Merhaba arkadaşlar ben de Mart annesi olcam sanırım. Nisan başı gibi tahmini doğum tarihim ama kısmet olursa sezeryan olcağı için Marta denk gelcek büyük ihtimalle
Kızlar ben ne güzel diyetisyen eşliğinde yürütüyordum süreci ama araya tatil vs girince aksattım baya. Diyetisyene en son gittiğimde 57 kiloydum bugün tartıya çıktım 60 olmuşum daha 11+3deyim. Bu aylardan sonra da kilo verilir mi sizce ya
Çok heyecanlı oluyor benimde yarın kontrolüm inşallah 11+3 uz bizde bakalım inşallah yarın bebisimizi görmeye giderken ablasını da götüreceğiz inşallah ablası hepimizden heyecanlı sürekli karnımı seviyor karedesni soruyor bakalım doğunca da inşallah böyle devam eder
12. Haftada bazen cinsiyet belli olabiliyor. Ben öncekinde öyle öğrenmiştim. Tam 12+1 de. Eğer cihaz iyiyse ve bebek gösteriyorsa. Biz de bu sıralar öğrenebiliriz yavaş yavaş
12. Haftada bazen cinsiyet belli olabiliyor. Ben öncekinde öyle öğrenmiştim. Tam 12+1 de. Eğer cihaz iyiyse ve bebek gösteriyorsa. Biz de bu sıralar öğrenebiliriz yavaş yavaş
Kızlar ben ne güzel diyetisyen eşliğinde yürütüyordum süreci ama araya tatil vs girince aksattım baya. Diyetisyene en son gittiğimde 57 kiloydum bugün tartıya çıktım 60 olmuşum daha 11+3deyim. Bu aylardan sonra da kilo verilir mi sizce ya
tabiki verilir üzmeyin kendinizi benim çok kilolu olup ilk 3 ayda +9 kilo alan bir tanıdığım vardı kendisi doğuma giderken hamile kaldığı ilk günden çok daha zayıftı :) diyetisyeni öyle güzel liste yapmıştı ki ona kendisi resmen zayıfladı bebeği 3,5 kilo civarında doğmuştu :)