2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vitaminlere 3.aydan sonra başlayacağız dedi benim doktorum da . şuan sadece folik asit kullanıyorum . Bence vücuda çok yükleme yapmaya da gerek yok .

onu kullanıyorum zaten 2 yıldır falan
Benim saç dökülmem de arttı canım . Karın bölgemdeki tüyler de arttı. Yüzüm de sivilcelendi. Yakında göbeğim iyice belli olunca neye benzicem acaba . Gördüğüm hamileler hep bi güzelleşiyor yanaklarına kan geliyor yüzü parlıyor ay gibi. Ben bi saçma oldum

Detaylı ultrason 20. Hafta diye biliyorum. İkili tarama da 11 -14 hafta arası diyorlar. Ama 10+ haftayı 11 e dahil olarak mı söylüyorlar bilmiyorum
Ya ben de görev yerime gitmeden memlekette yaptırmak için düşündüm. 10+2 de gideceğim yola. Doktora sorarım olur derse gitmeden yaptırsam daha içim rahat olur

kızlar ben de 11 haftalığım şuan lekelenme falan hiç yok ama yeşil böyle afedersiniz sümüksü akıntı oluyor . Kaşıntı yanma falan hiç yok endişelenmeli miyim

valla bende azda olsa sivilcelendim böyle beti benzi atmış derler ya aynen o şekildeyim :/

Kizlar bugun muayneye gittim dr kese arkasinda kanama alani var dedi progeston ilac verdi başina gelen varmi cok korkuyorum

Kizlar bugun muayneye gittim dr kese arkasinda kanama alani var dedi progeston ilac verdi başina gelen varmi cok korkuyorum
Benimde var canım progestan her akşam 2 tane ve kalçadan Proluton iğne hafta da 1 vuruluyorum şuan kanama aktif yok ama içerde kanama alanı var aynı zamanda kan sulandırıcı da kullanıyorum kanama olduğu zaman da oldu ama yatıp dinlendim bol su içtim geçmişti yine oldu

Kızlar akşamları kötü oluyorum ben ya, bu mide bulantısı azaldı yok gibi belli prilamdandır mide bulantısının azalması, ama akşamları karnım davul gibi şişiyor hatta bazen patlıcakngibi acıyo, gazda var ne yesem aynı, rezene içiyorum vs ama yok bu her akşam böle mi olacak

Benim başıma gelmedi ama çevremde çok duydum korkma sadece tedbirli ol, doktorun dediklerini ihmal etme. Bi arkadaşım sürekli hastaneye yatıyordu kanama yüzünden ama h bişi olmadı doğum yaptı şuan 4 yaşında çocuğu

Merhaba hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah .beni gruba aldınız mı acabw

Kızlar keseden cinsiyet tahmini yapıyordunuz banada yapar mısınız 8 haftalık daha

Eklentiler

• 20230822_153427.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…