Çok heyecanlı oluyor benimde yarın kontrolüm inşallah 11+3 uz bizde bakalım inşallah yarın bebisimizi görmeye giderken ablasını da götüreceğiz inşallah ablası hepimizden heyecanlı sürekli karnımı seviyor karedesni soruyor bakalım doğunca da inşallah böyle devam eder
Benimde işimde bir kuşku var sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum sabahtan beri ağlıyorum çok etken kalktım uyku da tutmadı içim çok huzursuz ağrılarım da çok belim ve rahim bölgem ağrıyor perşembe gideceğime şimdi doktor randevumu erkene aldım hastaneye gidiyorum en azından iyi mi bebekler bi bileyim içim rahatlasın niye böyle hissediyorum bilmiyorum çok mutsuzum
Benimde işimde bir kuşku var sanki bir şey olmuş gibi hissediyorum sabahtan beri ağlıyorum çok etken kalktım uyku da tutmadı içim çok huzursuz ağrılarım da çok belim ve rahim bölgem ağrıyor perşembe gideceğime şimdi doktor randevumu erkene aldım hastaneye gidiyorum en azından iyi mi bebekler bi bileyim içim rahatlasın niye böyle hissediyorum bilmiyorum çok mutsuzum
Bir şey de olmadı çok şükür ama içim bi huzursuz eşimin hareketleri de hep gözüme batıyor zaten havalar sıcak bunaldım aşırı her şeyden nefret etmeye başladım bugün yani hiç iyi hissetmiyorum kendimi niye böyle düşünüyorum bilmiyorum çok garip yani sinirlerim alt üst durumda
Bir şey de olmadı çok şükür ama içim bi huzursuz eşimin hareketleri de hep gözüme batıyor zaten havalar sıcak bunaldım aşırı her şeyden nefret etmeye başladım bugün yani hiç iyi hissetmiyorum kendimi niye böyle düşünüyorum bilmiyorum çok garip yani sinirlerim alt üst durumda
Kuzum sende kalp dinleme cihazı satın alsana sen yanlis hatirlamiyorsam ikizlere hamileydin instagramda bi fenomen var o da ikizleri oyle takip ediyo benim komsumda oyle takip ediyor kalp atislarini gün asiri dinliyolar icin rahatlar yoksa böyle stresle gecmez zaman valla
Ya ben dedim ya düşükten dolayı hala uzanıklıyım iğneler fitil var bende.Benim hiç akıntım olmadı bende fitil olduğu için geri akıyor o ama onun akıntısı
tabiki verilir üzmeyin kendinizi benim çok kilolu olup ilk 3 ayda +9 kilo alan bir tanıdığım vardı kendisi doğuma giderken hamile kaldığı ilk günden çok daha zayıftı :) diyetisyeni öyle güzel liste yapmıştı ki ona kendisi resmen zayıfladı bebeği 3,5 kilo civarında doğmuştu :)
Ya ben dedim ya düşükten dolayı hala uzanıklıyım iğneler fitil var bende.Benim hiç akıntım olmadı bende fitil olduğu için geri akıyor o ama onun akıntısı
Hormonal duygu değişiklikleri olucak bu aralar canım endişe etme. İyidir bebekler. Bana da bi gün hiç kendisini hissettirmeyip ertesi gün dizlerime kadar kramp hissettiğim oluyor. Ama çok şükür herşey yolunda sende de öyledir
kızlar ben çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım günde 1 adet öğle yemeğinden sonra özellikle maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum mideme çok iyi geliyor bir zararı olur mu sizce?
Kan tahlili çoktan ben yaptırdım..yaparsan bakar tabi..benimde rahat diğil ben 9 haftada görmüştüm şimdi büyümüşmü diye kafayı yeyicem çok zaman oldu görmeyeli..bende belirtilerde yok gayetde demek olar iyiyim ondan tamamen günlerim gecmiyor
kızlar ben çok araştırdım ama net bir cevap bulamadım günde 1 adet öğle yemeğinden sonra özellikle maden suyuna yarım limon sıkıp içiyorum mideme çok iyi geliyor bir zararı olur mu sizce?
Yaaaaaa ağlarımmmmmm bak sen bunu yazdın ben yine ağlıyorum offf çok gitmek istiyorum bu doktor yok zararlı yok gelme vs dedi eşim götürmüyor onun yüzünden. Yap yapma birşeyler dedi mi kuzum bi de yemek üzerine bişeyler dedi mi
Kan tahlili çoktan ben yaptırdım..yaparsan bakar tabi..benimde rahat diğil ben 9 haftada görmüştüm şimdi büyümüşmü diye kafayı yeyicem çok zaman oldu görmeyeli..bende belirtilerde yok gayetde demek olar iyiyim ondan tamamen günlerim gecmiyor