- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ben de yeni bitirdim progestanı . Doktorum tansiyon düşüklüğü yapar demişti zaten. O yüzden başım dönmeye başlayınca tuz yaladım biraz. 10 gün böylelikle sağ Salim geçti şükür. Bir de ilacı içince 1-1 buçuk saat hiç kalkmıyordum o zaman da rahat geçirdim11 haftalik progestan beni mahvetti basim.felaket donuyor ayakta duramiyorum yataga zor attim kendimo
Teşekkür ederim sağolunEkledim canım
2 haftadan fazla yattım kanama yüzünden çok şükür iyiyizKizlar bugun muayneye gittim dr kese arkasinda kanama alani var dedi progeston ilac verdi başina gelen varmi cok korkuyorum
Geçende bende hissettim öyle. Ama farkettim ki özellikle çok yemek yediğim günler bu şekilde hissediyorum. Sanırım bebeğin alanını çok daraltmıcazKızlar benim nefesim daralıyor konuşurken sesim çatlamaya başlıyor nefes alamadığım için. Telefonda falan çok zorlanıyorum. Sizde de öyle oluyor mu?
ben kahverengi lekelenmeye 2 kez falan yaşadım doktorum normal olduğunu söylemişti üstüne görme yerleşme vb oluyor demiştiKızlar koyu kahverengi - siyaha yakın lekelenmem olduğu için progestan kullandım . Yeni bitti sayılır. Çok özür dilerim ama tarif etmek için söylüyorum , azönce beyaz saydam akıntımın içinde böyle açık kahverengi yine akıntı vardı çok az. Bir şey olur mu
Benim doktorum da bunun yaşanmasını çok istemeyiz deyip progestan vermişti . Yani zaten çok koyu renkli gelmedi bir de tek seferde geldi .. inşallah tekrarlamazben kahverengi lekelenmeye 2 kez falan yaşadım doktorum normal olduğunu söylemişti üstüne görme yerleşme vb oluyor demişti
benim kese çevresinde vs kanama yoktu sizde kanama var mıydı? sanırım oda önemli bir detay.. inşallah ama inşallah tekrarlamazBenim doktorum da bunun yaşanmasını çok istemeyiz deyip progestan vermişti . Yani zaten çok koyu renkli gelmedi bir de tek seferde geldi .. inşallah tekrarlamaz
Yok kese etrafında kanama Alanı yok demişti bana dabenim kese çevresinde vs kanama yoktu sizde kanama var mıydı? sanırım oda önemli bir detay.. inşallah ama inşallah tekrarlamaz
Ah çok geçmiş olsun, benim de bazen migren ağrılarım tutuyor, günlerce kıvranıyorum. Doktorum sıkı sıkı tembihledi, arveles asla alma, ağrı olunca sadece parol içebilirsin dedi, onun da dozu kontrollü. Siz de mutlaka doktorunuza danışın, ben çok mecbur kalırsam parol alıyorum. Onun dışında ağrım olunca başımı ıslak bezle sıkıca sarıp uyuyorum. Bir de nemli havalarda çok artıyor, o yüzden nem oranı görece az olan yerlere gitmek iyi geliyor.Kızlar ya size bişey danışayım galiba hormonlardan sürekli migrenim tutuyor tabi ilacda icemiyorum. Soguk uyguluyorum, patates sariyorum, vicks suruyorum şakaklara baska bi yontem bilen varmı valla beni perisan etti sabaha kadar uyuyamadim agridan. Bugün midemde bulaniyor surekli valla ilk hamileligimde ne migrenim tutardi ne midem bulanirdi kızımda rahattim 9 ay hic zorluk cekmedim
Dr hap verdi ben fitili oldugunu bilmiyordum keske fitilini yazsaydıNiye fitil olarak kullanmıyorsunuz? Fitil olarak kullandığızda öle bir yan etki yapmıyor
Panadol migrestop icilebilir dr soyledi benim de migrenim var dr soyleyin onerirse icin cok faydali hemde hafif agır degilAh çok geçmiş olsun, benim de bazen migren ağrılarım tutuyor, günlerce kıvranıyorum. Doktorum sıkı sıkı tembihledi, arveles asla alma, ağrı olunca sadece parol içebilirsin dedi, onun da dozu kontrollü. Siz de mutlaka doktorunuza danışın, ben çok mecbur kalırsam parol alıyorum. Onun dışında ağrım olunca başımı ıslak bezle sıkıca sarıp uyuyorum. Bir de nemli havalarda çok artıyor, o yüzden nem oranı görece az olan yerlere gitmek iyi geliyor.
Bende tam yatmadan once iceyim artik ay nasil bi bas donmesiydi yatagi zor buldumBen de yeni bitirdim progestanı . Doktorum tansiyon düşüklüğü yapar demişti zaten. O yüzden başım dönmeye başlayınca tuz yaladım biraz. 10 gün böylelikle sağ Salim geçti şükür. Bir de ilacı içince 1-1 buçuk saat hiç kalkmıyordum o zaman da rahat geçirdim
Evet gerçekten çok etkili . Dediğim gibi tuz iyi geliyor . Tansiyonu dengeliyor.Bende tam yatmadan once iceyim artik ay nasil bi bas donmesiydi yatagi zor buldum
Geçende bende hissettim öyle. Ama farkettim ki özellikle çok yemek yediğim günler bu şekilde hissediyorum. Sanırım bebeğin alanını çok daraltmıcaz
Kırmızı ve akışkan olmadıkça endişelenme kahverengi eski kan demek oluyorKızlar koyu kahverengi - siyaha yakın lekelenmem olduğu için progestan kullandım . Yeni bitti sayılır. Çok özür dilerim ama tarif etmek için söylüyorum , azönce beyaz saydam akıntımın içinde böyle açık kahverengi yine akıntı vardı çok az. Bir şey olur mu
Çok tesekkur ediyorum parol aliyorum fakat hiç fayda etmiyor islak bezi bende bi deniyeyimAh çok geçmiş olsun, benim de bazen migren ağrılarım tutuyor, günlerce kıvranıyorum. Doktorum sıkı sıkı tembihledi, arveles asla alma, ağrı olunca sadece parol içebilirsin dedi, onun da dozu kontrollü. Siz de mutlaka doktorunuza danışın, ben çok mecbur kalırsam parol alıyorum. Onun dışında ağrım olunca başımı ıslak bezle sıkıca sarıp uyuyorum. Bir de nemli havalarda çok artıyor, o yüzden nem oranı görece az olan yerlere gitmek iyi geliyor.
Ayyy çok sevindim .. çok şükür kırmızı gelmedi hiçKırmızı ve akışkan olmadıkça endişelenme kahverengi eski kan demek oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?