Ellerine sağlık, nasıl güzel olmuşKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlık, nasıl güzel olmuşKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
![]()
Malesef yoğurt sevmiyorum ya ondan tüketmiyorumBir de kızlar sizce yoğurdu nasıl tüketebiliriö daha çok? Ben çok nadir tüketiyorum da. Aslında başlarda midem bulanırken yiyordum sonradan bıktım
10 kilo bendenKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz
10 kilo benden![]()
Ben diyetdeyim ondan hala 10 kilo gösteriyor diyet olmasa çoktan artmıştıilkde 21 kilo almistim. Buda oyle olucak galiba. Bir tek hamilelikte kilo alabiliyorum.
Evet evet eskiler her konuda haksız değiller, haklı oldukları şeyler de varYa o hoşaflar çok iyi oluyor gerçekten ben de kendim yapmıştım doğumdan önce, eve gelip onları içtim hep sezaryende kabız olma sıkıntısı falan oluyor o da zorluyor demişlerdi birkaç gün. Belki onların etkisindendir hiç zorluk yaşamadım. İyi hatırlattın yine yaparım inşallah![]()
23+4 4,5-5 kg almışım ben de sanırım. Bu hamileliğimde biraz daha fazla alıyorumKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz
Yok kuzum ben yapamam bu konuda hiçbir anlayışım yokSağol kuzucumsen de yap çok kolay vallahi. Sıfır yetenek ben başardım
![]()
Diyorlar evetAma tüketin diyorlarbir yolunu bulmam lazım
ayran yapıyordum attık o da midemi bulandırmaya başladı
Sen bilirsin kuzum ama benim ilk el emeğim diyebilirimYok kuzum ben yapamam bu konuda hiçbir anlayışım yok![]()
Ben de hepsine zorluyorum. Öğüre öğüre yemek yiyorum bazenDiyorlar evetsüt yumurta yerine tüketiyorum zorlamak istemiyorum kendimi
Meze gibi şeylerde seviyor musun yoğurdu? Yoğurtlu o kadar çok meze var ki, yoğurt miktarını arttırıp yiyebilirsin belki ekmek üstü falan mideni de tutar hem aromatikleri azaltıp ana malzemeleri çoğaltarak yaparsanAma tüketin diyorlarbir yolunu bulmam lazım
ayran yapıyordum attık o da midemi bulandırmaya başladı
İlk günden ben öyleyim hiçbir şeyi kendime zorlamadım belkide ondan midem az bulandıSen bilirsin kuzum ama benim ilk el emeğim diyebilirim
Ben de hepsine zorluyorum. Öğüre öğüre yemek yiyorum bazen![]()
Hahah aslında battaniye/yatak örtüsü fiyatlarına bakarsan yine daha ucuza gelirAl kuzum çok güzel. Ben yine ip aldım şimdi de minnoş köpüşüme aynısından yapcamip ucuz olsa kendi yatağıma battaniye yapcam
![]()
Evet kuzum kendim yaptım parmaklarım Cem Yılmaz'ın Arog filmindeki gibi kaldıKendinmi yaptın?hayatda yapamam ben
çok güzel olmuş
![]()
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık, nasıl güzel olmuşSağlıkla giydiği günleri de görün inşallah
youtube linki varsa isterim
![]()
Kuzum bende ilk zamanlar heycanla cok araştırmıştım ordan aklımda kalmış eski kaşar diyeBen de bunu merak ediyorum. Katkı maddesi olmayan kaşar yesek? Bir de mesela ben çok yiyemiyorum bişeylere katsam da yesem oluyor mu mesela?Sevm57
Evet meze çok severim. Bir de öyle zorlayayım bakalımMeze gibi şeylerde seviyor musun yoğurdu? Yoğurtlu o kadar çok meze var ki, yoğurt miktarını arttırıp yiyebilirsin belki ekmek üstü falan mideni de tutar hem aromatikleri azaltıp ana malzemeleri çoğaltarak yaparsan![]()