- 7 Temmuz 2018
- 1.593
- 2.218
- 133
Yaaa çok sevindim benim yolkta yok ama olur herhalde ya gerçekten umut oldunuz teşekkğr ederimTamam bana da kese boyutu normal demişlerdi yolk var bebek yok demişti sonra düzeldi geç döllenme
Çokta erken boş gebelik demişler gerçekten saçmalık benim 6+3 kese var ama yolk saç dediğim gibi yok ana kese büyüyor takipte edelim dediler şükür inşallah haberini alırız her şey güzel bebek var diye belki hem bebek hem kalp atışı gelir haftaya şok eder bizimki belki biraz şaşırtmacalı gider belli olmaz nasip etsin rabbim bir OL a bakıyor5+6 ydı galiba boş dediği zaman. 6+5 de duydum ben kalp atışını
Gerçekten ben de kalp atışına kadar çok zorlandım. Bol bol dua edin. İnşallah bir dahaki gidişinde gör miniğiniÇokta erken boş gebelik demişler gerçekten saçmalık benim 6+3 kese var ama yolk saç dediğim gibi yok ana kese büyüyor takipte edelim dediler şükür inşallah haberini alırız her şey güzel bebek var diye belki hem bebek hem kalp atışı gelir haftaya şok eder bizimki belki biraz şaşırtmacalı gider belli olmaz nasip etsin rabbim bir OL a bakıyor
Ay bugün kafamdaki tüm soru işaretleri sizler sayesinde gidiyor bir de haftaya bebeğimi görebilirsem kese içinde oooh çekeceğimEvet canım benimde öyleydi sonra yuvarlak oldu bayaaa
Maşallah canımSelam hanımlarrrDoktordan çıktım Allahıma çok şükür herşey yolunda haftasına göre uyumlu 2 gün ileri hatta 12+2 2li test istemedim ense kalinligi cok güzel omuriligi güzel oluşmuş ama kafa üstü ve arkası dönük durduğu için burnunu göremedik bidahakine artık asıl şok bacak arası güzel açıkti ve minnacık çıkıntı oluşmuş pipi olabilir ama ödem de olabilir bir sonraki gelisinde kesinlesir dedi bakalim ilk günden beri erkek hissediyorum çıkıntıyi görünce şaşırmadım Rabbim hepimize böyle güzel haberlerle mutlu dönmeyi nasip etsin
Brnim hic kanamam olmadi sadece kese arkasinda kan gorunuyor dedi onun icin veriyorum dedi ama progestan beni cok etkiledi afedersin mal gibiyim sizdede yan etkileri oldumuBende 11 haftaligim tup bebek oldugundan bu hafta progestron ilaclarimi biraktim .bu geciste kanama olabilecegini soyledi doktorum banada . Suan nasilsiniz kanamaniz durdumu
Allah razı olsunnnMaşallah canımkalp atış hızını söyledi mi :)
Nefes darlığı bende de oluyor, merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorumEvet ben özellikle iş yerinde sürekli konuştuğum için nefes nefese kalıyordum bir de hararetli bir konuşmaya dönüyorsa eyvahlar olsun ben orda direk bitiyorum zaten oturup susuyorum kalp atışımda o an hızlanmaya başlıyor farkediyorum
Canm 8 haftalık gebeyim bende ilk haftadan beri 200 mg Protestan atıyorum sabah akşam ve haklısın ilaç aşırı etkili uyuşukluk uyku üşüme gibi yan etkiler yaptı bende de ama ilk üç ay kullanmak zorunda olduğum için mecbur kullanıyorum benimde tehlike var bu son ayım kesinlikle kanamam bu ilaç sayesinde kesildiBrnim hic kanamam olmadi sadece kese arkasinda kan gorunuyor dedi onun icin veriyorum dedi ama progestan beni cok etkiledi afedersin mal gibiyim sizdede yan etkileri oldumu
Erkekmiş ya 140 tan azsa teorinin doğruluğunu test edecektimAllah razı olsunnnYok kuzum ya ben hic sormadim bu zamana kadar doktor da soylemedi hersey yolunda dedigi icin sormaya gerek duymamistim
Hatta grupta yazanlar olmuş, sivilcesi artan, tüylenme yaşayanlar var. Resmen ikinci ergenlik değil mi bu kızlarNefes darlığı bende de oluyor, merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorumÇok enterasan, hamilelik ergenlikteki gibi sinirlilik, hormonal oynamalar, gelgitler, göğüslerde ağrı yapıyor ay sonra nefes darlığı, ter basması ve aklımın karışması eklenince menapoz mu diyorum bu nasıl şey, bir gün 13 yaşındayım, bir gün 53 vucudum karar veremedi
Benim kuzenimin ki kız bebek 150 ydiErkekmiş ya 140 tan azsa teorinin doğruluğunu test edecektimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bidaha gittigimde cinsiyette kesinlesir insallah o zaman ogrenirim bakalim dogru muymusErkekmiş ya 140 tan azsa teorinin doğruluğunu test edecektimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benimkisi dinletti ama kısa tuttu, nazar değmesin diyedaha ultrason cihazına oturtmadan ben prensip olarak 3 aydan önce dinletmiyorum bilginiz olsun dedi herhangi bir problem olmadığını vs söyledi çok şükür kalp atışını izletti ama benimde hiç aklıma gelmedi sormak
Hangi sehirdesiniz?Kızlar bugun doğum paketi hakkında da konuştuk 23.750 tl fiyatı herşey içindezaten paketi almasak sadece muayneler detayli ultrason ve doğum 22bin falan tutuyo paket çok avantajlı bakalim bu hafta halledecegiz insallah
Benim 7+5 te gittiğimde 154 demişti. Acaba kız mı çok merak ediyorum :)Benim kuzenimin ki kız bebek 150 ydi
çok iyi fiyatmışKızlar bugun doğum paketi hakkında da konuştuk 23.750 tl fiyatı herşey içindezaten paketi almasak sadece muayneler detayli ultrason ve doğum 22bin falan tutuyo paket çok avantajlı bakalim bu hafta halledecegiz insallah
benimkisi dinletti ama kısa tuttu, nazar değmesin diyeartık diğer hastalarıyla ne yaşadıysa sütten ağzı yanmış
bu hangi şehir için paket çok uygun daKızlar bugun doğum paketi hakkında da konuştuk 23.750 tl fiyatı herşey içindezaten paketi almasak sadece muayneler detayli ultrason ve doğum 22bin falan tutuyo paket çok avantajlı bakalim bu hafta halledecegiz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?