2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Diyet nasıl yaşıyorsunuz helal olsun ben hep hamur işi yemek istiyorum canım sadece hamur işi istiyor ancak o zaman mide bulantımı engelleyebiliyorum
Ben de öyle canım tatlı çekmiyor ama her öğün hamur işi yesem yerim yani şuan daha dikkat edemiyorum ama cuma günü diyetisyenimin verdiği yeni listeye artık uymaya başlayacm

Vicks kullanmamızda sakınca yok muymuşşşş. Duruma göre ben de kullanayım

Cnm bnımde enfeksıyon var ama idrar kültürüm temz cıktıgı için antıbıyotık riskine gırmk istemıyorum dedi

Senınkı ne kisti kuzum?
Bnım 2 hafta önce 7-8 cm di
Çok moralım bozuktu, küçülür dıye bekledım hep dua ettım 4,5 cm e kdr küçülmüş çok sukur, bnımkı kanamalı kist idi

Bana eczaneden al dedi sonra ben marka önerisi isteyince elenetal dedi ama 1 veya 2 demedi hangisini alsam 8 haftayim şuan

şimdi şöyle ben hiç folik asit kullanmadığım için bana 1'i yazdı ilk önce bazı kadınlar hamile kalmadan 3 ay önce folik asit içmeye başlıyormuş bende öyle bir durum olmadığı için 1'i yazdı 1 bitince 2 dedi yazması bir şeyi değiştirmiyor zaten devlet karşılamıyor yine de yazmıştı işte

Cnm senın hastanede 585 tl muayne ucretı verdım
Dünki yanındaki hastanede 700 tl

Nyseki geçiciyım burda
Bnım muayenem 435 tl istanbulda

Cnm senın hastanede 585 tl muayne ucretı verdım
Dünki yanındaki hastanede 700 tl

Nyseki geçiciyım burda
Bnım muayenem 435 tl istanbulda
Ben 585 TL vermedim eşimin işinden çok az endirim var öyle faydalanıyorum canım.Geçiciysen iyi çünkü irelide detaylı ultrason olucak orda fiyatlar uçuk hatda kendi çalışanları bile farkında..testleri hiç demiyorum

Kızlar bana doktor sadece folik asit kullan dedi ilk 3 ay. Daha sonra başka vitaminler vereceğim dedi . Ama başkaları OMEGA içeren multivitaminler kullanıyor. Ben kendim gittim efa mom diye bi takviye aldım. 2 defa içtim tereddüt ettim onda da . Ama içim rahat etmiyor. Sadece folik asit aldığım için bebek başka vitamin alamıyor mu acaba diye düşünüyorum. 12. Haftadan önce kullanmak istiyorum. Doktora söylemedim ama daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…