2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288

B Buddy x . 30 05.06 kese 4+3

kızlar benim çookk ciddi saç dökülmem var öyle böyle değil kel kalıcam ödüm kopuyor vitaminsel sıkıntım da yoktu testlerde önerebileceğiniz şeyler var mı
Benim de çok dökülüyor, aslında bu dönemde progesteron etkisiyle canlanıp gürleşmesi gerekirken niye böyle, canım sıkılıyor. Bebek bütün vitaminleri sömürüyor galiba

Dr hap verdi ben fitili oldugunu bilmiyordum keske fitilini yazsaydı
canım aynı hap hem yutabiliyorsun hem de fitil olarak kullanabilirsin benim işim yoksa onu içiyorum misler gibi uyuyorum ama işim varsa fitil olarak alıyorum ama yarım saat ayağa kalma
benim de tansiyonum hep düşük 9-5 8-6 gibi gidiyor devamlı

Selam kizlar bugün tam tamina 10+5 olduk..
2-3 günden beri kuyruk sokumum agriyor ve ara ara sinir sıkışması yaşiyorum.. okuduğum heryerde normal diye yaziyo ya bakalim kontrole gidince sorcam.. Allah bebeklerimizi saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin

Aaa tamam canim dr sorayim bi peki bas agrisi oluyormuydu sizde

Kızlar benim nefesim daralıyor konuşurken sesim çatlamaya başlıyor nefes alamadığım için. Telefonda falan çok zorlanıyorum. Sizde de öyle oluyor mu?
Evet ben özellikle iş yerinde sürekli konuştuğum için nefes nefese kalıyordum bir de hararetli bir konuşmaya dönüyorsa eyvahlar olsun ben orda direk bitiyorum zaten oturup susuyorum kalp atışımda o an hızlanmaya başlıyor farkediyorum

Benim de çok dökülüyor, aslında bu dönemde progesteron etkisiyle canlanıp gürleşmesi gerekirken niye böyle, canım sıkılıyor. Bebek bütün vitaminleri sömürüyor galiba
evet bende hamilelikte gürleşiyor doğum sonrası çok dökülme oluyor diye biliyordum böyle giderse doğum sonrasına kafamda saç kalmayacak :/

Cnm bn bu hastalıgı bılıyorum, bnım bazı arkadaslarımda var, illet bışy..

Yatarken yatagın altına sabun falan koyuluyor ama tam bılemıcem
İnternetten bı arastırsana sabun işini

bazı doktorlar maalesef satış politikası haline getirmişler bu testleri ya ..

İki farkli kadin doguma gittim daha ikili test yapmadan elime nipt testi icin brosurleri sikistirdi. Cok guvenilir test soyle boyle. Bu forumda bu testi yapip hatali sonuc elde edenler var diye okudum. Siz ne dusunuyorsunuz

Merhaba kızlar. 12+1 günlük hamileyim.
Yaş 31
3. Çocuğum inşAllah
Sat 30 mayıs
Kese ve Kalp atışı 6+3
Dün 2li tarama yaptırdım. Ense kalınlığı çok şükür nolmal çıktı. Nazal kemiği oluşmuş dendi. Kan sonucunu nasibse 10 gün sonra alacağım. Cinsiyetide sonuçları aldığım zaman öğrenmek istediğim için sormadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…