2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Selam kizlar ben 9+0 hamileyim. Ben uzanirken yüz üstü yatiyorum. Bu haftalarda bir zarari olurmu cevaplarsaniz teşekkür ederim
İlk 3 ay çok sorun değil ama yine de yüz üstü yatınca anne ile çocuk arasındaki oksijen alışverişi biraz daha zor oluyor bu sebeple sol tarafa yatılmalı gibi bir yazı okumuştum.

Selam kizlar ben 9+0 hamileyim. Ben uzanirken yüz üstü yatiyorum. Bu haftalarda bir zarari olurmu cevaplarsaniz teşekkür ederim
Bence yatmamalısın daha küçük aslında ama ne biliyim sağa sola alıştır kendini canım ben öğrendiğim ilk günden beri yüz üstü yatmadım hiç

Bence yatmamalısın daha küçük aslında ama ne biliyim sağa sola alıştır kendini canım ben öğrendiğim ilk günden beri yüz üstü yatmadım hiç
Bende netten baktım da ilk trimester sorun değşl yazıyor ama brn yine elimden geldiğince yapmamaya çakışıyorum ama kaşık ağrım çok olunca bazen yayıyorum uyku esnasında sanırımdaha henüz belli bile değil nokta gibi bence sorun olmaz ama

Evet küçük daha sorun olmamıştır ama farketmeden dönüyorsan yastık koyabilirsin bacak arana dönmeni engeller bende normalde yüzüstü yatardım öğrendiğimden beri bacak arama yastık koyuyorum nacizane tavsiye

valla bende cok sabırsızım of of
Birde gittiğimde ultrasonda bi sıkıntı vardı ölçülerin değerlerini göstermiyordu geçen hafta bugün 11+0 sıfırdı bugün gittim yine 11 haftalık diyor dedim nasıl oluyor geçen hafta 11 di birşeyi yanlış yazmışım şimdi oldu sorun yok falan dedi ama emin olamadım doktor bir sorun olmadığını söyledi rahatlamalı mıyım aklıma takıldı acaba 1 haftadır gelişmedi mi diye ama cm ler yazıyor ya artmış yani 4.09 cm den 5.20 cm e bilemedim

Bende yatıyorum işe de yarıyor bence de tabi gece deli yayıp yastığı atmazsak

Kızlar benim olmadı ne yazıkki bebeklerin kalbi 8. Haftada durmuş kürtaj olacağım, hepinize sağlıklı kavuşmayı diliyorum bebeklerinize hoşçakalın
Çok geçmiş olsun ikiside mi durmuş biri iyiydi sanki diğeri yavaş atıyordu değil mi

Yav şimdi bebişlerimizin çoğu balık burcu olacak. Benim 40. Haftam tam 21 Mart gözüküyor doğum zamanım. Tam o gün doğurabilirsem koç olcak. Keşke o gün doğursam . Balık olmasa
Çocuğun burcundan çok doğum haritası önemli ama sen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun

Çocuğun burcundan çok doğum haritası önemli ama sen koç doğurursun ama haritanın geniş bir kısmı balıksa hiçbir anlamı olmuyor burcunun
Balığın son günleri de koç burcundan etki alır. Bi de bence de yükselen ve ay daha önemli. Benim koç gibi aslında ama heralde balık olur tüp bebekler erken doğuyormuş diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…