Bu satıcıya da bak istersen bunu da aldım güzel geldiÇok teşekkür ederim kuzum bakayım bir süre belki biraz indirime girer
senin yerinde olsam o gelini yolmuştum var ya hiç gelemem böyle şeylereHiç sorma ya kız şaka gibi 35 yıl o saklanır mı sandığı çıkardım daha da çok var diyor biberon bile getirmiş ucunu değiştir kullan bunu diyor neeeğğğ hı hı dedim eşime akşam poşete geri koydurdum
Kuzum bende asla gitmiyorum biliyorsunuz evden bile çıkmıyorum çıkınca da çift maske gidip geliyorum kp Allah var şimdi gelmeyelim dedi kv arkadan gidelim gidelim iyiyim ben dedi çocukların eşyalarına bakarız dedi o öyle diyince eşimde gelin nolcak dedi olay böyle gelişti yani ve inanılmaz öksürüyorlardı tamam bize yaklaşmadılar ama aynı odadaydık saatlerce ve eşim kombiyi sağolsun kökledi havasız ortam oluştu
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kuzum benim 2. Aldığım
Çok sağol canım
Yok yok kesinlikle doğru diyorsun ama yengemle geçen telefonda 1 saat konuştuk baya ona da buraya anlattığım gibi kv durumlarını anlattım yaşadıklarımı falan söyledim bana şöyle dedi “sen şimdi psikolojik olarak çok kv negatif yüklenmişsin o yüzden böyle çok kötülüyorsun doğurunca o geçecek merak etme yanında isteyeceksin çok negatif görme kadını” dedi. Yani hiç oralı bile olmadı kısacası. İşine gelmedi bence. Çünkü diyorum ya ekmek elden su gölden onun için. İşin komiği bakıcıları vardı annem baktığı halde 3 çocuğa yatılı olmayan sabah 7 akşam 9 gelip giden bir bakıcı vardı ben hamile kalınca o bakıcıyı artık çağırmaz oldular sonra yengem işe başladı işte kazandığım bakıcıya kreşe gidiyor falan dedi oysaki hiçbir şeye maddi verdikleri yok hep ailem karşılıyor sadece kreş parası veriyorlar. Bir de demez mi seneye özel kreş değil devlete vereceğim yani hala duygu sömürüsünde. Annemde kalp kıramayan bir kv hep şey modunda ay aman benimde kızım var yaşattığımı yaşamasın kimsenin evladını şöyle davranmayayım modunda o yüzden çok sömürülüyor anneme söylüyorum ama yine de durumlar aynı. En kötü şöyle düşündüm doğumdan sonra 10 gün kv eşim ben kalacağız eşim izin kullanacak zaten babalık izni sonra 1 hafta işe gidecek o sıra kv ben kalacağım sonra eşim 3 hafta yıllık izine ayrılacak geçen senede kullanmadı doğuma biriktirdi izinlerini yani kv 2 hafta falan kalır sonra 3 hafta eşimle ben yaparız zaten çocuklara da alışırız onlarda bize alışır ya anneme sonrası yüklenirim ya da kv yine yatılı değil de bir kaç gün git gel yap derim diye düşündüm yani kv ben 1 ay max yatılı alırım yoksa asla yani fazlasını istemiyorum. Zaten diyorum ya oda çocuk bakmasını bilmiyor bende kv ile aramızda bir fark yokben en azından okuyup izleyip araştırıyorum elimden geldikçe bilinçleniyorum sorup soruşturuyorum. Kv anca benim kanamalarımı gider millete anlatır sonra çocuk bakmasıyla ilgili akıl verir 35 yıl önceki çöp eşyaları evime doldurur başka bir olayı yok..
Cnm yengenin dediklerinin gerçeklik payı yok. İşine geldiği gbi klasık konuşmuş. O işler oyle değil maalesef, heleki lohusalıkta hiç değil.Hiç sorma ya kız şaka gibi 35 yıl o saklanır mı sandığı çıkardım daha da çok var diyor biberon bile getirmiş ucunu değiştir kullan bunu diyor neeeğğğ hı hı dedim eşime akşam poşete geri koydurdum
Kuzum bende asla gitmiyorum biliyorsunuz evden bile çıkmıyorum çıkınca da çift maske gidip geliyorum kp Allah var şimdi gelmeyelim dedi kv arkadan gidelim gidelim iyiyim ben dedi çocukların eşyalarına bakarız dedi o öyle diyince eşimde gelin nolcak dedi olay böyle gelişti yani ve inanılmaz öksürüyorlardı tamam bize yaklaşmadılar ama aynı odadaydık saatlerce ve eşim kombiyi sağolsun kökledi havasız ortam oluştu
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 - Fiyatı, Yorumları
Bebedor Silikon Kaşıklı Biberon 120ml 7509 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu kuzum benim 2. Aldığım
Çok sağol canım
Yok yok kesinlikle doğru diyorsun ama yengemle geçen telefonda 1 saat konuştuk baya ona da buraya anlattığım gibi kv durumlarını anlattım yaşadıklarımı falan söyledim bana şöyle dedi “sen şimdi psikolojik olarak çok kv negatif yüklenmişsin o yüzden böyle çok kötülüyorsun doğurunca o geçecek merak etme yanında isteyeceksin çok negatif görme kadını” dedi. Yani hiç oralı bile olmadı kısacası. İşine gelmedi bence. Çünkü diyorum ya ekmek elden su gölden onun için. İşin komiği bakıcıları vardı annem baktığı halde 3 çocuğa yatılı olmayan sabah 7 akşam 9 gelip giden bir bakıcı vardı ben hamile kalınca o bakıcıyı artık çağırmaz oldular sonra yengem işe başladı işte kazandığım bakıcıya kreşe gidiyor falan dedi oysaki hiçbir şeye maddi verdikleri yok hep ailem karşılıyor sadece kreş parası veriyorlar. Bir de demez mi seneye özel kreş değil devlete vereceğim yani hala duygu sömürüsünde. Annemde kalp kıramayan bir kv hep şey modunda ay aman benimde kızım var yaşattığımı yaşamasın kimsenin evladını şöyle davranmayayım modunda o yüzden çok sömürülüyor anneme söylüyorum ama yine de durumlar aynı. En kötü şöyle düşündüm doğumdan sonra 10 gün kv eşim ben kalacağız eşim izin kullanacak zaten babalık izni sonra 1 hafta işe gidecek o sıra kv ben kalacağım sonra eşim 3 hafta yıllık izine ayrılacak geçen senede kullanmadı doğuma biriktirdi izinlerini yani kv 2 hafta falan kalır sonra 3 hafta eşimle ben yaparız zaten çocuklara da alışırız onlarda bize alışır ya anneme sonrası yüklenirim ya da kv yine yatılı değil de bir kaç gün git gel yap derim diye düşündüm yani kv ben 1 ay max yatılı alırım yoksa asla yani fazlasını istemiyorum. Zaten diyorum ya oda çocuk bakmasını bilmiyor bende kv ile aramızda bir fark yokben en azından okuyup izleyip araştırıyorum elimden geldikçe bilinçleniyorum sorup soruşturuyorum. Kv anca benim kanamalarımı gider millete anlatır sonra çocuk bakmasıyla ilgili akıl verir 35 yıl önceki çöp eşyaları evime doldurur başka bir olayı yok..
Kesinlikle canım annemi görsen 53 yaşında kadın hayattan soğudu babam emekli oldu evde çocuk bakıyorlar 3 senedir insanlar hayatlarını yaşamadılar asla çok üzülüyorum onlara bir gün hasta olacaklar stresten.Bak hala gelini düşünüyorsun çocuklarına bakmak zorunda o zaman annen yokmuş gibi davranmak zorunda seni kv melekte olsa yanında anneni istersin açık açık söyleyeceksin ben doğum yapacağım ve annemi istiyorum bu kadar basit annenin yanında olması sana çok iyi gelecek inan bana hem bebekler için hem senin için en doğrusu bu eşinde destek olur zaten ama tek bebek değil iki bebek ve psikolojik olarak kendi ailene en çok ihtiyaç duyduğun zaman olacak şimdiden konuş sen kendini düşün annende senin yanında olmak zorunda biz hep bu yüzden zorluk cekiyoruz hep başkalarını düşünüyor halbuki bu senin en büyük hakkın gelinin burda kendisi demesi lazım anne sen kendi kızına git ben bir şekilde hallederim diye resmen avucunun içine almış annenin hayatını bitirmiş bakıcıyı bile çıkarmış işten
Ay bu da çok güzel kuzum güzel günlerde giy inşallahBende bunu aldım tesettürlü olduğum için sabahlıklı tercih ettim
Ben biraz o konuda görümcelik yapamıyorum ya baştan ipleri saldımsenin yerinde olsam o gelini yolmuştum var ya hiç gelemem böyle şeylere
Doğru diyorsun canım anneler nedense oğullarına düşkün olduğu için benim kendi annemde öyle o yüzden belkide bu kadar suskun olan bize oluyorCnm yengenin dediklerinin gerçeklik payı yok. İşine geldiği gbi klasık konuşmuş. O işler oyle değil maalesef, heleki lohusalıkta hiç değil.
Bn annemi bile istemıyorum lohusalıkta kötü anılarımız var ama anne işte kanım canım, ya kavga edıcez ya da büyük bir sanır gösterıp 15-20 gün susucam. Ama mumkun olmuyor işte. Kızıyım diye herseyi söyleme hakkına sahip olduğunu düşünüyor
ama abıme yengeme gelince asla tek kelime edemıyor, soru bıle soramıyor, bu duruma artık gelemıyorum.bu durum çok batmaya basladı bna, Bnım para hesabıma bıle karışırken onlara agzını açamıyor, telefonla bıle uzaktan yönlendırıyor bnı, onu oyle yapın şunu şöyle yapın. Kocan onca para alıyor napıyonuz bukdr parayı neden birikim yapmıyorsunuz dıyor, ama işsiz abıme gelince onu koruyor bna. bna gelince lafını esirgemiyor, olan kızlara oluyor işte yengeler rahat. Evine bıle gtmıyor, yorum bıle yapmıyor aman onlar iyi olsun dıyor, e ben.. Bna neden yapıyosun o zaman. Bi ara bna cok guvenmişti. Kız evladı şöyle kız evladı böyle.. Kız evladı gbısı yok. Artık erkeğinde kızında bir oldugu sureklı vurguluyorum,, ayy bu konudada çok doluyum..
Eşeledıkçe içimden bi sürü şeyler çıkıyor.
Yengeni arayıp söyleyerdim ben olsam yengenin annesi sağ sonuçta o bakabilir bu keyfi bir durum değil onların ki torunda seninki değil mi mesela gelin asla hak etmiyor bunları annen daha çok genç kadın çökmüştür resmen sadece bebekte baktirmiyor bütün sorumluluğu onlara yüklemiş oh ne güzel ev temiz yemek hazir çocuklara bakmislar evden işe işten eve taşıyorlar ses çıkarır mı minnet eder mi bunu ailene çok güzel yedirmiş yapmak zorundasınız mecbursunuz gibi annene net bir şekilde şöyle yirmi gün hatta kırkım çıkana kadar seni istiyorum yanımda diye gerçekten çok büyük haksızlık buKesinlikle canım annemi görsen 53 yaşında kadın hayattan soğudu babam emekli oldu evde çocuk bakıyorlar 3 senedir insanlar hayatlarını yaşamadılar asla çok üzülüyorum onlara bir gün hasta olacaklar stresten.
Çünkü 3 çocuk zor yetişemiyorlar yaşlılar ne olursa olsun kendi evi bizim ev yengemin evi temizle 3 eve yemek yap 3 çocukla ilgilen yani bitik durumdalar. Babam artık isyan etti son 1 yıldır geziyor gidiyor şehir dışına annem tek kalıyor tek bakıyor mecbur. Annem ben de gelirim istersen dedi ama diyorum ya kıyamadım yani benden sonra 3 çocuk artı ben küçük bebekle sana gelirim diyor eşimde onu istemedi küçük bebek diğer kardeşleri kreşte hasta olunca oda hastalanıyor hastalık taşır bizimkilere diye istemedi. Annem onu bırakamam annesi işe gidiyor napıcam diyor. Yengem hiç oralı değil demek ki açık kapı bırakmamış ki annemde bir şey diyemiyor şöyle yaparız diye. Düşün yengemi sabah işe babam götürüyor sonra ikizleri kreşe bırakıyor sonra babam iş çıkışı yengemi işten alıp ikizleri kreşten alıyor evlerine götürüyor babam da servisçilik yapıyor ona resmengülüyorum sinirden yağlı kapı resmen.
İşin garibi kv diyor ben yazık yazlığa gidicem mayısta bi diyor yazlıkta yalan oldu bu yıl bi dengesiz konuşuyor yaşlılığa veriyorum ama ona da çok güvenmiyorum. Dün dedi doğumdan sonra ne yapacaksın çalışma hayatını dedim tüm ücretli ücretsizleri kullanacağım 1 yaşından sonra yarı zamanlı çalışmaya geçeceğim çocuklara vakit ayırmak için dedim aaa iyi olur öyle yap bencede çocuklara daha fazla bakarsın diyor yani o belli oldu mayısta yazlığa gidip kasımda dönme planı yapıyor yazlığa tadilat yaptırıcam bende diyor yani bizimle uzun vadeli planı yok. Eşim bizde yazlığa gideriz diyor dedim sen gidersin tek başına güle güleben tadilat toz pisliğe çocukları sokamam
iyi de yavrum bu görümcelik değil senin evlat olarak hakkın normalde annem benim yanımda kalmaya başlayacaktı iki hafta önce ablamın çocukları hasta oldu sonra ablam derken dedim gelme sana da bulaşmıştır iyice herkes iyileşin öyle gel yanıma ama vicdan yaptırıyorum ben burda yalnızım diye önümüzdeki hafta gelecek inş çınarın 40 ı çıkana kadar bir yere gitmek yok senin gelinin bir versiyonu bizim enişte işe gidiyor diye evdeyken malak gibi yatma peşinde nasıl olsa annem var diye hiçbir şeye karışmıyor kendi annesini de karıştırmıyor olan kadına ooluyor kendi evine bile gidemedi kadın kaç ayAy bu da çok güzel kuzum güzel günlerde giy inşallahsabahlıklı çok hoşmuş ben çok sıcağa gelemediğim için tercih etmedim ama sana mantıklı olmuş kuzum içine de sinmiştir
Ben biraz o konuda görümcelik yapamıyorum ya baştan ipleri saldım
Doğru diyorsun canım anneler nedense oğullarına düşkün olduğu için benim kendi annemde öyle o yüzden belkide bu kadar suskun olan bize oluyordiğerlerinin anlayış gösterip anne öyle deme yapma o da evladın git ilgilen demesi gerek
Yani yine derim canım anneme ama eminim ki bebekle gelirim ancak diyecek. Yengeme işi bırak diyorlar bırakamam diyor orayı kaçamak yapıyor çünkü kafası rahatlıyor evden uzaklaşınca başka açıklaması yok çünkü maddi olarak cidden çok şükür iyiler abim olsun annemler zaten eli açık gayet yengem de biliyor bunu ay çocuklarımın şuyu yok diyor sohbet arasında hoop yarın bi bakmış elinde alınmış. Yengemin annesi uzun süreli bakmıyor çünkü dışarda başka evde kalamazmış huyluymuş dışarda başka evde yemek yiyemiyor takıntılıklark var çocukları tuzlu suda yıkıyor diye abim istemiyor yengem zaten annesiyle huylu diye anlaşamıyorYengeni arayıp söyleyerdim ben olsam yengenin annesi sağ sonuçta o bakabilir bu keyfi bir durum değil onların ki torunda seninki değil mi mesela gelin asla hak etmiyor bunları annen daha çok genç kadın çökmüştür resmen sadece bebekte baktirmiyor bütün sorumluluğu onlara yüklemiş oh ne güzel ev temiz yemek hazir çocuklara bakmislar evden işe işten eve taşıyorlar ses çıkarır mı minnet eder mi bunu ailene çok güzel yedirmiş yapmak zorundasınız mecbursunuz gibi annene net bir şekilde şöyle yirmi gün hatta kırkım çıkana kadar seni istiyorum yanımda diye gerçekten çok büyük haksızlık bu
Kuzum erkek annelerin hepsi öyle diğil ben burda tek başına kalmışım kv umrunda diğil..yengene söz bulamıyorum ağzım açık kalmış resmen ne güzel yaşıyor hayatınıAy bu da çok güzel kuzum güzel günlerde giy inşallahsabahlıklı çok hoşmuş ben çok sıcağa gelemediğim için tercih etmedim ama sana mantıklı olmuş kuzum içine de sinmiştir
Doğru diyorsun canım anneler nedense oğullarına düşkün olduğu için benim kendi annemde öyle o yüzden belkide bu kadar suskun olan bize oluyordiğerlerinin anlayış gösterip anne öyle deme yapma o da evladın git ilgilen demesi gerek
Sağım solum çok belli olmasın diye çabam ama şuan iyi oldu üstüme doğuma kadar daha da şişmem inşallahAy bu da çok güzel kuzum güzel günlerde giy inşallahsabahlıklı çok hoşmuş ben çok sıcağa gelemediğim için tercih etmedim ama sana mantıklı olmuş kuzum içine de sinmiştir
Gerekirse gelin rapor alsın izin alsın baksın çocuklarına abinle annenle konuş ben olsam sindiremezdim bu durumu gerçekten sen ilk kez doğuracaksın bu senin en büyük hakkın onların düşünmesi lazımdı düşünmüyorlarsa sende zorla dikte edeceksin sende kaynanamla anlaşamıyorsun geri adım atma anneni arara bırakma geleceksin sana ihtiyacım var bebeğe de bakiversin idare etsinle doğuma su kadar kaldı çözüm bulsunlar gelinin annesi gelemiyorsa gelin oraya gidecek elini taşın altına koyacak sen iki can getireceksin dünyaya ameliyatlı olacaksın öyle kolay değil seni de sindirmişler normali bu gibi geliyor şuan geline aşırı bilendimYani yine derim canım anneme ama eminim ki bebekle gelirim ancak diyecek. Yengeme işi bırak diyorlar bırakamam diyor orayı kaçamak yapıyor çünkü kafası rahatlıyor evden uzaklaşınca başka açıklaması yok çünkü maddi olarak cidden çok şükür iyiler abim olsun annemler zaten eli açık gayet yengem de biliyor bunu ay çocuklarımın şuyu yok diyor sohbet arasında hoop yarın bi bakmış elinde alınmış. Yengemin annesi uzun süreli bakmıyor çünkü dışarda başka evde kalamazmış huyluymuş dışarda başka evde yemek yiyemiyor takıntılıklark var çocukları tuzlu suda yıkıyor diye abim istemiyor yengem zaten annesiyle huylu diye anlaşamıyor
Ohh masallah sende rahatlayanlar kervanına girdinEvet kızçeler ben bittim bu işler ne zormuş be kalan arkadaşlara başarılar diliyorum yıkanacak bı kaç parça kaldı onlarda babynest falan. Onu da beşiğin içine koyacağım beşiği kurmaya yakın yıkarım inşallah
Kuzum hamilelere sadece insülin iğnesi veriyorlarmış, belki de sonum insülinYav resmen aç yaşıyorsun neden böyle yüksek çıkıyor ki? Çok ilginç ilacı milaci yok mu bunun
Aletim normalden biraz yüksek ölçüyor, evet, doktorla teyitledik bunu, orada ölçüm yaptım, damardan açlık tokluk bakıldı, şeker ile alakalı tahliller yapıldı sorun çıkmadı, cihaz ölçümlerin de çıkıyor, benim cihazımla bana bir değer verdi açlık 105 i, tokluk 155i geçmesin dedi, ama yine geçiyor malesefCanım aletinde bir sorun olabilir mi bir gün sağlık ocağında ölçüm yaptırsan
Ben anlamadım canımKıyamam kuzum, ya ne yapacağız böyle. Haftalarımız geçtikçe yükseliyor galiba çayına tarçın koy sabah kuzum.
Benim tam tersi tsh yüksek, t4 normal çıkıyor, başından beri ilaç kullanıyorumArkadaslar hellooo , acaba gebelik surecinde tsh normal cikipt4 u biraz dusuk cikan oldu mu ?
Canım valla sende annende çok iyi niyetli siniz, gelinde çok fenaKesinlikle canım annemi görsen 53 yaşında kadın hayattan soğudu babam emekli oldu evde çocuk bakıyorlar 3 senedir insanlar hayatlarını yaşamadılar asla çok üzülüyorum onlara bir gün hasta olacaklar stresten.
Çünkü 3 çocuk zor yetişemiyorlar yaşlılar ne olursa olsun kendi evi bizim ev yengemin evi temizle 3 eve yemek yap 3 çocukla ilgilen yani bitik durumdalar. Babam artık isyan etti son 1 yıldır geziyor gidiyor şehir dışına annem tek kalıyor tek bakıyor mecbur. Annem ben de gelirim istersen dedi ama diyorum ya kıyamadım yani benden sonra 3 çocuk artı ben küçük bebekle sana gelirim diyor eşimde onu istemedi küçük bebek diğer kardeşleri kreşte hasta olunca oda hastalanıyor hastalık taşır bizimkilere diye istemedi. Annem onu bırakamam annesi işe gidiyor napıcam diyor. Yengem hiç oralı değil demek ki açık kapı bırakmamış ki annemde bir şey diyemiyor şöyle yaparız diye. Düşün yengemi sabah işe babam götürüyor sonra ikizleri kreşe bırakıyor sonra babam iş çıkışı yengemi işten alıp ikizleri kreşten alıyor evlerine götürüyor babam da servisçilik yapıyor ona resmengülüyorum sinirden yağlı kapı resmen.
İşin garibi kv diyor ben yazık yazlığa gidicem mayısta bi diyor yazlıkta yalan oldu bu yıl bi dengesiz konuşuyor yaşlılığa veriyorum ama ona da çok güvenmiyorum. Dün dedi doğumdan sonra ne yapacaksın çalışma hayatını dedim tüm ücretli ücretsizleri kullanacağım 1 yaşından sonra yarı zamanlı çalışmaya geçeceğim çocuklara vakit ayırmak için dedim aaa iyi olur öyle yap bencede çocuklara daha fazla bakarsın diyor yani o belli oldu mayısta yazlığa gidip kasımda dönme planı yapıyor yazlığa tadilat yaptırıcam bende diyor yani bizimle uzun vadeli planı yok. Eşim bizde yazlığa gideriz diyor dedim sen gidersin tek başına güle güleben tadilat toz pisliğe çocukları sokamam
Bizimkide yengem hafta sonları çalışmıyor onda bile evi oturul temizleyip kendi yemeğini yapmıyoriyi de yavrum bu görümcelik değil senin evlat olarak hakkın normalde annem benim yanımda kalmaya başlayacaktı iki hafta önce ablamın çocukları hasta oldu sonra ablam derken dedim gelme sana da bulaşmıştır iyice herkes iyileşin öyle gel yanıma ama vicdan yaptırıyorum ben burda yalnızım diye önümüzdeki hafta gelecek inş çınarın 40 ı çıkana kadar bir yere gitmek yok senin gelinin bir versiyonu bizim enişte işe gidiyor diye evdeyken malak gibi yatma peşinde nasıl olsa annem var diye hiçbir şeye karışmıyor kendi annesini de karıştırmıyor olan kadına ooluyor kendi evine bile gidemedi kadın kaç ay
Ay evet kumaşı artışın çok güzelSağım solum çok belli olmasın diye çabam ama şuan iyi oldu üstüme doğuma kadar daha da şişmem inşallahyoksa yapışıp kalacak her yerime bide kumaşı baya ince benim aldığım takımın öyle sıcak tutacak bişey değil hastane odaları zaten cehennem gibi oluyor inceyle de üşümemem diye düşünüyorum
İnşallah ya esnek bi kumaş allahtanAy evet kumaşı artışın çok güzelama kuzum doğumdan sonra bebek çıkınca her türlü olur bence ya
Aynen ben olayı artık böyle kabullendim çünkü anlatınca kendimi yoruyorum canım sadece kimsenin anlayıp bi çözüm bulduğu yok. Yengemde çakal her gün arıyor kv aran nasıl gelecek demi bakacaksınız falan diyor laf alıyor bence ağzımdanGerekirse gelin rapor alsın izin alsın baksın çocuklarına abinle annenle konuş ben olsam sindiremezdim bu durumu gerçekten sen ilk kez doğuracaksın bu senin en büyük hakkın onların düşünmesi lazımdı düşünmüyorlarsa sende zorla dikte edeceksin sende kaynanamla anlaşamıyorsun geri adım atma anneni arara bırakma geleceksin sana ihtiyacım var bebeğe de bakiversin idare etsinle doğuma su kadar kaldı çözüm bulsunlar gelinin annesi gelemiyorsa gelin oraya gidecek elini taşın altına koyacak sen iki can getireceksin dünyaya ameliyatlı olacaksın öyle kolay değil seni de sindirmişler normali bu gibi geliyor şuan geline aşırı bilendim
İşin garibi yengeme de ikizlere aşılamayla hamile kaldı halimden anlamıyor asla. Hatta 3. Çocuğa hamile olduğunda annem baygınlık geçirecekti öğrendiğinde neden korunmadınız bana güvenmeyin ben bakamam dedi annem. yengem de “ ay ama anne sen hani fazla olsa bakarım diyordun ikizlerle çok iyi anlaşıyorsun “ dedi annem de o gün durumu böyle normalleştirip bakmaya başladıKuzum hamilelere sadece insülin iğnesi veriyorlarmış, belki de sonum insülindiyeti uyguluyorum, bu sabah tost yaptı eşim çocuklara, bana da minik yaptı, ama yemedim, yine e yüksek çıkınca dedim ki keşke tost yiyip yüksek çıksaydı şerefimle yüksek çıktı derdim
Aletim normalden biraz yüksek ölçüyor, evet, doktorla teyitledik bunu, orada ölçüm yaptım, damardan açlık tokluk bakıldı, şeker ile alakalı tahliller yapıldı sorun çıkmadı, cihaz ölçümlerin de çıkıyor, benim cihazımla bana bir değer verdi açlık 105 i, tokluk 155i geçmesin dedi, ama yine geçiyor malesef
Ben anlamadım canım
Benim tam tersi tsh yüksek, t4 normal çıkıyor, başından beri ilaç kullanıyorum
Canım valla sende annende çok iyi niyetli siniz, gelinde çok fenahiçte öyle değil, insan doğumdan sonra kv değil, kendi ailesinden istiyor, anne, kız kardeş gibi, kendini yanında daha iyi hissedeceğin,. Annene de yazık yani 3 çocuğa annelik yapıyor resmen, annesi de çocuklardan nefes almak için çalışıyor, ben öyle 5 6 çocuk yaparım ne var ki
Yani senin durumun daha hassas şu durumda, ilk bebeklerin o kadar tedaviden sonra elde ettiğin bir gebelik hem de ikiz riskli ne bileyim yengenin düşünmesi lazım aslında, senin daha çok ihtiyacın var şuan annene
Kesinlikle canım annemi görsen 53 yaşında kadın hayattan soğudu babam emekli oldu evde çocuk bakıyorlar 3 senedir insanlar hayatlarını yaşamadılar asla çok üzülüyorum onlara bir gün hasta olacaklar stresten.
Yolunu yapmayı da biliyor, ikizlerle iyi anlaşıyorsun diyerekİşin garibi yengeme de ikizlere aşılamayla hamile kaldı halimden anlamıyor asla. Hatta 3. Çocuğa hamile olduğunda annem baygınlık geçirecekti öğrendiğinde neden korunmadınız bana güvenmeyin ben bakamam dedi annem. yengem de “ ay ama anne sen hani fazla olsa bakarım diyordun ikizlerle çok iyi anlaşıyorsun “ dedi annem de o gün durumu böyle normalleştirip bakmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?