Sağolun kızlar ciğerlerim hala sıkışıyor evde kendime gece gece serum taktım mecbur eşimi uyandırdım doktora ulaşamadım hemşireyi aradım o doktora ulaştı evde serum vardı zaten 16. Haftada serum ile burun yıkama yapıyordum enfeksiyon geçirdiğimde evde redox-c ampül vitamin de vardı ilk zamanlar mide bulantısı ve bağışıklık için aldırmıştı doktorum iyi ki fazladan almışız serum taktım hastaneye gitsen onlarda aynısını yapacaklar dedi doktor biliyordum zaten boşuna mikrop yuvasına gidip saatlerce beklemeyelim dedik kasılma olursa git mutlaka dedi nidilat ilaç içtiğim için kasılmam anında kesildi zaten çok şükür serumda 1000 lik serum taktım sıvı dengem kendine gelsin diye serumdan sonra bi terleme geldi o terle biraz attım sanırım ama hala ciğerlerim hırıltılı kemiklerim sızlıyor yani çok halsizim inşallah daha betere dönüşmeden geçer tek korkum o doktorum da ateş olursa parola iç dedi ama serumdan sonra terle ateş de gitti titreme de ateşe bağlıydı sanırım o da geçti
serumu da böyle kapıya çöp poşetiyle bağladı eşim mecbur o da uykusuz kaldı yara bandıyla iğne yerlerini sabitledik ev tipi serum bir şekilde hallettik de bir nebze iyi geldi eşim gel sana da takalım dedim onun canı kıymetli korktuğu için iğneden izin vermedi uzak dur o zaman benden dedim bari ben tam iyileşeyim
gerçi eşim gripin içti o da öyle terlemiş gece ya bize kv lerden geçti ev çok sıcaktı eşim kombiyi 60 yapmış ev yerden ısıtma tek bir odayı aç kapa yapmıyoruz ki tüm ev aynı anda yanıyor ya o mikrop iyice havasız kaldı dün evde ya da eşimde vardı bağışıklığımız düştü öyle etki gösterdi bilmiyorum ama tövbe bir daha doğuma kadar kimse giremez eve iş işten geçti gerçi..