2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar cidden ben çok mu geç kaldım ya 32+2 olduk ultrasonda 33 haftalık. Daha yıkama ütüleme kısmını yapamadım dolabı gelmediği için
Benim de bugün 32+3 daha yeni başladım. Dün gece 2 posta kıyafetleri ağız mendilleri önlükleri vs yıkadım. Onlar kurusun battaniye müslinler falan yıkanacak. Sonrada topluca ütü yaparım. Kendime hastane için pijama takımı almadım daha. Bi türlü beğenemiyorum

Anlastikk bende yarin doktor sonrasi bana ne dediğini yazarim

Hiç sorma ya kız şaka gibi 35 yıl o saklanır mı sandığı çıkardım daha da çok var diyor biberon bile getirmiş ucunu değiştir kullan bunu diyor neeeğğğ hı hı dedim eşime akşam poşete geri koydurdum
Valla kuzum ben de bir yere gitmiyorum geçen eşimin dedesine mevlid yapıldı ama gitmedim napim göze alamadım kalabalik yere girmeyi
Kuzum bende asla gitmiyorum biliyorsunuz evden bile çıkmıyorum çıkınca da çift maske gidip geliyorum kp Allah var şimdi gelmeyelim dedi kv arkadan gidelim gidelim iyiyim ben dedi çocukların eşyalarına bakarız dedi o öyle diyince eşimde gelin nolcak dedi olay böyle gelişti yani ve inanılmaz öksürüyorlardı tamam bize yaklaşmadılar ama aynı odadaydık saatlerce ve eşim kombiyi sağolsun kökledi havasız ortam oluştu

Bu kuzum benim 2. Aldığım
Çok sağol canım
Yok yok kesinlikle doğru diyorsun ama yengemle geçen telefonda 1 saat konuştuk baya ona da buraya anlattığım gibi kv durumlarını anlattım yaşadıklarımı falan söyledim bana şöyle dedi “sen şimdi psikolojik olarak çok kv negatif yüklenmişsin o yüzden böyle çok kötülüyorsun doğurunca o geçecek merak etme yanında isteyeceksin çok negatif görme kadını” dedi. Yani hiç oralı bile olmadı kısacası. İşine gelmedi bence. Çünkü diyorum ya ekmek elden su gölden onun için. İşin komiği bakıcıları vardı annem baktığı halde 3 çocuğa yatılı olmayan sabah 7 akşam 9 gelip giden bir bakıcı vardı ben hamile kalınca o bakıcıyı artık çağırmaz oldular sonra yengem işe başladı işte kazandığım bakıcıya kreşe gidiyor falan dedi oysaki hiçbir şeye maddi verdikleri yok hep ailem karşılıyor sadece kreş parası veriyorlar. Bir de demez mi seneye özel kreş değil devlete vereceğim yani hala duygu sömürüsünde. Annemde kalp kıramayan bir kv hep şey modunda ay aman benimde kızım var yaşattığımı yaşamasın kimsenin evladını şöyle davranmayayım modunda o yüzden çok sömürülüyor anneme söylüyorum ama yine de durumlar aynı. En kötü şöyle düşündüm doğumdan sonra 10 gün kv eşim ben kalacağız eşim izin kullanacak zaten babalık izni sonra 1 hafta işe gidecek o sıra kv ben kalacağım sonra eşim 3 hafta yıllık izine ayrılacak geçen senede kullanmadı doğuma biriktirdi izinlerini yani kv 2 hafta falan kalır sonra 3 hafta eşimle ben yaparız zaten çocuklara da alışırız onlarda bize alışır ya anneme sonrası yüklenirim ya da kv yine yatılı değil de bir kaç gün git gel yap derim diye düşündüm yani kv ben 1 ay max yatılı alırım yoksa asla yani fazlasını istemiyorum. Zaten diyorum ya oda çocuk bakmasını bilmiyor bende kv ile aramızda bir fark yok ben en azından okuyup izleyip araştırıyorum elimden geldikçe bilinçleniyorum sorup soruşturuyorum. Kv anca benim kanamalarımı gider millete anlatır sonra çocuk bakmasıyla ilgili akıl verir 35 yıl önceki çöp eşyaları evime doldurur başka bir olayı yok..

Kızlar cidden ben çok mu geç kaldım ya 32+2 olduk ultrasonda 33 haftalık. Daha yıkama ütüleme kısmını yapamadım dolabı gelmediği için
Ayy bn bugun valiz hazırlıyorum, kapatıyım ağzını dursun kenarda, dolabın içinde duracagına valizde dursun, off doldu valiz gerckten çok şey varmış konacak
Bnce sen başla cnm yıka ütüle işine

Buydu sanırım canım ama e bebekte daha uygun. Etiket fiyatı 200 kasada bütün beslenme gereçlerinde yüzde 20 indirim var.

Kız ne çok eşyası var masallah ama büyük parçalarda var sanırım

Artış diye bi yer var oraya bak istersen

Ayy bn bugun valiz hazırlıyorum, kapatıyım ağzını dursun kenarda, dolabın içinde duracagına valizde dursun, off doldu valiz gerckten çok şey varmış konacak
Bnce sen başla cnm yıka ütüle işine
Herhalde dolabı bekleyemeden yapmak gerek artık

Kız ne çok eşyası var masallah ama büyük parçalarda var sanırım
Evet ya çok fazla 1 yaşa kadar var inan benim aldıklarım dolabin bir tarafını doldurmazdi hiç sevmem çok eşyayı hep arkadaşlarim komşularım akrabalar falan aldı ben seçtim onlar aldı.
Yoksa ben hayatta bu kadar para vermem hahahah

Bak hala gelini düşünüyorsun çocuklarına bakmak zorunda o zaman annen yokmuş gibi davranmak zorunda seni kv melekte olsa yanında anneni istersin açık açık söyleyeceksin ben doğum yapacağım ve annemi istiyorum bu kadar basit annenin yanında olması sana çok iyi gelecek inan bana hem bebekler için hem senin için en doğrusu bu eşinde destek olur zaten ama tek bebek değil iki bebek ve psikolojik olarak kendi ailene en çok ihtiyaç duyduğun zaman olacak şimdiden konuş sen kendini düşün annende senin yanında olmak zorunda biz hep bu yüzden zorluk cekiyoruz hep başkalarını düşünüyor halbuki bu senin en büyük hakkın gelinin burda kendisi demesi lazım anne sen kendi kızına git ben bir şekilde hallederim diye resmen avucunun içine almış annenin hayatını bitirmiş bakıcıyı bile çıkarmış işten

Zıbınlar için aldığınız düzenleyicinin linkini atar mısınız kızlar

Trendyolda mi canım
Canım ben artışın şundan aldım çok yumuşak çok güzel üstü emzirmeye uygun altının beli hamile altı gibi ayarlanıyor şuanda da giyiyorum çantaya da koyacağım nasipse ama şuan çok fiyatı artmış ben 644 tl ye aldım 15 aralıkta

Bir de şunu aldım yine 15 aralıkta 392 tl ye ikisini takip ediyordum indirimde yakaladım. Bunun da altı bel kısmı ipleri var eşofman gibi sıkabiliyorsun ya da bol kalabiliyor. Üstü yine emzirmeye uygun kısa kollu aldım. Diğeri uzun kollu bu da kısa kollu olsun dedim.

Ben ikisini aralıkta toplam 1036 tl ye almışım şuan uçmuşlar yani aldığımda uygunlardı istersen bakabilirsin ama artış markasının cidden kumaşları güzel pamuklu

Çok teşekkür ederim kuzum bakayım bir süre belki biraz indirime girer

Bende bunu aldım tesettürlü olduğum için sabahlıklı tercih ettim

Eklentiler

• IMG_0195.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…