2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
5+6 ydı galiba boş dediği zaman. 6+5 de duydum ben kalp atışını
Çokta erken boş gebelik demişler gerçekten saçmalık benim 6+3 kese var ama yolk saç dediğim gibi yok ana kese büyüyor takipte edelim dediler şükür inşallah haberini alırız her şey güzel bebek var diye belki hem bebek hem kalp atışı gelir haftaya şok eder bizimki belki biraz şaşırtmacalı gider belli olmaz nasip etsin rabbim bir OL a bakıyor

Gerçekten ben de kalp atışına kadar çok zorlandım. Bol bol dua edin. İnşallah bir dahaki gidişinde gör miniğini

Maşallah canım kalp atış hızını söyledi mi :)

Bende 11 haftaligim tup bebek oldugundan bu hafta progestron ilaclarimi biraktim .bu geciste kanama olabilecegini soyledi doktorum banada . Suan nasilsiniz kanamaniz durdumu
Brnim hic kanamam olmadi sadece kese arkasinda kan gorunuyor dedi onun icin veriyorum dedi ama progestan beni cok etkiledi afedersin mal gibiyim sizdede yan etkileri oldumu

Nefes darlığı bende de oluyor, merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum Çok enterasan, hamilelik ergenlikteki gibi sinirlilik, hormonal oynamalar, gelgitler, göğüslerde ağrı yapıyor ay sonra nefes darlığı, ter basması ve aklımın karışması eklenince menapoz mu diyorum bu nasıl şey, bir gün 13 yaşındayım, bir gün 53 vucudum karar veremedi

Brnim hic kanamam olmadi sadece kese arkasinda kan gorunuyor dedi onun icin veriyorum dedi ama progestan beni cok etkiledi afedersin mal gibiyim sizdede yan etkileri oldumu
Canm 8 haftalık gebeyim bende ilk haftadan beri 200 mg Protestan atıyorum sabah akşam ve haklısın ilaç aşırı etkili uyuşukluk uyku üşüme gibi yan etkiler yaptı bende de ama ilk üç ay kullanmak zorunda olduğum için mecbur kullanıyorum benimde tehlike var bu son ayım kesinlikle kanamam bu ilaç sayesinde kesildi

Hatta grupta yazanlar olmuş, sivilcesi artan, tüylenme yaşayanlar var. Resmen ikinci ergenlik değil mi bu kızlar

benimkisi dinletti ama kısa tuttu, nazar değmesin diye artık diğer hastalarıyla ne yaşadıysa sütten ağzı yanmış

Kızlar bugun doğum paketi hakkında da konuştuk 23.750 tl fiyatı herşey içinde zaten paketi almasak sadece muayneler detayli ultrason ve doğum 22bin falan tutuyo paket çok avantajlı bakalim bu hafta halledecegiz insallah

çok iyi fiyatmış

benimkisi dinletti ama kısa tuttu, nazar değmesin diye artık diğer hastalarıyla ne yaşadıysa sütten ağzı yanmış

çok temkinli benim doktorum ya ilk gittim muayene edecek yarım saat konuştu 3 ay dolmadan bir şey almıyoruz bebeğe anneyim demiyoruz herkesle paylaşmıyoruz falan diye 40 tembih etmişti

bu hangi şehir için paket çok uygun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…