2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben kullandım 2. Trimesterda. Şimdi yine verdi yine kullanıcam

Yok kuzum ilk gün gitmem..sütyen karnım yeni çıkarken belime ağrı vuruyordu şimdi hem belime hem kaburğama hatda şimdi bile dik oturuyorum ağrı olmasın diye elim hep göğsümün altında

Neyi arasam nette olumsuz bir yorum okuyorum bunda da öyle oldu. O yüzden kullanan birinden duymak istemiştim teşekkürler. Bi sorun yaşamadınız O zaman
Ne olumsuz yorum varki. Ben araştırmadan doktor verdi diye kullandım. Ama çok da etkili olmadı. Sadece kısa süre geçirdi akıntıyı. Yine kullanıcam mecbur. Sorun yaşamadım ama çok etkili de olmadı bende.

Hahaha gizem ya hahaha kız felaket tellalı oldun Allah iyiliğini versin çok güldüm
canım sorma, bak kaşıntı tuttu beni eşim diyor niye kaşınıyorsun. Gebelikte kolestazı mı oldum diyorum diyor ki Allah aşkına birde bunu çıkarma kalpten gideceğim diyor. Oda benle çok yıprandı haliyle birsey oluyor bana bakıyor Lütfen sen ağzını açma diyor

Ne olumsuz yorum varki. Ben araştırmadan doktor verdi diye kullandım. Ama çok da etkili olmadı. Sadece kısa süre geçirdi akıntıyı. Yine kullanıcam mecbur. Sorun yaşamadım ama çok etkili de olmadı bende.
Boşverin sizin de hiç kafanızı karıştırmayaym. Bende kullanacağım. Hamilelikte yeterli güvenlik çalışması yok vs gibisinden şeyler, kişisel deneyimini yazanlar var onları kulak arkası etmezsek hicbisey kullanmayacağız gibi. Bende daha önce donaxyl kullandım onda da öyle oldu ilk hafta iyiydi sonra yeniden başladı.

Eşin tek çocuktu dimi kuzum ondan büyük ihtimalle dua et kv duygusal sömürücü değil en azından susuyor bide ağlamaya baslayan modelleri var
Tek çocuk ya ay aman yok bir de ağlamasıyla uğraşamazdım
Canım hiç sorma bir de kv her şeyi ben bilirim küçük dağları ben yarattım en gösterişli benim kafasında birisi çok zor yani anca eşim üstesinden Gelebilir lohusayken ben eşime dedim böyle olursa kalp kırarım haberin olsun bir de eşim bir battaniye verdi beğenmedi anne bunu verme dedi amannn neyse bende bize gelince üstlerine örterim bunu mis gibi diyor he he aynen küflü şeyleri aynen dedim bir de verdiklerini yıkama temizler diyor yahu sandıktan çıkmış küflü lekeli ne yıkama
Bu ne be tipine bak dedim oda n.h veririm sana dedi Allah aşkına verme dedim
Ahahahah aradığım cesaret = sen

Benim akıntımın sebebi rahim ağzımda yara oluşmuş o yüzdenmiş. Hiçbir zaman sıfırlanmaz senin akıntın dedi bana. Yine de verdi fitil. İnşallah kurtuluruz şu akıntıdan

Kızlar bazen çok kasılmam oluyor karnım çok kasılıyor. Yürürken adım falan zor atıyorum bazı günler 3-4 kere peş peşe oluyor bazen günde 1 anca. Anneme falan sordum bebek hareket ediyor ondan oluyodur dedi ama bu kasılma beni tedirgin ediyor

Bana da oluyor canım ayaktayken olanı zor adım attırıyor cidden . Haftamız ilerlediği için yalancı kasılmalar yaşıyoruz. Rahim kendini kasarak doğuma hazırlıyormuş

İyi çok şükür son demler hastane çantası falan hazır odası hazır şafak sayıyoruz kilosu da artarsa iyi olacak dün 1500 gram dı 32+0 da zayıf biraz öyle işte sende bebişte durumlar nasıl
Bence kilosu çok iyi canım çok üzülmüştük senin birden yolunda gitmeyen durumlardan dolayı 1 ile 1bucuk arası istiyor doktor demiştin ama bak gayet güzel kilo alıyor belki de bu gidişle zamanında doğum yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…