2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar birisi bi kaşık biberon almıştı hatta iki tane almıştı değişikli B Buddy x sendin sanırım canım ben birinden almıştım da diğeri daha hoşuma gitmişti atabilir misin linkini tekrar zahmet olmazsa

X Xxudy canım tokluk 175 çıktı
Ne kadarr dengesiz, açlık 86 çıkmıştu
Yediğimde 1 yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2 kaşık lor peynir, 1 dilim ekmek
Yeşillik
Kıyamam kuzum, ya ne yapacağız böyle. Haftalarımız geçtikçe yükseliyor galiba çayına tarçın koy sabah kuzum.

Kuzum cok gecmis olsun valla cok salgin dolasiyor heryerde korkumdan ne disari cikabiliyorum ne eve misafir alabiliyorum insallah biran önce iyilesirsin

Canım çok geçmiş olsun ben söylemeden duramayacağım sen ilk defa hamile kalıyorsun hemde tedaviyle ikiz bebeklerin olacak annene ihtiyacın var senin kv den size hayır gelmez cinnet geçirirsin en azından ilk yirmi gün annen tamamen sana ait olmalı ve sana destek olmalı gelin hanım gerekirse annesinin yanına yardımcı bir kadın alıp çocuklarına öyle baktırsin her zaman doğurmuyorsun zaten annen tamamen onlara adamış kendini annenle ve abinle hatta yengenle güzelce konuş bu senin hakkın bencillik yada başka birşey değil senin annen onun kayınvalidesi kendi annesi bu güne kadar birşey yapmamış bir zahmet torunlarına oda baksın senin kendi annene ihtiyacın var lütfen geri durma bundan tek bebek olsa yine bir şekilde idare edilir ama senin ikizin olacak herkes kendi ailesinden birini ister yanında bende kardeşimi istiyorum ısrarla siz bakamazsiniz diyor benim kv asla istemiyorum onu

Arkadaslar hellooo , acaba gebelik surecinde tsh normal cikipt4 u biraz dusuk cikan oldu mu ?

Kızlar cidden ben çok mu geç kaldım ya 32+2 olduk ultrasonda 33 haftalık. Daha yıkama ütüleme kısmını yapamadım dolabı gelmediği için

Evet kızçeler ben bittim bu işler ne zormuş be kalan arkadaşlara başarılar diliyorum yıkanacak bı kaç parça kaldı onlarda babynest falan. Onu da beşiğin içine koyacağım beşiği kurmaya yakın yıkarım inşallah

Eklentiler

• IMG_20240114_151423.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20240114_151412.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20240114_151401.webp
    57 KB · Görüntüleme: 84
Ben ilaç kullanıyorum 25 mg canım
Benimde son verdigim kanda tsh duzeyim
Normal t4 um dusuk cikmis . Yarin doktor tandevum var orda bakar sonuclara gore verir belki bana da bilmiyorum yukseldi mi degerin ?

Benimde son verdigim kanda tsh duzeyim
Normal t4 um dusuk cikmis . Yarin doktor tandevum var orda bakar sonuclara gore verir belki bana da bilmiyorum yukseldi mi degerin ?
Bir aydır kullanıyorum bende yarın kan tahlili vereceğim ona göre tekrar bakacak doktorum ama ilaç hızlıca düzeltir demişti doktorum korkulacak bir durum olmadığını ekleyerek yarın tahlil sonucu çıkınca yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…