Ahahahha ben de bugün durduk yere ağladım. Ama sebep kesinlikle yok. Sonra niye ağlıyorum ben diye güldüm. Köpüşüm de içerideydi ben ağlayınca geldi bacaklarıma yattı ağlama der gibi
Benimki et yiyince coşuyor maşallah tekmeleri şiddetli detaylı ultrasonda ultrason cihazına vurdu doktor bile şaşırdı videoya alabiliyorum karnımı belli oluyor sıpa kedim yakalamaya çalışıyor falan göbeğimdeki hareketini görüp benim plesantası arka duvarda bide iç karnım yok baya fark ediliyor
Birde kızlar benim ev dubleks yatak odasıda yukarda yani bizim üstte kimse yok kombini yakıyoruz tabi yukarı zor ısınıyor ben bile dışarda soğuk olunca üşüyorumsa çocuğu hiç düşünmüyorum kaç defa sistit olan biriyim soğuktan..ama tabi aşağısı bende sıcacık o zaman rahat giyindiririm çünkü terleyince sonu hastalık oluyor
Birde kızlar benim ev dubleks yatak odasıda yukarda yani bizim üstte kimse yok kombini yakıyoruz tabi yukarı zor ısınıyor ben bile dışarda soğuk olunca üşüyorumsa çocuğu hiç düşünmüyorum kaç defa sistit olan biriyim soğuktan..ama tabi aşağısı bende sıcacık o zaman rahat giyindiririm çünkü terleyince sonu hastalık oluyor
Ben ilk 2 ay yani kış için uzun kollu zıbın aldım, üzerınede uzun kol badi giydırecegım, yaza sıfır kol zıbına gecerız.
Bna tek kat kol ince geliyor bebiş için
Bn bile bazen evde yelek giymeden tek kat pijamayla üşüyorum
Yatak odalar kendi odası yukarda ya ondan mecburum Allah'tan burda çok soğuk geçmiyor havalar mesela şimdi yukarı çok iyi öyle olsa bende rahat ederim ama kar yağarken çok soğuk oluyor karda zaten çok az yağar buralara işte o zaman tabi ben çok giyindiririm çünkü kendim duramıyorum bile
Yatak odalar kendi odası yukarda ya ondan mecburum Allah'tan burda çok soğuk geçmiyor havalar mesela şimdi yukarı çok iyi öyle olsa bende rahat ederim ama kar yağarken çok soğuk oluyor karda zaten çok az yağar buralara işte o zaman tabi ben çok giyindiririm çünkü kendim duramıyorum bile
Neeeööy Allahım cidden mi ya nasıl yani djdjdjdj sesli güldüm djdjjd cahillik pek zor djdjdj içinden ilk attığım düz renkli, üstünden de bu desenli olan ve alta da patikli alt pijama olmayacak mı yani mesela içine hep düz şeyler aldım üstünden giydireceklerim de böyle desenli ama yine çıtçıtlı bakıyordum ben ya