2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım, nasılsın inşallah daha iyisindir.

Çok fazla diğil diyorlar ya son aylarda inanılmaz büyük oluyor öyle diğil ama var tabi
Canım galiba bizim çok büyük olmayacak. Ben takılmıyorum artık bebekler iyi kilo alıyorlar şükür

Ayyyy söyle lütfen olmaaazzzzz kimmmmmm

Canım galiba bizim çok büyük olmayacak. Ben takılmıyorum artık bebekler iyi kilo alıyorlar şükür
Aynen kuzum ben çoktan artık takmıyorum resim çektirmeliyim çektirince kendin görüceksin hiç 8 aylık gibi diğil

Aynen kuzum ben çoktan artık takmıyorum resim çektirmeliyim çektirince kendin görüceksin hiç 8 aylık gibi diğil
Kuzum bende öyleyim, bana da demezsin 7,5 aylık 30+5 bugün hele bol giyinince karnım hiç yok kuzum, ama benim gövdem uzundu belim aşırı inceydi ben onada bağlıyorum

Bü daha almayın eve ya sıkıntı kadın

Kuzum bende öyleyim, bana da demezsin 7,5 aylık 30+5 bugün hele bol giyinince karnım hiç yok kuzum, ama benim gövdem uzundu belim aşırı inceydi ben onada bağlıyorum
Yok kuzum ben bol giyinsem görünür ama nasıl sana deyim böyle son aylarda damarlar çıkıyor ya nefes nefese kalıyorsun o durumda diğilim..senin boyunda benden uzun bana zayıf diyorlar ya ama benim yanlarım var sadece boş giyinince görünmüyor

Çok geçmiş olsun canım. Nasıl oldun ne durumdasın. İnşallah iyisindir

Biz hamileyiz ve immün sistemi denen bişi yok neredeyse. Hemen her şeyi kapabiliriz. Canım ateşin falan da çıkıyorsa hastaneye gidin serum ve rapol veriyorlar o daha hızlı etki eder, rahatlatır.

Gecmiş olsun kuzum.Demekki kaptın hemen neden kötü olasınki yoksa..şimdi nasılsın?

Canım, nasılsın inşallah daha iyisindir.

Sağolun kızlar ciğerlerim hala sıkışıyor evde kendime gece gece serum taktım mecbur eşimi uyandırdım doktora ulaşamadım hemşireyi aradım o doktora ulaştı evde serum vardı zaten 16. Haftada serum ile burun yıkama yapıyordum enfeksiyon geçirdiğimde evde redox-c ampül vitamin de vardı ilk zamanlar mide bulantısı ve bağışıklık için aldırmıştı doktorum iyi ki fazladan almışız serum taktım hastaneye gitsen onlarda aynısını yapacaklar dedi doktor biliyordum zaten boşuna mikrop yuvasına gidip saatlerce beklemeyelim dedik kasılma olursa git mutlaka dedi nidilat ilaç içtiğim için kasılmam anında kesildi zaten çok şükür serumda 1000 lik serum taktım sıvı dengem kendine gelsin diye serumdan sonra bi terleme geldi o terle biraz attım sanırım ama hala ciğerlerim hırıltılı kemiklerim sızlıyor yani çok halsizim inşallah daha betere dönüşmeden geçer tek korkum o doktorum da ateş olursa parola iç dedi ama serumdan sonra terle ateş de gitti titreme de ateşe bağlıydı sanırım o da geçti serumu da böyle kapıya çöp poşetiyle bağladı eşim mecbur o da uykusuz kaldı yara bandıyla iğne yerlerini sabitledik ev tipi serum bir şekilde hallettik de bir nebze iyi geldi eşim gel sana da takalım dedim onun canı kıymetli korktuğu için iğneden izin vermedi uzak dur o zaman benden dedim bari ben tam iyileşeyim gerçi eşim gripin içti o da öyle terlemiş gece ya bize kv lerden geçti ev çok sıcaktı eşim kombiyi 60 yapmış ev yerden ısıtma tek bir odayı aç kapa yapmıyoruz ki tüm ev aynı anda yanıyor ya o mikrop iyice havasız kaldı dün evde ya da eşimde vardı bağışıklığımız düştü öyle etki gösterdi bilmiyorum ama tövbe bir daha doğuma kadar kimse giremez eve iş işten geçti gerçi..

Eklentiler

• IMG_2275.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 83
Bü daha almayın eve ya sıkıntı kadın
Kesinlikle eşim de dedi doğuma kadar kimseyi istemiyorum evde. Başta neredeydin dedim bende iş işten geçtikten sonra. Hayır bir de biliyor enfeksiyon kapınca ben kasılıyorum 16. Haftada bunu çok kötü tecrübe ettik zaten dikkatli olmamız gerektiğini biliyordu ama ne diyim olan oldu boşa söylenmedim bende o da hatasını anladı

Anlamış iyi oldu belki de anlamadı gerekiyordu doğum ve sonrasında daha dikkatli olur. Ben de eşimin yiğeninden kaptım 10 gün hastaydım kv hala başka yerden almışsındır diyor, yılbaşı davet ettiler 6 yaşındaki hasta çocuğun olduğu ortama, cam falan da açmadılar sonra çeken ben oldum tabi. İyi boşver görsünler eşler de ona göre sonrasında yormasınlar bizi.

Kuzum şükür iyi oluyorsun bencede ev sıcak olduğu için ev havasız kaldı birde canım ben bu kadar sıcakta daralıyorum sen iyi dura biliyorsun.Bol meyve yeyin ikinizde

Aynen resmen onların başına gelmeden olayı idrak edemiyorlar bir daha tekrarlamaz umuyorum
Kuzum şükür iyi oluyorsun bencede ev sıcak olduğu için ev havasız kaldı birde canım ben bu kadar sıcakta daralıyorum sen iyi dura biliyorsun.Bol meyve yeyin ikinizde
Aynen sıcaktan havasız kaldı kuzum ev ben dedim evi havalandır cam aç açmadı gittim ben açtım gizli gizli ben tuvalette kapatmış kombiyi 35 yap dedim 60 yapmış ben balkona çıkıp sürekli kombi kontrolü yapamam ki bu halde kv kp 70 yaşında soğuk sevmiyorlar kendi evlerinde de çok sıcakta yaşıyorlar ayrıca o da yetmeyip ufonun altında kat kat giyinip oturuyorlar onların daha beter hamam gibi evi ben sıcağı hiç seven bir tip değilim.. bol bol meyve yiyeceğiz artık c vitamini derken betere dönmeden baştan önlem alalım

Benim annem bizi hep çok sıcakta büyüttü bu yaşımıza geldik soğuk su içemiyoruz yazda bile sık sık hasta oluyoruz ondan kendime söz verdim oğlumu öyle büyütmem mesela ben hiç hatırlamıyorum annem camı açsın havalandırsın odaları soğuk olur diye korkardı ve sonuç çocukken bile hep hasta olurduk.

Aynıyız evet aa desene bizimkiler minyon olacak şahsen bende minyonum 37 yi görelim bi kaç gün geçsin alırız dedi herhalde 16-20 Şubat arası doğururum ben Doğum korkusu başladı

Çok çok geçmiş olsun canım. Ama ben kv gilden o kadar çabuk geçeceğini sanmıyorum açıkçası. Bence başka bir şekilde hasta oldun sen, öyle bir iki saatte hastalık geçip o boyuta gelmez ki. Tabi yine de dikkat etmekte fayda var. İnşallah ilerlemeden geçer gider.

Evet bende böyle düşünüyorum kuzum yani sıcak her zaman iyi değil ama hep yerleşmiş bi algı var aman hasta olma sıcakta dur üşüme kışın cam açma ben yanlış buluyorum ortamı sürekli havalandırmak en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…