2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selam hanımlarrr Doktordan çıktım Allahıma çok şükür herşey yolunda haftasına göre uyumlu 2 gün ileri hatta 12+2 2li test istemedim ense kalinligi cok güzel omuriligi güzel oluşmuş ama kafa üstü ve arkası dönük durduğu için burnunu göremedik bidahakine artık asıl şok bacak arası güzel açıkti ve minnacık çıkıntı oluşmuş pipi olabilir ama ödem de olabilir bir sonraki gelisinde kesinlesir dedi bakalim ilk günden beri erkek hissediyorum çıkıntıyi görünce şaşırmadım Rabbim hepimize böyle güzel haberlerle mutlu dönmeyi nasip etsin

Kuzum ben yaşadım bunu. Seni ne zaman çağırdı tekrar? Aynı şeyler bana da dendi. Hatta boş gebelik bile dedi. Sonra 5 gün sonra gittim hayır bebek var dendi sonra bi hafta sonra gittim kalp atışı duydum
Her hafta pazartesi gidiyorum gerçi ikinci kez gittim de . Haftaya gideceğiz doktor kese için 4+3 mu 4+5 ile uyumlu kese ama büyüyor geçen haftaya göre izleyeceğiz şimdi olumsuz bişey diyemeyiz kese büyümüş sonuçta dedi . Doktorum boş gebelik demedi henüz izleyeceğiz erken daha dedi . Allahım rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün gerçekten süreç zor ama brn her hafta gidiyorum doktora geçmiş kötü gebelik süreçlerimden dolayı

Amin canm rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Kuzum ben yaşadım bunu. Seni ne zaman çağırdı tekrar? Aynı şeyler bana da dendi. Hatta boş gebelik bile dedi. Sonra 5 gün sonra gittim hayır bebek var dendi sonra bi hafta sonra gittim kalp atışı duydum
Kaçıncı haftada boş gebelik olabilir dendi kese yolk saç kalp atışı süreci hangi haftalardaydı

Kızlar lavabodayken idrar yolumda yanma acı yok ama idrarımı yaparken rahmimde baskı ve sızlama oluyor. İdrara sıkışık olduğum için mi oluyor rahim büyüdüğü için bu acılar baskılar normal mi bilginiz var mı

Tamam bana da kese boyutu normal demişlerdi yolk var bebek yok demişti sonra düzeldi geç döllenme

Kaçıncı hafta

İki farkli kadin doguma gittim daha ikili test yapmadan elime nipt testi icin brosurleri sikistirdi. Cok guvenilir test soyle boyle. Bu forumda bu testi yapip hatali sonuc elde edenler var diye okudum. Siz ne dusunuyorsunuz
Ben çok araştırdım ve bu fetal dna testlerinde yanılma payı yok gibi bişi %99 güvenilirlik veriyor. Ne ikili test ne diğerleri böle bir güvenilirlik yok. Ne kadar yakınım varsa ikili üçlü testlerde hep sorun çıktı boşuna stres oldular çocukları sağa sağlam doğdu. Ben en azından böle bir strese girmemek için doktoruma direk olarak fetal dna hariç diğer testleriöyaptırmak istemediğimi ilettim.

Eklentiler

• IMG_20230823_151102.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20230823_151110.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…