2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İyi çok şükür son demler hastane çantası falan hazır odası hazır şafak sayıyoruz kilosu da artarsa iyi olacak dün 1500 gram dı 32+0 da zayıf biraz öyle işte sende bebişte durumlar nasıl
Seninle günümüz aynıydı bende 32+2 bugün , bende 31+5 de gitiğimde doktora 1.580 gr 37 cm dedi bizim de boyu biraz ufak olsun sağlıklı olsunlar canım benim doktor 38 görelim dedi ama bakalım suyu biraz fazlaydı en son senin hangi hafta

Kızlar galiba virüs kaptım kv hastaydı yine öksürüyorlardı bu kadar hızlı bulaşır mı bilmiyorum ama zaten dışarı çıkıp başkasıyla görüşmüyorum.
Ciğerlerimdeki hava yetmiyor aşısından sadece nefes alabiliyorum burun boğazlarım yanıyor sırt kemiklerim ekstra ağrıyor midem ağrıyor halsizim bi uykum var ama uyuyamıyorum da boğazım çok çabuk kuruyor inşallah hasta olmuyorumdur ama ciğerlerim sanki paket paket sigara içmişim dumanla dolmuş nefes alamıyor gibiyim en son 16. Haftada böyle hissettim onda da crp 80 di hastaneye yatmıştım umarım aynısı olmaz

Aşırı bir titreme be kasılmada başladı kasılma önleyici ilacımı içtim klimayı açtım salonda kat kat giyindim geçmesi için bekliyorum
Ay çok geçmiş olsun keşke gelmeselerdi inşallah önemli birşey yoktur canım

Ay çok geçmiş olsun keşke gelmeselerdi inşallah önemli birşey yoktur canım
Gerçekten ya çok kötüyüm kaç saattir kasılma önleyici iyi geldi kasılmalarım durdu şükür canım ama titriyorum ateşim çıkıyor eşimde bu kadar çabuk bulaşır mı ki diyor ne biliyim dedim

İstersen bir acile git hem için rahat eder hem bi serum takarlar iyi gelir

İstersen bir acile git hem için rahat eder hem bi serum takarlar iyi gelir
Eşim de öyle dedi ama gitsem doktoruma bu saatte çok zor ulaşacaklar sabaha kadar boş serum bağlayacaklar sabahı bekleyecekler kasılma tekrar başlarsa kesin giderim

Eşim de öyle dedi ama gitsem doktoruma bu saatte çok zor ulaşacaklar sabaha kadar boş serum bağlayacaklar sabahı bekleyecekler kasılma tekrar başlarsa kesin giderim
Ateşini düşüremezsen de git mutlaka ihmal etme canım Allah yardımcın olsun bizi de habersiz bırakma

Hahahah deli kizzz büyüdüğünde atlasa anlatacagin zaman çok gülecek sana annesiii kıyamam adamda panik atak olcak

Yok kuzum ilk gün gitmem..sütyen karnım yeni çıkarken belime ağrı vuruyordu şimdi hem belime hem kaburğama hatda şimdi bile dik oturuyorum ağrı olmasın diye elim hep göğsümün altında
Beni de karnım büyüdükten sonra sıkıştırmaya başladı senin bebenin ayakları mi kaburgana dayaniyor acaba

Kuzum çok geçmiş olsun anlattığına göre şifayı kapmissin ayak sesleri bunlar inşallah o kadar çok yükselmez ya Allah korusun, doğuma yakın bağışıklık düşüyormuş sen hemen c vit. D vit. destek almaya başla sandoz c vitamini çok iyi diyorlar birde ciğerlerini kötü hissediyorsan nebulizator varsa yap mutlaka içine bir damla iyot yada sırf izotonik su ile. İnşallah hafif atlatırsın kuzum

Biz hamileyiz ve immün sistemi denen bişi yok neredeyse. Hemen her şeyi kapabiliriz. Canım ateşin falan da çıkıyorsa hastaneye gidin serum ve rapol veriyorlar o daha hızlı etki eder, rahatlatır.

Gecmiş olsun kuzum.Demekki kaptın hemen neden kötü olasınki yoksa..şimdi nasılsın?

Hahahah deli kizzz büyüdüğünde atlasa anlatacagin zaman çok gülecek sana annesiii kıyamam adamda panik atak olcak
Ah canım eşimde neler diyor Atlasa neler anlatacağım diyor. oldu bile kuzum panik atak eşim normalde çok sert biri ketumdur. Ama o halinden eser kalmadı. Senelerdir beraberiz bu benle ağladığı kadar ömrü hayatında ağlamamıştır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…