2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
11 haftalik progestan beni mahvetti basim.felaket donuyor ayakta duramiyorum yataga zor attim kendimo
Ben de yeni bitirdim progestanı . Doktorum tansiyon düşüklüğü yapar demişti zaten. O yüzden başım dönmeye başlayınca tuz yaladım biraz. 10 gün böylelikle sağ Salim geçti şükür. Bir de ilacı içince 1-1 buçuk saat hiç kalkmıyordum o zaman da rahat geçirdim

Kızlar benim nefesim daralıyor konuşurken sesim çatlamaya başlıyor nefes alamadığım için. Telefonda falan çok zorlanıyorum. Sizde de öyle oluyor mu?

Kızlar benim nefesim daralıyor konuşurken sesim çatlamaya başlıyor nefes alamadığım için. Telefonda falan çok zorlanıyorum. Sizde de öyle oluyor mu?
Geçende bende hissettim öyle. Ama farkettim ki özellikle çok yemek yediğim günler bu şekilde hissediyorum. Sanırım bebeğin alanını çok daraltmıcaz

Kızlar koyu kahverengi - siyaha yakın lekelenmem olduğu için progestan kullandım . Yeni bitti sayılır. Çok özür dilerim ama tarif etmek için söylüyorum , azönce beyaz saydam akıntımın içinde böyle açık kahverengi yine akıntı vardı çok az. Bir şey olur mu

ben kahverengi lekelenmeye 2 kez falan yaşadım doktorum normal olduğunu söylemişti üstüne görme yerleşme vb oluyor demişti

ben kahverengi lekelenmeye 2 kez falan yaşadım doktorum normal olduğunu söylemişti üstüne görme yerleşme vb oluyor demişti
Benim doktorum da bunun yaşanmasını çok istemeyiz deyip progestan vermişti . Yani zaten çok koyu renkli gelmedi bir de tek seferde geldi .. inşallah tekrarlamaz

Benim doktorum da bunun yaşanmasını çok istemeyiz deyip progestan vermişti . Yani zaten çok koyu renkli gelmedi bir de tek seferde geldi .. inşallah tekrarlamaz
benim kese çevresinde vs kanama yoktu sizde kanama var mıydı? sanırım oda önemli bir detay.. inşallah ama inşallah tekrarlamaz

kızlar aranızda huysuz bacak sendromu olan var mı ben 27 yaşındayım 25 yaşımdan beri bu illeti çekiyorum ailede genetik bazen delirecek gibi oluyorum aranızda benim gibi varsa çözümü neler? daha ileri ki dönemde çok sıkıntı çıkarabilir bana bu illet ya

Ah çok geçmiş olsun, benim de bazen migren ağrılarım tutuyor, günlerce kıvranıyorum. Doktorum sıkı sıkı tembihledi, arveles asla alma, ağrı olunca sadece parol içebilirsin dedi, onun da dozu kontrollü. Siz de mutlaka doktorunuza danışın, ben çok mecbur kalırsam parol alıyorum. Onun dışında ağrım olunca başımı ıslak bezle sıkıca sarıp uyuyorum. Bir de nemli havalarda çok artıyor, o yüzden nem oranı görece az olan yerlere gitmek iyi geliyor.

Panadol migrestop icilebilir dr soyledi benim de migrenim var dr soyleyin onerirse icin cok faydali hemde hafif agır degil

Bende tam yatmadan once iceyim artik ay nasil bi bas donmesiydi yatagi zor buldum

Kırmızı ve akışkan olmadıkça endişelenme kahverengi eski kan demek oluyor

Çok tesekkur ediyorum parol aliyorum fakat hiç fayda etmiyor islak bezi bende bi deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…