2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kız söyle ya çatlarim ha meraktan bak dogururum

Ayy öyle çok zor ya bence de kesinlikle öyle alıştırma oğlunu kuzum. Bak benim 12 yaşındaki kızım kışın bile evin içinde şort tişört gezer öyle yatar, buz dondurma yer soğuk su içer maşallah çok nadir hasta olur ki evimiz kombili bile değil. Klima ile ısınıyoruz

Çok geçmiş olsun tekrar kuzum evi havalandırmakta çok önemli soğuk değil havasızlık mikrop adamı hasta ediyor zaten

Valla kuzum ben de bir yere gitmiyorum geçen eşimin dedesine mevlid yapıldı ama gitmedim napim göze alamadım kalabalik yere girmeyi

Ne güzel MasAllah bende Allah nasip etsin öyle yapıcam iyiki annem bazen diyorum uzakta

Bizim eski komsumuz doktordu çocuklarına yazdan çok kışın dondurma yedirirdi annesi aksama kadar cam kapatsa eve gelir gelmez butun camlari acardi adam cocuklari masallah hic agir hastalik atlatmadi anca hafif nezle falan yani o yuzden ne yapıyorsa bence sıcak ve havasız ortam yapiyor gercekten bende oglumu soguga alistiricam dogalgaz hem phali alissin soguga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…