıp hemen gideyim şehir hastanesine. Oradaki perinatolog da baksın detaylıya ayrıca iyi olur iki yerde takip. Ama doğumu özelde yaparım. Devlet hastaneleri için bir kaç yorum okudum. Yıl 2023 olmuş hala daha kadınları uyuşturmadan dikenler varmış. Katlanamam öyle şeylere.Bende özel bir kliniğe gidiyorum doğum anlaşmalı bir hastanede yapılacak sezeryana şimdiki fiyatı 24 bin diyor , şeker testini 2 kez yapıldı bana araştırma hastanesinde yaptırdım aynı zamanda orda da ayda 1 perinatologa gidiyorum hiç para ödemedim , sadece şekerli içeceği eczaneden ben aldım o da ucuz zaten
Sulu akıntım bnımde var, son 15 gundur gunde 1 kez sulu akıntım gelıyorKonuşmaları okuyamadım hiç aranızda sulu akıntı yada amnisure testi yaptıran yada böbrek taşı olan var mı
Aldım kuzum nebülizatör de. Ama benim de alerjik rinitim var. Bebişte olma ihtimali de var malum. O yüzden almak istiyorum açıkçasıBende sürekli bakıyorum ölçüyor mu diye delirdimhava nemlendiricisi büyük cihazlardan daha hiç düşünmedim gerek var mı yok mu diye canım oda nemi bakıyorum termometreden hep iyi nexus el nebülizatör vardı ya ondan düşünüyorum galiba sadece
O zaman mantıklı canım araştırdın mı ne alacaksınAldım kuzum nebülizatör de. Ama benim de alerjik rinitim var. Bebişte olma ihtimali de var malum. O yüzden almak istiyorum açıkçası
Öyle düşündüm kuzum. Ben genel olarak randevu bulsam ikisiyle götürürdüm mesela. Şimdi acile vs gidince doktor çağırdı beni zaten. İçim rahat etsin diye de gideceğim iki doktora birden. Samsun’da olsam kesinlikle ondokuz Mayıs üniversitesine giderdim kontrollere falan meselaeneee sen şeker yüklemesini devlette mi yaptıracaksın. E ben de öyle yapim madem.
Ben de bilmiyorum kuzum hangisini alsam. Önceliğim nemlendirici olur tabi ki. Ama karar vermedim henüzGüle güle kullanın canım.
Ben hem hava nemlendiricisi hem de hava temizleyicisi alacağım. Hamile kalmadan önce kendim için çok istedim bir türlü fırsat olmamıştı. Şimdi bebişe de yarar. Hava temizleyicisi ilk xiaomi düşünmüştüm ancak vazgeçtm. Philps almaya karar verdim. Hava nemlendiricisi için hala emin değilm. Bu e bebekte satılanlardan hangisi daha iyi etkili ise onu alırım sanırım.
Yok kuzum ben araştırmadım henüz. O yüzden sordum buraya belki araştıran alan vardır tecrübeli anneler bilir dedimO zaman mantıklı canım araştırdın mı ne alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?