2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen eşimde hemen geçeceğini sanmıyorum dedi o zaman eşimde vardı bir şeyler bağışıklık düşünce bizde kendini gösterdi diye düşünüyorum sağol kuzum sen nasıl oldun

Mesela bebişleri odasından çıkartdın ya camı açıcaksın her odayı böyle havalandırmak lazım

Aynen eşimde hemen geçeceğini sanmıyorum dedi o zaman eşimde vardı bir şeyler bağışıklık düşünce bizde kendini gösterdi diye düşünüyorum sağol kuzum sen nasıl oldun
Dün de çok kötüydüm maalesef canım. Ama bugün çok şükür iyi uyandım, ayaklandım elhamdülillah

Allah'tan hemşiresin kuzum serum nasıl iyi gelmiştir valla ev tipi çok iyi halletmissin bugünde bol bol terleyip atarsın inşallah bende üç gün halsizlik yaşadım yattigim yerden kalkamadim bianda ter boşalttım düzenli olarak öyle attım insallah seninde tam kapılmadan terle atılır vücudundan tekrar çok geçmiş olsun bol bol dinlen

Ama şimdi bu yapılır mı attın ortaya catlarim meraktan ben bak bensem söyle hiç takilmam

Çok şükür canım ya
Canım çok çok geçmiş olsun daha gelmesin kimse bir şey evrelerinde otursunlar yaa, öksürüyorsa niye geliyor anlamıyorum ki. Demiyorlar ya bunlar hamile öyle kızıyorum ki. İnşallah hızlıca atlatırsın kuzum benim çok dikkat et, hemen hastaneye git

Kız söyle bende meraktan çatlarım ben bu aralar hep doğum yaptığımı görüp mutlu mutlu eve geliyorum bebekleri alıp annemde psikolojini şöyle yönlendirip çocukları erken doğurma diyor sanki bilerek rüya görüyorum

Sende iki tane kuzum ben 1 tane gördüm

HejaR12 canım şekerin nasıl ?
Canım bu sabah geç kahvaltı yaptık
Açlık 86 çıktı
Tokluğu bekliyorum
Benimki çok dengesiz, bazen çok yüksek çıkıyor bazende iyi
Canım çok geçmiş olsun, kv ne çok kızdım, sen anlattıkça aklıma kızılcık şerbeti pembe geldi
Oğlunun sakladığı kıyafetleri neden sana veriyor ki onda kalsın, bende oğlanların ilk hastane çıkışlarını saklıyorum, ama geline vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…