İki farkli kadin doguma gittim daha ikili test yapmadan elime nipt testi icin brosurleri sikistirdi. Cok guvenilir test soyle boyle. Bu forumda bu testi yapip hatali sonuc elde edenler var diye okudum. Siz ne dusunuyorsunuz
Dün doktor da aynı şeyi bende yaşadım. 3 sene önceki gebeliğimde direk ikili test yapılmıştı hiç nipt bilmiyordum o zamanlar kimse de söylememişti nipt çok detaylı da bilmiyorum doktor sadece cinsiyeti net ve erken öğrenmiş olursun dedi dün cinsiyeti öğrenmek için değildir sadece ama detaylı araştırmak gerek ya da bilen biri varsa yanıtlarsa çok güzel olur
İki farkli kadin doguma gittim daha ikili test yapmadan elime nipt testi icin brosurleri sikistirdi. Cok guvenilir test soyle boyle. Bu forumda bu testi yapip hatali sonuc elde edenler var diye okudum. Siz ne dusunuyorsunuz
Benim doktorum hiç niptden bahsetmedi. ikili taramayı yaparız 11. Haftada dedi.ben kendim açtım konusunu fetal dna varmış diye. Evet istersen onu yaptırabiliriz dedi konu kapandı öyle kaldı. Eylülde gittiğimde öneririm derse nipt yaptrcam gerek yok derse bakacağım duruma göre.
Kızlar merhaba bende bugün 8 haftalık hamileyim 2 tane oğlum var cok şükür bu 3.kiz olur belki diye umudum var kalp atışı 2 hafta önce 140 ti genelde kız bebeklerin 140 ve üzeri oluyormuş erkek de 140 altında oluyormuş iki evladımdada 11 haftalık Ken öğrendik bakalım bu yavrum ne olacak herkese sağlıklı evlatlar versin inşallah bu gebelikten önce 1 düşük 1 kürtaj var ama Allah öyle büyük ki insan herseyin üstesinden geliyor sabır ve dua ile
Sevgili anneler size bir şey danışmak istiyorum şu an 6+5 gebeliğim görünüyor nasip olursa Nisan annesiyim fakat sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 5+3 de kese gördük kuş gözü kadar 6+3 de yolk saç vs görürürm kalp atışı duymasam bile dedim ama bebekte yolk saçta yoktu . Düzelir mi sizce kese büyümüş adet tarihine göre bakıyoruz ama be zaman döllenme gerçekleşti bilemeyiz dedi doktor . Muhtemelen 14 gün sonra yumurtlama görmüştüm reglden sonra kesemi de 4+3 gibi görünüyor demişti sizce kalp atılı duyar mıyım. Her hafta kontrolüm var stresliyim sağlıksız hamilelik öyküm çok fazla olduğu için çok stresli doktora gitmek ana mecburuz bana dua edin lütfen geç duyan keseyi geç görev varsa cevap verebilir mi ?
Dün doktor da aynı şeyi bende yaşadım. 3 sene önceki gebeliğimde direk ikili test yapılmıştı hiç nipt bilmiyordum o zamanlar kimse de söylememişti nipt çok detaylı da bilmiyorum doktor sadece cinsiyeti net ve erken öğrenmiş olursun dedi dün cinsiyeti öğrenmek için değildir sadece ama detaylı araştırmak gerek ya da bilen biri varsa yanıtlarsa çok güzel olur
daha ultrason cihazına oturtmadan ben prensip olarak 3 aydan önce dinletmiyorum bilginiz olsun dedi herhangi bir problem olmadığını vs söyledi çok şükür kalp atışını izletti ama benimde hiç aklıma gelmedi sormak
Ben gittiğimde 6 haftalikti 140 atıyordu doktora sordum kız mı erkek mi diye 2 hafta sonraki kalp atışı na göre belli olur dedi ama bilmiyorim yinede de pazartesi günü kontrol e gidicem
Sevgili anneler size bir şey danışmak istiyorum şu an 6+5 gebeliğim görünüyor nasip olursa Nisan annesiyim fakat sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum 5+3 de kese gördük kuş gözü kadar 6+3 de yolk saç vs görürürm kalp atışı duymasam bile dedim ama bebekte yolk saçta yoktu . Düzelir mi sizce kese büyümüş adet tarihine göre bakıyoruz ama be zaman döllenme gerçekleşti bilemeyiz dedi doktor . Muhtemelen 14 gün sonra yumurtlama görmüştüm reglden sonra kesemi de 4+3 gibi görünüyor demişti sizce kalp atılı duyar mıyım. Her hafta kontrolüm var stresliyim sağlıksız hamilelik öyküm çok fazla olduğu için çok stresli doktora gitmek ana mecburuz bana dua edin lütfen geç duyan keseyi geç görev varsa cevap verebilir mi ?
Kuzum ben yaşadım bunu. Seni ne zaman çağırdı tekrar? Aynı şeyler bana da dendi. Hatta boş gebelik bile dedi. Sonra 5 gün sonra gittim hayır bebek var dendi sonra bi hafta sonra gittim kalp atışı duydum