2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Şu an kanamadan dolayi hastanede yatıyorum 9+0 .,dualarınızı bekliyorum.sabah bebegin yaşayıp yasamadigi belli olacak. Yıllık izindeyim küçük bir belde. Dr sabah gelip ultrason da bakacak
Senin için dua ettim edeceğim canım umarım yarın güzel haberlerinle içimizde çiçekler açsın

Şu an kanamadan dolayi hastanede yatıyorum 9+0 .,dualarınızı bekliyorum.sabah bebegin yaşayıp yasamadigi belli olacak. Yıllık izindeyim küçük bir belde. Dr sabah gelip ultrason da bakacak
Allah ım tez vakitte şifa versin.Yavrunu da seni de korusun inşallahDualarım seninle Sabaha güzel haberini bekliyoruz inşallah

Canım dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun nasıl oldu bir anda mı başladı kanaman ( bebek sağlıklı ise kanama nedeniyle bisey olmaz bazılarının 9 ay kanaması oluyor annem bana hamileyken bir anda göl olmuş heryer dr ellemeyin kendi düşsün demiş sonra düzelmiş ben olmuşum

Sabahları iç çamaşırınızda kokusuz ve renksiz bir ıslaklık oluyor mu? Fitilden mi oluyor, normal mi?

Kızlar şubat grubunda okudum da iPhone ve airpods ile göbeğine telefonu yerleştirerek bebeğin kalp atışını duyan olmuş böyle bir şey mümkün mü yapan bir kaç kişi de okumuş kendisi yazan kişi duyan oldu mu hiç olabilir mi ki

sanmıyorum ya bilemedim ama

sanmıyorum ya bilemedim ama
Bende sanmıyorum ya göbekte zaten kalp gibi bit şey atıyor hissediyoruz ya atardamar kalp gibi atıyor göbekte hamileyken daha belirgin hissediyorum mesela ben dümdüz yatarken bence onu duymuş olabilir

B Buddy x Şimdi sen söyleyince baktım birkaç tane App varmış öyle Apple'da 1- babyscope 2- womb beats 3- hear my baby heartbeat
12 hafta olmak lazım yazıyor bi tanesinde

İnşallah herşey yolundadır bize iyi haberler ile dönüş yaparsın dualarım seninle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…