Ben bu konuda kesin kararlı diğilim şimdilik bizde çocuklar öyle büyüdü hiçbir sorun olmadı çok şükür kolayından diğil aksine onu giyindir et hep uğraşmak demek birde boş alıyoruz hep gelişimi için hiçbir sorun olmuyor
Kaç kilo kediler kuzum? Benim minnoş 12-13 kilo. Ama benim ki hiç oralı değil. Yatağına yatabilir ama başta alıştırıp sözümü dinletirim. Bizimle 2 aylıktan beri. Söz de dinler çıkma gitme dersem gitmez yani
Kaç kilo kediler kuzum? Benim minnoş 12-13 kilo. Ama benim ki hiç oralı değil. Yatağına yatabilir ama başta alıştırıp sözümü dinletirim. Bizimle 2 aylıktan beri. Söz de dinler çıkma gitme dersem gitmez yani
Sinekliğin kenarları demir çerçeveli icide çelik beşikten büyük içine düşmez baya iyi olur inşallah camada takıyorum bir süre öyle devam eder bebek kendini korumayı öğrenince açarım artık
iki kedim var bi tanesi 9 senedir diğeri6-7 senedir bende ikisi de benim kızım evladım ama büyüğüyle çok daha farklı br bağımız var bildiğin bu ara bebek gibi kucağımda durmak istiyor sürekli yüzümü yalıyor karnıma yatıyor inş çok kıskançlık yaşamayız doğunca
Kızlar hastane için bu pijamadan alacak olan varsa 1-2 beden büyük alın şimdi geldi de 64 kiloyum L beden aldım ama tam oldu doğumda düğmeleri kapanmaz iade edip xl alıcam bakalım
iki kedim var bi tanesi 9 senedir diğeri6-7 senedir bende ikisi de benim kızım evladım ama büyüğüyle çok daha farklı br bağımız var bildiğin bu ara bebek gibi kucağımda durmak istiyor sürekli yüzümü yalıyor karnıma yatıyor inş çok kıskançlık yaşamayız doğunca
Benim oğlanda öyle başıma sarılarak uyur yedi yaşında bebekliginden beri benle yapışık yaşarız evde eşimden bile kıskanır eşim sarilarak uyursa gelir üstüne oturur aramıza yatar falan gerçekten çok başka bir bağımız var çok merak ediyorum bebeyle nasıl olacaklar
Kızlar hastane için bu pijamadan alacak olan varsa 1-2 beden büyük alın şimdi geldi de 64 kiloyum L beden aldım ama tam oldu doğumda düğmeleri kapanmaz iade edip xl alıcam bakalım
Bende 1 tane lohusa takım aldım ama bunlarda cok iyi oluyor dediler ilk zamanlar icin emzirmede de sezeryan olursak dikis yeri icin de iyiymis ay yikayinca cekiyosa acaba xxl mi alsam ki